2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Selam kızlarr

Ayy bugün aniden çıktımm misafirim geldi pat diye:26:

Sağolsunlar tabii severim misafiri ama size bi bay bay diyemedimm kaçmışım gibi olmuş
Ay kimsecikler de kalmamış zaten bu saate benim de çok uykum var yorgunumm

Ayyy kötü olmuş cnm ya çok geçmiş olsun oku üfle kendine nişanlına aman nazar değmesin......

öncelikle tebrik ederim canım hayırlı uğurlu olsun
dikkat edin kuzum kendinize okuyun kedinize

çoooooooooooooooook teşekkür ederim kızlar evet kelimesi ne kadar değerlimiş o masada daha iyi anlaşılıyo

İçine sinmesi çok önemli tatlım :)
Sende bayaa işlerini hallettin maşşallah sana
Gönlüne göre olsun herşey tatlım

İçine sinmesi çok önemli tatlım :)
Sende bayaa işlerini hallettin maşşallah sana
Gönlüne göre olsun herşey tatlım

Teşekkür ederim tatlimmmmmm daha ısımız var ama önemli olanlar halledildi
Hepimizin gönlünce olsun tatlim gecen zor işlermiş hergün o kadar çabuk geciyor ki zamanımız cok az kaldı yorgunluktan doya doya heyecanlanamiyoruz

kızlarrrr sizce şu şarkı düğün dansı için nasıl ? dinlediim tüm şarkılar çok slow geldi bana ama bu şarkıyı çok seviorm ve sözlerinin de türkçesini okuyunca anlamlı geldi :) bi dinleyip fikir verin bana :)
Zaz - Je Veux - YouTube

kızlar merhaba 30 haziran'da düğünüm benimde. gelinliğimin kuyruğunu paylaşayım sizinle dedim. ben bayıldım siz ne diyeceksiniz bkalım. bu kadar uzun olduğuna bakmayın tam ortasından toplayıp gelinliğin arkasına britleniyor öyle de çok güzel duruyor ön kısmı henüz bitmedi sırtı da komple belime kadar dantel.

bugun benim dogum gunummmmmmmmmmmmmmm 24 mayis yas oldu 24 :))))))))))))))))))))))))))))))))) :118:

Canimmmmm adasimmm dogum gunün kutlu olsun yeni yasın sana mutluluk getirsin tatlimmmmmm
İyiki doğdun canimm arkadasım

Son düzenleme:
Günaydın sekerler herkese mutlu günler

wwwoooo kuyruğa bak...çok güzel görünüyor...ama tam bitmiş halinide çok merak ettim arkadan biritlenince nasıl durduğunuda görseydik

bugun benim dogum gunummmmmmmmmmmmmmm 24 mayis yas oldu 24 :))))))))))))))))))))))))))))))))) :118:

doğum günün kutlu olsun canımmmmmmm iyiki doğdun nice sağlıklı mutlu ve huzurlu seneler tatlımm

çok beğendim canım güle güle giy inşş kabarıklığı bukadarmı tatlım merak ettimde

Günaydın sekerler herkese mutlu günler

günaydın canım

Günaydın kuzucuklarıö
EBRUMMM Doğum günün kutlu olsun...nice güzel senelere...yeni yaşın sana dilediğin en güzel şeyleri getirsin :26::26::26:

günaydın balımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…