2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Kazen Bey,

Hiç web sitesi,forum,... vb siteleri açmadım
Bunun üzerine de okumadım
Bilgisayar mühendisi de değilim
yada hangi alana giriyorsa
Size fikrimi beyan ettim
Böyle bir foruma sahipseniz görüşlere açık olur yapıcı veya olumsuz eleştirelere açık olmanız lazım diye düşünüyorum,

Konuyu açarken eğer buton olursa gizlilik hakkında
Örn

Kimler görebilir
1-arkadaşlar
2-Arkadaşlarımın arkadaşları
3-Kk üyeleri
4-Herkes

yapıcı yorum tabiki yaparız ama siz bizim isteklerimiz karşısında yapıcı cevaplar verirseniz birde bu sitenin kullanıcıları olarak çok memnun oluruz tamam güzel faydalı bir paylaşım sitesi fakat kullanıcı isteklerine göre revizyonda yapılması mümkündür herhalde. siz olabilir kısmında değil imkansız kısmındasınız...

En azından konu açılırken gizlilk olsun kimler görebilir tercihi olsun
İsteyen kk üyelerini seçer isteyen herkes der

aynen bende böyle düşünüyorum yazdıklarımı üye olmayanlar dışında kimse görmesin sadece burası değildi tüm formda böyle olsun eğer burdan yararlı bişeyler öğrenmek isteyen üye olur gelir aramıza açıkcası ben çok çok rahatsızım kazen Chnhn katılıyorum eskiden herşey bu kadar kolay bulunmuyordu bende burayı bi arkadaşım vesilesiyle üye oldum
ve istediğimizdede çok haklı olduğumuzu düşünüyorum

Konuyu açarken eğer buton olursa gizlilik hakkında
Örn

Kimler görebilir
1-arkadaşlar
2-Arkadaşlarımın arkadaşları
3-Kk üyeleri
4-Herkes gibi

Merhaba
Bu teknik olarak bu sitede yapilamaz.

Alternatifler

- sadece uyeler okuyabilir
- herkes okuyabilir

Merhaba
Bu teknik olarak bu sitede yapilamaz.

Alternatifler

- sadece uyeler okuyabilir
- herkes okuyabilir

bu alternatiflerde uygundur şuan ki durumuna göre .

İşte böyle birşey olabilir
yapılırsa eminim herkes memnun olacaktır+
Başlık görünüp içi görünmez
Çok okumak isteyende paşa paşa üye olur

sadece bizim konu değil tüm kk öyle olsun ki insanlar rahatça paylaşabilsinler.
sadece üyeler okuyabilsin alternatifler mümkün demek ki, dikkate alın bizleri
kk'ya pro üyeliği sırf bu yüzden olmuyorum ben gizlik yok diye

Merhaba
Burada olabilecek secenekleri sundum. Yapabileceklerimiz bunlarla kisitli durumda. Bunun disindaki talepler ciddi revizyonlar gerektirmekte yapsak bile bir sonraki sistem guncelleme sonrasinda eski halini almaktadir.

evet canım inşş bizim sayemizde herkes rahat bir nefes alacakk

Sana katılıyorum canım
ama Kazen Bey, mümkün olmayacağını dile getirmiş

Merhaba
Burada olabilecek secenekleri sundum. Yapabileceklerimiz bunlarla kisitli durumda. Bunun disindaki talepler ciddi revizyonlar gerektirmekte yapsak bile bir sonraki sistem guncelleme sonrasinda eski halini almaktadir.

şu durumda iki seçenek sunabilleceksiniz değilmi konu açıldığında sadece üyeler görsün- herkes görsün diye bu uygundur emin olunki çok kişi bu durumdan memnun olur. ya mesajları silme mevzusu hususunda bir değişiklik yapılması mümkünmüdür???

Merhaba

nasıl yani şimdi mesela yaptınız gizliliği ama ilk güncellemede iptalmi olacak:44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…