2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
anladım canım ama 2 seçenek var kuzum pudra pembe - krem

O krem ayakkabıları alıcaz bi de yedek olarak hemde fotografta kullanmak için mercan alıcam.
Gelin ayakkabısı olarak kullanıcam dışarda giyemem yüksekler, oldukça da pahalılar zaten yeter bana.

Ben alamıyorum yaa öyle
bedeni tuhaf bi M oluyor bi S
ayak numarısı bile
Conversede 42 aldık
Hotiçten 41
Nişanda aldığımız 41
hep değişiyor

Benim nişanlıma hep büyük beden oluyor
100 Kg diye söylediğimde herkes L beden veriyor

canım benmki M Beden. aldıklarım hep tutuyor
Benim sözlüm zayıfladı yaa artık s giyiyo.
kızlarrr nişanlımınnn doğum günü yaklasıyorrrr...ne alsam napsam yaaa başladım düşünmeyeee

Neye ihtiyacı varsa onu al canım. Güzel bi program yaparsın mis.

veeeee kına gecesi abiyem

Harikaa, çok begendim.
Güle güle giy.

teşekkür ederim tatlımmmm beğenmene çok sevindim

sHkerim elbisen çook çok güzel güle güle giy tatlım
Benimde balık elbisem bitsede göstersem

sHkerim elbisen çook çok güzel güle güle giy tatlım
Benimde balık elbisem bitsede göstersem

Teşekkür ederim tatlim bayaa gezdik nişanlımla bu elbiseyi gördüğümüz gibi ikimizde asık olduk başka yerlerde şansımı deniyeyim dedim tabiiii her gelin gibi donduk dolaştık bunu aldık bugun cok icime sinerek beğenerek aldım Altına ayakkabımıda aldım onlarda cok guZel numaramın gelmesini bekliyorum artık işlerimiz baya azaldı 10 gün sonra evleniyoruz aSkimla
Senin elbiseyi gelinliğinide bekliyorum tatlim

Son düzenleme:
iyi aksamlar kizlarr bugun annemle teyzemlere dayimlari falan dolastik evlenmeden once bi dolasalim dedik annemle milleti :) sehkerimm adasimmm cok dehset bir elbisee almisinn harikaa akay dan aldin dimi elbiseyii cok degisik ve guzel bir elbise cnm mutlulukla giyinnnn :) dondunmu eve

Adasimmmmm Canim hala izmideyim yarın doncem eve
Elbisem Akay gelinlikte gördüm ama oZel tasarımmis İzmirli bı modacininmis markası Akay degil yani sordum zaten İstanbul da yok dedi gercekten beğendiğimi kiZ ben asık olarak aldım

hmmmm anladim cnmmm gercekten cok degisik bir model su zamana kadar bu modell elbisee gormedim ben yani :) oh icinee sindiysee asik olduysann sorun yok o zamann :)))))))))))))))) kizimm donsene evineee son 10 gun annenin yanina gitt :) ff dofcem haa:)

Şiddet şiddet bende gitmek istiyorum eşyalarımı bile topladım ama o kadar cok gezdik ki yorgunluktan yola çıkmaya cesaret edemedim
İcime cok sindi cok beğenerek aldım işçilikte çok başarılı üstündeki her parça tek tek işleniyor lazer kesim hepsi oZel tasarım olması super kimsede olmaz zaten 2 tane yapılmış bunun üst kısmını biaz acıcaklar tam üstüme göre alcak

o buzdolabı ve serisini benim sözlüm istiyor canım smeg hastasıdır kendisi

makarasına bağdat caddesindeki pronovias mağazasına gittim çok güzel modelleri var bu senede gel ekim gellllllllllllllllllllllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…