- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #21.981
sHkerim elbisen çook çok güzel güle güle giy tatlım
Benimde balık elbisem bitsede göstersem
çok çok güzel canım :)
Ayyy kötü olmuş cnm ya çok geçmiş olsun oku üfle kendine nişanlına aman nazar değmesin......
öncelikle tebrik ederim canımhayırlı uğurlu olsun
dikkat edin kuzum kendinize okuyun kedinize
bu tarzları çok severim bende, canım güzel seçim olmuş
canım benimki askerden geldikten 2 yıl sonra nişan yaptık, nişandan sonrada 1 yıl bekleme sürem olcaktı, ama şu an 3,5 ay kaldı
hayırlı olsun canım, mutluluğun daim olsun ,darısı başımıza inşallah
çok geçmişler olsun, naza değmiş size
inşallah bulurum kuzum. daha fatihe bakamadım bakım bi c.tesi gidicez. ondan sonra karar vericem artık
Teşekkür ederim tatlim bayaa gezdik nişanlımla bu elbiseyi gördüğümüz gibi ikimizde asık olduk başka yerlerde şansımı deniyeyim dedim tabiiii her gelin gibidonduk dolaştık bunu aldık bugun cok icime sinerek beğenerek aldım Altına ayakkabımıda aldım onlarda cok guZel numaramın gelmesini bekliyorum artık işlerimiz baya azaldı 10 gün sonra evleniyoruz aSkimla
Senin elbiseyi gelinliğinide bekliyorum tatlim
İçine sinmesi çok önemli tatlım :)
Sende bayaa işlerini hallettin maşşallah sana
Gönlüne göre olsun herşey tatlım
bugun benim dogum gunummmmmmmmmmmmmmm 24 mayis yas oldu 24 :))))))))))))))))))))))))))))))))):118:
bugun benim dogum gunummmmmmmmmmmmmmm 24 mayis yas oldu 24 :))))))))))))))))))))))))))))))))):118:
Günaydın sekerler herkese mutlu günler
kızlar merhaba 30 haziran'da düğünüm benimde. gelinliğimin kuyruğunu paylaşayım sizinle dedim. ben bayıldım siz ne diyeceksiniz bkalım. bu kadar uzun olduğuna bakmayın tam ortasından toplayıp gelinliğin arkasına britleniyor öyle de çok güzel duruyorön kısmı henüz bitmedi sırtı da komple belime kadar dantel.
Eki Görüntüle 426562 Eki Görüntüle 426563 Eki Görüntüle 426564
kızlar merhaba 30 haziran'da düğünüm benimde. gelinliğimin kuyruğunu paylaşayım sizinle dedim. ben bayıldım siz ne diyeceksiniz bkalım. bu kadar uzun olduğuna bakmayın tam ortasından toplayıp gelinliğin arkasına britleniyor öyle de çok güzel duruyorön kısmı henüz bitmedi sırtı da komple belime kadar dantel.
Eki Görüntüle 426562 Eki Görüntüle 426563 Eki Görüntüle 426564
Günaydın kuzucuklarıö
EBRUMMM Doğum günün kutlu olsun...nice güzel senelere...yeni yaşın sana dilediğin en güzel şeyleri getirsin :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?