2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
gunaydın kızlar :)))) dogum gunu olan arkadasım dogum gunun kutlu olsun nıce mutlu seneler. bugun babamın da dogum gunu :)))

günaydın kızlar nasılsınızz?

bugün tam iki ay var düğüne yarın iki aydanda düşmeye başlayacakkk:16:

Son düzenleme:
gunaydın kızlar :)))) dogum gunu olan arkadasım dogum gunun kutlu olsun nıce mutlu seneler. bugun babamın da dogum gunu :)))

inşş canım bizde sıra artıkkkk :16::16::16::16::16::32::32::32::32:

merak etme her gelinlikci bir değil canım:34::34:

bende bunları kullanamıyorum:34::34:

canım doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı senelrr:16::16::124::124::124:

günaydıınn canımm doğum günün kutlu olsun :16:

çok teşekkürler kızlar...

çğdm babanında doğum günü kutlu olsun canım:34:

günaydın canım allaha şükür iyi diyelim iyi olsun :16: sen nasılsın canım hadi bakalım az kaldı senindee :16::16::34::34:

:52::52::52::52::52:benim 12 günüm varrr :32::32::32::32::16::16::16::16:

bende iyiyim çok şükür dün nişanlımla gezdik tozduk sonra babamla maçı izlerdiler sonrada yemeğe kaldı baya oturdu yani sabahtaaaaannn akşama kadar beraberdik ne güzelll baya azaldı yaa ben hala inanamıyorum komşunun düğünü gibi geliyo bana:52::52:

senin şafak bayaaaa azalmış yaa maşallahh:nazar:

günaydın kızlarrr...23 nisan bayramınız kutlu olsun:52:

bide bugün benim doğum günümmmmmmm:16::16:

24 yaşında mı oldum ne,vay beee koca kız oldum artık:17::17:

günaydın canım nice yıllara canım 1988 doğumlumusun sende benim gibi

günaydın canım babanada Allah uzun bereketli ömürler versin nice yıllara ersin inşallah

bende iyiyim çok şükür dün nişanlımla gezdik tozduk sonra babamla maçı izlerdiler sonrada yemeğe kaldı baya oturdu yani sabahtaaaaannn akşama kadar beraberdik ne güzelll baya azaldı yaa ben hala inanamıyorum komşunun düğünü gibi geliyo bana:52::52:

günaydın canım babanada Allah uzun bereketli ömürler versin nice yıllara ersin inşallah

evet dün evimi yerleştirdikkkkkkk :52::52::52::16::16::16::16::16::16:

hayırlı olsun canımmmm:16: :16: benim en sabırsızlıkla beklediğim bölüm işteeeeee

bu arada kızlar birbirini faceden eklemeye başlamış galiba

günaydın kızlar...evet tatlım tuğçe ile biz ekledik birbirimizi. özelden yazalım isimlerimizi ekleyelim..benim görünüme kapalı..sadece arkadaşlar görüyor :)

yavru kuşlar sevgi pıtırcıklarım hepinize günaydınn :54:

Bugün kayınvalidemle çarşıya çıkıyoruz kaftan kiralamak için

bende bir heyecan bir heyecan sormayın gitsin....:D

Halıcada da indirim varmış 2 halı alana 1 halı bedavaymış orayada bakacağız halı için....:54:

Siz neler yapıyorsunuz salonlar tutuldu mu

Kınalık gelinlik hazır mı

Evler çeyizler ne alemde

Ayyyy

Zaman su gibi akıp gidiyor Eksikler hiç bitmiyor kurudum resmen

kafamdan biri tutsa vücudum sallanacak resmen :9:

Son düzenleme:
yavru kuşlar sevgi pıtırcıklarım hepinize günaydınn :54:

Bugün kayınvalidemle çarşıya çıkıyoruz kaftan kiralamak için

bende bir heyecan bir heyecan sormayın gitsin....:D

Halıcada da indirim varmış 2 halı alana 1 halı bedavaymış orayada bakacağız halı için....:54:

Siz neler yapıyorsunuz salonlar tutuldu mu

Kınalık gelinlik hazır mı

Evler çeyizler ne alemde

Ayyyy

Zaman su gibi akıp gidiyor Eksikler hiç bitmiyor kurudum resmen

kafamdan biri tutsa vücudum sallanacak resmen :9:

hayırlı olsun canım düğün yakın galiba bizim daha kınalık gelinlik yok ortada ama salon tutuldu nikah işlemleri yapıldı ev içinde bi halı tül perde kaldı:52:

çok teşekkürler kızlar...

çğdm babanında doğum günü kutlu olsun canım:34:

tesekkur ederım kızlar :))) allah basımdan hıc eksık etmesın ara sıra kızsamda mınnosum o benım:)))

sız bnm kına ıcın yaptıgım susumu yoksa begenmedınız mı :19:

belkı gormemıssınızdır dıye paylasıom yıne :))))

$101_0377.webp

hayırlı olsun canım düğün yakın galiba bizim daha kınalık gelinlik yok ortada ama salon tutuldu nikah işlemleri yapıldı ev içinde bi halı tül perde kaldı:52:
evet canım 80 gün sonra temmuzda :D Hazırlıklar tam gaz devam ediyor bende bursalıyım senin salon neresi Allah tamamına erdirsin inşallah
sız bnm kına ıcın yaptıgım susumu yoksa begenmedınız mı :19:

belkı gormemıssınızdır dıye paylasıom yıne :))))

Eki Görüntüle 397970

ayy çok hoş olmuş canım bende düşünebilirim bu tarz birşey

evet canım 80 gün sonra temmuzda :D Hazırlıklar tam gaz devam ediyor bende bursalıyım senin salon neresi Allah tamamına erdirsin inşallah

ayy çok hoş olmuş canım bende düşünebilirim bu tarz birşey

aaaa bır bursalı gordum galıba :)) bnde bursalıyım tatlım. senın dugun tarıhı kına salonu dugun salonu nereler hemen yaz cok merak ettım bak sımdı. bıde fotorafcı falan naptınız gelınlıgı nerden aldın falan falan ıste :)))

canım çok güzellmiş ben daha hiç bişi yapmadım :18::18::18::50::50:

tesekkur ederım tatlım. dugun ne zamandı senın. eger yapmak ıstıosan al malzemelerını cok cabuk oluyo hem eglencelıde dugun ustu stres atmıs olursıun bn 50 taneyı 2 saatte falan yaptım

Back
X