- 17 Ocak 2012
- 2.055
- 1.465
- 373
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #21.961
evet tatlım uzun bu deneme elbisesi kendi üstüme göre yapıcaklar salı günü gelinlikle beraber teslim ediliyor
anladım canım ama 2 seçenek var kuzum pudra pembe - krem
Ben alamıyorum yaa öyle
bedeni tuhaf bi M oluyor bi S
ayak numarısı bile
Conversede 42 aldık
Hotiçten 41
Nişanda aldığımız 41
hep değişiyor
Benim nişanlıma hep büyük beden oluyor
100 Kg diye söylediğimde herkes L beden veriyor
Benim sözlüm zayıfladı yaa artık s giyiyo.canım benmki M Beden. aldıklarım hep tutuyor
kızlarrr nişanlımınnn doğum günü yaklasıyorrrr...ne alsam napsam yaaa başladım düşünmeyeee
veeeee kına gecesi abiyem
O krem ayakkabıları alıcaz bi de yedek olarak hemde fotografta kullanmak için mercan alıcam.
Gelin ayakkabısı olarak kullanıcam dışarda giyemem yüksekler, oldukça da pahalılar zaten yeter bana.
Benim sözlüm zayıfladı yaa artık s giyiyo.
Neye ihtiyacı varsa onu al canım. Güzel bi program yaparsın mis.
Harikaa, çok begendim.
Güle güle giy.
o bindallıyı kına yakılırken giycem canım bunu kına yakılıncaya kadar giycem
Aşkla giy tatlımmmmmm
Çok az kaldı seninde ne zamandır konuşamıyoruz da
Özlettin kendini
çıkıyorum şimdi öpüldünnn
iyi akşamlar kızlar
veeeee kına gecesi abiyem
canım çok beğendim güle güle giy inşş
canım geçmiş olsun dikkat et kendine strestendir. biraz dinlendir gözlerini
canım benmki M Beden. aldıklarım hep tutuyor
allahın izniyle birazdan çıkacamm
iyi akşamlar güzellerrrrrrr
iyi akşamlar canım
canlar bende kaçıyorum
iyi akşamlar herkese
iyi akşamlar kuzum görüşürüz yarınn
kızlarrrr bende çıkyorum yarın yine aynı saatte görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalınn
büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim selamlar sevgiler vs. vs. vs.
sHkerim elbisen çook çok güzel güle güle giy tatlım
Benimde balık elbisem bitsede göstersem
iyi aksamlar kizlarr bugun annemle teyzemlere dayimlari falan dolastik evlenmeden once bi dolasalim dedik annemle milleti :) sehkerimm adasimmm cok dehset bir elbisee almisinn harikaa akay dan aldin dimi elbiseyii cok degisik ve guzel bir elbise cnm mutlulukla giyinnnn :) dondunmu eve
Adasimmmmm Canim hala izmideyim yarın doncem eve
Elbisem Akay gelinlikte gördüm ama oZel tasarımmis İzmirli bı modacininmis markası Akay degil yani sordum zaten İstanbul da yok dedi gercekten beğendiğimi kiZ ben asık olarak aldım
hmmmm anladim cnmmm gercekten cok degisik bir model su zamana kadar bu modell elbisee gormedim ben yani :) oh icinee sindiysee asik olduysann sorun yok o zamann :)))))))))))))))) kizimm donsene evineee son 10 gun annenin yanina gitt :) ffdofcem haa:)
Kızlar kusuruma bakmayın, dün aniden çıktım, bir türlü akşamda bakmaya fırsat bulamadım.
Kısaca sizlere şöyle yanıtlar vereyim (düne dair)...
Teflon derken canım, aşağıdaki ürünlerden bahsediyorum.
Modellerini de yazıyorum ki araştırma yaparken gider bakarsın, dökümler biraz ağır olur ama 1 tane bile bulunsa müthiş işini görür.
Annemde aşağıdaki Korkmaz'ın modeline benzer bir tane var, babam çok sefer et yapsın, tavuk yapsın falan filan... Babam gidip almıştı hatta bu tavayı
Bu tarz tavalar ben sadece korkmaz markasından foto ekledim ama, esse gibi yerlerde ve tencere-tava bulabileceğin hemen hemen heryerde bu ürünlerden farklı model ve markalarda bulabilirsin...
Korkmaz Castyle döküm tava.
Korkmaz Gusto Döküm Tava
Ay canım benim, valla erkekler bir enteresan oluyor bu konuda.
Ama neyse ki nişanlımda benim istediğim modellerden istiyor.
Onun fikri eğer gri alınacaksa herşey gri olmalı, neymiş çamaşır makinasının grisi yokmuş, farklı duracakmış...
Çok alem çookkkk....
Ben yönetici asistanıyım... Normalde bu kadar boş vaktim olmaz ama son zamanlarda iş yerinde bazı sıkıntılarımız mevcut.
Bakalım mayıs sonu gibi belli olacak, dua edin kızlarda inşallah iş değişimi olursa yine iyi bir işim olsun... Bu konuda çok müzdaribim...
Hayırlısı Allah'tan artık.
Nişanlım muhasebeci...
Vallahi ben de bayıldım bunlara, nasıl şey bunlar...
Bunlardan mı alacaksın?
Aynen katılıyorum... Herşey malesef ki paraya bakııyor...
Allah o günleri de bizlere nasib eder inşallah...
Veren el olmayı nasib etsin...
Balımmmmmm elbisen çok değişikmiş...çok tarz bir elbise...çok güzel olucaksın...bindallında harikaydı zaten...nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?