2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Seker hos geldin bende merak ettim neler oldugunu :))

milena evet senin saglam bir sey alman gerekiyor gercekten bulursun umarim uygun ve kaliteli bir tane :)

isyan123 türkiyede senelik izin tam olarak kac gün oluyor ki?

kızlar napıyosunuz hafta sonu evimi temizleyeceğim annemgilin evi badana boya yaptırıyorus isler de yoğun öptüm sizi arada bakarımmm

Milena_

Canım benim ütüm kazanlı tefalin yanında hediye verdiler sağlam bişi
aldığın yere sor onlarda vardır mutlaka

Dün sabah yola çıktık benim ailemin yanına gittik el öpme falan bide o kadar çık özledim ki evimi anlatamam
Neyse babam geldi aksam üstü biraz oturduk bizi otobüse bindirdi biz balayina gidiyoruz sözde bir tatil koyünde vila tarzı bı yer tuttuğumuzu saniyoruz biz neyse indik biz bizi almaya geldiler falan yine yollara düştük bizi bildiginiz apart tarzı bı yere götürdüler hic Bişey yok pis bakımsız dedim gidelim aradık bize bu yeri ayarlayan acenteyi gelinizi aldı bindik otobüse tekrar benin ailemin evine geldik duyan koparak bizi ariyo falan herkes gülüyor bize bizde sinir oluyoruz sonra bizde halimize güldük
Aksam internetten başkabiyer bulduk bu defa kusadasi olsun daha yakın kendimizi riske atmayalım dedik abimlerin aldı bizim eşyaları tabi bende bı valiz var anlatamam görmeniz lazım kocaman tıka basa dolu kocişim abimler çıldırıyor falan neyseni geldik aman görmeniz lazım korkunç felaket albümlerde dedi ıti bı yer degil gibi bı Sey olursa arayın benim müvekkilimin oteline yerleştireyim sizi bulunur yer ben kocise bı baktım kapin önünde aldık soluğu neyse aldılar bizi şimdi deniz manzaralı guZel bakımlı bı otelde kalıyoruz cok beğendik mutluyuz rahatsız hizmet sınırsız
Böyle bı olay yasadık tabi morali yuksek tutmak icin cok çabaladık
Bide sürekli mide bulantisi çekiyorum sabah oldu B'nde oldum ateşim var hasta oldum bı sormayın ne dokundu bilmiyorum ama iyi oldugum söylenemez

haklısın sorayım, delonghi benimkinin markası hiç ütü masasını görmedim ..

Canım zaten markası tefal değildir dikkat etmedim
promosyonlarıydı vardır ama aldığın yerde mutlaka

Ayyyy çanakkale harika bir yerrrr fısat bulsam bir kere daha gitmeyi çok isterim...hayırdır kuzum gezmeyemi gidiyorsun bakalım

4.gidişim olcak ama seviyorum
İş yeri motivasyon gezisi

Seker hos geldin bende merak ettim neler oldugunu :))

milena evet senin saglam bir sey alman gerekiyor gercekten bulursun umarim uygun ve kaliteli bir tane :)

isyan123 türkiyede senelik izin tam olarak kac gün oluyor ki?

14 iş günü tatlım...15'de diyebiliriz aslında... 5 yıl çalıştıktan sonra 20 gün oluyor

aaaa çok şansızlık olmuş yaa
neyse şimdi mutluysan sorun yok canım
böyle hatırlaman kötü olcak ama en azından telafi edilebilmiş,
Bir sürü yol yorgunluğu filan
Ne aldın yanına o kadar sende bavulların herkese yük oldu

Geçmiş olsun canm dikkat et kendine

Evet tatlim kötü oldu ama yeni evli olunca çabuk unutuyorsun
Kocişimin arkadaşı ayarladı Acenteyi bildigin dost kazığı yedik bı dahamı asla kociste bunu unutturmak icin daha iyi tatil sözü verdi
Size tavsiyem oteli cok cok iyi araştırın kötü çıkma ihtimali cok yuksek sekerler

Neyse canım takma boşver eğlenmene bak kuzucuummmm

Ayyy kuzum yaaa...baya bir aksilik yaşamışınız ama unutulmaz bir baalyı olmuş şimdi mutlu ve huzurluysan hiç sorun yok..olan biteni gülerek hatırlar geçersin şekerim...daha çok güzel tatillere gidersiniz

canım öncelikle tebrik ederim. Hayırlı olsun evliliğin.
Biraz talihsizlik olmuş ama dediğin gibi yeni evli olunca, sevdiğin yanında olunca çok sıkıntı olmamıştır diye düşünüyorum. Hem şimdi gayet iyiymiş. Tadını çıkarın. Umarım çok güzel geçer balayınız:)
Ayrıca çok çok geçmiş olsun. İnşallah çabucak geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…