- Konu Sahibi bal_bocegi
- #15.301
O sözlenmeden önce çoktu ama şimdi sormuyorum ben![]()
yok benimki bırakmıyo canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O sözlenmeden önce çoktu ama şimdi sormuyorum ben![]()
Tam 2 ayımm kaldıııı
bal_bocegi :123:
23 Haziran 2012
my_everything:123:
23 Haziran 2012
Canlarım benim
Bindallımı kiraladımFuşya krem yeşil
Çok güzel oldum çookk Hürrem sultan halt yesin benim yanımda
Fakat bugün sanki duygu seli yaşıyorum içim burkuldu birden
Benim nikah Bursa merinos nikah sarayında kıyılacak
Nikahtan 1 saat sonra Beşevler konak olimpik yüzme havuzu tesisin oradaki Restrant bölümünde yemek verilecek 300 kişilik . Piyanist video yemek filan hepsi olacak mini düğün diyorum ben bu aktiviteye
Kına gecemde Hamitler mahallesinde Davet düğün salonunda olacak
Ayyy ayyyy
80 gün Çok hızlı geçiyor günler haftalar aylar
Rabbim hepimize iyi geçim nasip etsin Sağlıkla mutlulukla HUZURla İnşaallah![]()
sız bnm kına ıcın yaptıgım susumu yoksa begenmedınız mı
belkı gormemıssınızdır dıye paylasıom yıne :))))
Eki Görüntüle 397970
Kızlar Günaydınnnnn
Kimsecikler yok
Kahvatıya gidiyorom bugun işim çokkk
Rapor alamadım geldim yine işe..
Anlatcak çok şeyler var
Umarım geç olmadan gelebilirimmmm:44::44::44:
Kızlar Günaydınnnnn
Kimsecikler yok
Anlatcak çok şeyler var
Günaydın güzel gelinler :))))))
Nasılsınız tatlılılarım bakalım???
Neler oldu anlatın bakalım....
herkese günaydın kızçeler
tatilde giremedim nete , geçmişi bir okuyayım bakalım neler kaynatmışsınız
nişanlımla c.tesi bize geldi çok güzel bir gün geçirdik
son 137 gün![]()
Kızlar Günaydınnnnn
Kimsecikler yok
Anlatcak çok şeyler var
Günaydın güzel gelinler :))))))
Nasılsınız tatlılılarım bakalım???
Neler oldu anlatın bakalım....
herkese günaydın kızçeler
tatilde giremedim nete , geçmişi bir okuyayım bakalım neler kaynatmışsınız
nişanlımla c.tesi bize geldi çok güzel bir gün geçirdik
son 137 gün![]()
günaydın kızlarrrr nasılsınız?
forever1212 neler oldu anlat bakalım
bakıyorum bindallılar kiralanıyor gelinlikler bakılıyor ne güzel hazırlıklar tam gaz
ama benim 2 aydanda düşmeye başlamasına rağmen gelinliğim yok hala kayınvalidemin umredendönüşünü bekliyoruz
aslında o dedi bize siz gidin bakın diye ama annem olurmu öyle sen git gel bakarız dedi kaldı neyse mayıs başı geliyor inşallah geldiği gibi bakarız bizde
bu arada kızlar mutfak tezgahım da değişiyo çok şükür inşaatı yapan firma fırınlı aygazla aspiratör yeri bırakmış ama ben ankastre set almıştım çeyizimde şimdi 150 lira mobilyacıya verilecek fırınla aygaza kabin kapması için 600 küsür de tezgah için ekstre masraf çıktı kayınpederime üzüldüm ama yaa
günaydın canım afiyet olsun gelişini beklicez canım
günaydın tatlım
dün kimsecikler yoktu tatlım çok sıkıldımm![]()
günaydın kızlarrrr nasılsınız?
forever1212 neler oldu anlat bakalım
bakıyorum bindallılar kiralanıyor gelinlikler bakılıyor ne güzel hazırlıklar tam gaz
ama benim 2 aydanda düşmeye başlamasına rağmen gelinliğim yok hala kayınvalidemin umredendönüşünü bekliyoruz
aslında o dedi bize siz gidin bakın diye ama annem olurmu öyle sen git gel bakarız dedi kaldı neyse mayıs başı geliyor inşallah geldiği gibi bakarız bizde
bu arada kızlar mutfak tezgahım da değişiyo çok şükür inşaatı yapan firma fırınlı aygazla aspiratör yeri bırakmış ama ben ankastre set almıştım çeyizimde şimdi 150 lira mobilyacıya verilecek fırınla aygaza kabin kapması için 600 küsür de tezgah için ekstre masraf çıktı kayınpederime üzüldüm ama yaa
ne kadar güzel canım aranız düzelmiş bekle canım kayınvalideni onunda gönlü olsun
Ne kadar iyi bir kayınvalide kayınpederin varmışşş..Böyle bir kayınvaliden varsa bekle tabii güzelim gelinlik için...
Günaydın tatlım..bende dün ara ara baktım evdeydim kimsecikler olmayınca çok takılmadım.
kızlar hafta sonunuz nasıl geçti benim berbat ötesiydii dün akşam çok ağladımm öyle gidiyorum die üzüldüğümden değill ailemein yüzündenn :84::84::84::84::84::84::84:daha doğrusu sülalem yüzündennn
Ağlama tatlım niye ağlıyorsun...her kız o evden çıkacak.. ne mutluki bize ailemizin desteği ile telli duvaklı çıkıyoruz..çok üzme kendini..heyecanının tadını çıkar canım benim
bu ağlamalarım gittiğimden değil at
rtık şu san 1 hafta 5 gün geçsede kurtulsammmm![]()