- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
- Konu Sahibi bal_bocegi
- #16.621
Arkadaşlar bişi daha sorcam ya :) nişanlımla konuşurken böyle kalabalık aileden bahsetti ben mesela ev içinde çok kalabalığı sevmem 5 yıl neredeyse yalnız kaldım ailem yılda 4 ay yanımdaydı hemen hemen nişanlımla otururken cumartesi geldi dediki işte evlenince annelerimiz gelir kalır daima falan filan ikidir aynı şeyi dio ben bizimkileri biliyorum gelseler 15 günden öte kalmazlar yanımda onun ailesinide bilmiyorum acaba zeminmi hazırlamaya çalışıyordu anne babasıı arası kötü boşanmayı bile düşünüyorlar bunu tabi ben tek biliyorum annemlere sölemedim bende rahatsız oldum ben şahsen sürekli kalınmasını sevmem kalabalık aile hoşuma gitmiyor dedim kendilerini özletmesinlerde bıktırmasınlarda dedim yok çocuk olunca bi ay senin annen kalsa bi ay benim annem kalsa ne güzel falan dedi bende çocuğuma ben bakarım çocupum olunca zaten çalışmaı düşünmüyorum dedim ama bu tavrı çok rahatsız etti onlar sivasta işte hepsi bir arada falan ama ben kalabalığı sevmiyorum heleki evlendiğimde eşimle özelim olsun istiyorum ne o öle dioki daima kalsalar bahsettiği aylarca bir süre bende direk istemem sevmiyorum dedim yarın öbürgün hani bana sıkıntı olurmu bilmiyorum düşüncemi öğrensin istedim.... bugün ben hiç bi faydalarını görmezken yani vicdanım istemedi öle bişiyi sırf önünü kesmek için kendi ailemi bile uzun istemediğimi ima ettim bu hususta haksızmıyım ???
Yani ne bilim canımcım öyle bi düşüncede hoş gelmedi işte ben annemler bile uzun aradan sonra geldiğinde kendi kanım canım bunalıyorum ben sanırım yalnızlığa alıştım evlenmeye bile zor alışacakkken birde onlar uzun süreli kalsa ben hani özlettirmedinde bıktırmasnda diyince çok bozuldu ne güzel dedi kalabalık aile neden öyle düşünüyorsun dedi sesi ciddileşti bende kalabalık aile sevmediğimi söyledim benim eşimle çocuğumla bir özelim olmalı dedim baş tacı onlar allah onların eksikliğini vermesin tabi gelip kalıcaklar dedim ama ne bilim onun tavrına gıcıkta kaptım yok çocuk olsa bi bizimkiler bi onun annesi kalsınmış benim annem zaten öyle uzun kalmaz ben biliyorum ama onun ailevi sorunları olduğundan bi an ürktüm sonra kendimi kötü gelin gibide hissettim ama yapacak bişi yok olmadığım gibi gösteremem ...
sanırsam kimsecikler burayı okumuyo şuan yemek yemekle meşguller ama ben kendimi öyle davrandım diye suçluyorum ...
Son düzenleme: