- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #20.721
onu ben demedim
Konuyu açarken eğer buton olursa gizlilik hakkında
Örn
Kimler görebilir
1-arkadaşlar
2-Arkadaşlarımın arkadaşları
3-Kk üyeleri
4-Herkes gibi
Merhaba
Sizce bu mumkun mu ? Konuyu kimin okuyup kimin okuyamayacagina karari kim verecek ? Gorebileceklerin listesi nasil gelecek karsiniza ? Birinin burayi okuayabilmesi icin hangi sartlari isteyeceksiniz ?
Lutfen biraz yapici yorum yaparmisiniz ?
Merhaba
Sizce bu mumkun mu ? Konuyu kimin okuyup kimin okuyamayacagina karari kim verecek ? Gorebileceklerin listesi nasil gelecek karsiniza ? Birinin burayi okuayabilmesi icin hangi sartlari isteyeceksiniz ?
Lutfen biraz yapici yorum yaparmisiniz ?
En azından konu açılırken gizlilk olsun kimler görebilir tercihi olsun
İsteyen kk üyelerini seçer isteyen herkes der
kazenin yazdıkları doğru ama en azından arama motorunda konu başlığı çıkıp, içeriği okumak için üyelik istense çok süper olur, çoğu forum böyle. mesela ben çoğu foruma o yüzden üye olmuyorum.. aman bu da üyelik istiyor diye vazgeçiyorum.
bir de sadece bizim konumuz olmasın tabi teknik olarak tüm forum öyle olsun, ne sakıncası var ki
şahsen ben kk ya 2008 de üye oldum arkadaşımdan görmüştüm adını, oda birinden duymuş, önceden arama motorları böyle herşeyi şıpdanak hemen bulmuyordu
Konuyu açarken eğer buton olursa gizlilik hakkında
Örn
Kimler görebilir
1-arkadaşlar
2-Arkadaşlarımın arkadaşları
3-Kk üyeleri
4-Herkes gibi
Merhaba
Bu teknik olarak bu sitede yapilamaz.
Alternatifler
- sadece uyeler okuyabilir
- herkes okuyabilir
Merhaba
Alternatifler
- herkes okuyabilir
İşte böyle birşey olabilir
yapılırsa eminim herkes memnun olacaktır+
Başlık görünüp içi görünmez
Çok okumak isteyende paşa paşa üye olur
evet bende katılıyorum bence bu uygundur ve şuda olsun resimlerimizi silem hakkı verilsin
evet bende katılıyorum bence bu uygundur ve şuda olsun resimlerimizi silem hakkı verilsin
sadece resim olarak ta değil direk yazdığımız bir mesajı silebilelim ...
Kızlar ilk önce gizliliği halledelim
Merhaba
Alternatifler
- herkes okuyabilir
bu alternatiflerde uygundur şuan ki durumuna göre .
İşte böyle birşey olabilir
yapılırsa eminim herkes memnun olacaktır+
Başlık görünüp içi görünmez
Çok okumak isteyende paşa paşa üye olur
Merhaba
Konuyu gizli yapmamizi istemissiniz konuyu hemen Kadinlar Hamami bolumune tasiyalim AMAAAAAAAA
- bu gruba nasil uye oldugunuzu hatirliyor musunuz ? (arama motorlarindan X konuyu arayarak siteye gelip uye oldunuz, simdi bu konuyu arama motorlarindan gizlersek belki cok iyi arakdaslik kurabileceginzi birileri bu basligi goremeyecek ve grubunuzun dahada kalabalik olmasinin onune gecmis olacaksiniz)
- Burayi merak eden her halukarda gider uye olur (30 sn) ve yeniden burayi disariya kapali alanda da takip edebilir.
Yani ozetle konuyu disariya kapamamiz sizin sorununuzu cozmeyecektir AMAAAAAA
Siz paylasimlarinizda daha dikkatli davranir (ornegin fotograflarinizi albumde paylasip ozel yaparsaniz sadece arkdas listneizdekiler gorur) kullanici isminiz sizi yansitmayan olursa (Kullanici adi degisikligi icin tiklayin) sorunlarin ortadan kalkacagini umuyorum.
Facebook uzerinden herkes birbirini eklesin ama orada buraki grubun aynisini kurup burada bunun reklamini yaparsaniz siteden suresiz uzaklastirma alacaginizi da lutfen unutmayin. Zira facebook hesabi olmayan veya isyerinden oraya giremeyen uyeler icin bu cifte standart oluyor burada paylasimlar bitiyor ve bize ciddi sikayetler geliyor.
Umarim cok acik bir aciklama olmustur ....
Sorulariniz olursa cevaplayabilirim
sadece bizim konu değil tüm kk öyle olsun ki insanlar rahatça paylaşabilsinler.
sadece üyeler okuyabilsinalternatifler mümkün demek ki, dikkate alın bizleri
kk'ya pro üyeliği sırf bu yüzden olmuyorum ben gizlik yok diye
sadece bizim konu değil tüm kk öyle olsun ki insanlar rahatça paylaşabilsinler.
sadece üyeler okuyabilsinalternatifler mümkün demek ki, dikkate alın bizleri
kk'ya pro üyeliği sırf bu yüzden olmuyorum ben gizlik yok diye
Merhaba
Burada olabilecek secenekleri sundum. Yapabileceklerimiz bunlarla kisitli durumda. Bunun disindaki talepler ciddi revizyonlar gerektirmekte yapsak bile bir sonraki sistem guncelleme sonrasinda eski halini almaktadir.
Merhaba
Burada olabilecek secenekleri sundum. Yapabileceklerimiz bunlarla kisitli durumda. Bunun disindaki talepler ciddi revizyonlar gerektirmekte yapsak bile bir sonraki sistem guncelleme sonrasinda eski halini almaktadir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?