2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Arkadaşlar bişi daha sorcam ya :) nişanlımla konuşurken böyle kalabalık aileden bahsetti ben mesela ev içinde çok kalabalığı sevmem 5 yıl neredeyse yalnız kaldım ailem yılda 4 ay yanımdaydı hemen hemen nişanlımla otururken cumartesi geldi dediki işte evlenince annelerimiz gelir kalır daima falan filan ikidir aynı şeyi dio ben bizimkileri biliyorum gelseler 15 günden öte kalmazlar yanımda onun ailesinide bilmiyorum acaba zeminmi hazırlamaya çalışıyordu anne babasıı arası kötü boşanmayı bile düşünüyorlar bunu tabi ben tek biliyorum annemlere sölemedim bende rahatsız oldum ben şahsen sürekli kalınmasını sevmem kalabalık aile hoşuma gitmiyor dedim kendilerini özletmesinlerde bıktırmasınlarda dedim yok çocuk olunca bi ay senin annen kalsa bi ay benim annem kalsa ne güzel falan dedi bende çocuğuma ben bakarım çocupum olunca zaten çalışmaı düşünmüyorum dedim ama bu tavrı çok rahatsız etti onlar sivasta işte hepsi bir arada falan ama ben kalabalığı sevmiyorum heleki evlendiğimde eşimle özelim olsun istiyorum ne o öle dioki daima kalsalar bahsettiği aylarca bir süre bende direk istemem sevmiyorum dedim yarın öbürgün hani bana sıkıntı olurmu bilmiyorum düşüncemi öğrensin istedim.... bugün ben hiç bi faydalarını görmezken yani vicdanım istemedi öle bişiyi sırf önünü kesmek için kendi ailemi bile uzun istemediğimi ima ettim bu hususta haksızmıyım ???

Yani ne bilim canımcım öyle bi düşüncede hoş gelmedi işte ben annemler bile uzun aradan sonra geldiğinde kendi kanım canım bunalıyorum ben sanırım yalnızlığa alıştım evlenmeye bile zor alışacakkken birde onlar uzun süreli kalsa ben hani özlettirmedinde bıktırmasnda diyince çok bozuldu ne güzel dedi kalabalık aile neden öyle düşünüyorsun dedi sesi ciddileşti bende kalabalık aile sevmediğimi söyledim benim eşimle çocuğumla bir özelim olmalı dedim baş tacı onlar allah onların eksikliğini vermesin tabi gelip kalıcaklar dedim ama ne bilim onun tavrına gıcıkta kaptım yok çocuk olsa bi bizimkiler bi onun annesi kalsınmış benim annem zaten öyle uzun kalmaz ben biliyorum ama onun ailevi sorunları olduğundan bi an ürktüm sonra kendimi kötü gelin gibide hissettim ama yapacak bişi yok olmadığım gibi gösteremem ...

sanırsam kimsecikler burayı okumuyo şuan yemek yemekle meşguller ama ben kendimi öyle davrandım diye suçluyorum ...

Son düzenleme:
kızlar cumartesi günü nişanlımla alışverişe gittik eminönüne cok güzel geçti cok şükür ama herseyi alamadık yarın tekrar gıdıcez gıysı felan almadık daha,dükkan ismi sormustum size ama bi dükkana girdik herseyi nerdeyse ordan aldık iyimi yaptık bilmiyorum toptan foyatına verıyorum dedi adam bize ,bohçalarım gelsin göstericem ins sizlere:1::1::1:

hadi hayırlı olsun canım ağız tadıyla kullan inşallah bende nişanlımın bohçasını öyle emin önünde bi dükkandan aldım çıktım resimlerini bekliyoruzzz

kızlar sizede bir soruyım dedim. hafta sonu nişanlımla esse ye gittik. kazanlı ütü vardı. 300 tl yanında masası ve çamaşırlık askısı yanında hediye.
ütü 5 bar 160 buhar çıkışı var. sıcakken su ekleme yeri var. ama markası esse işte o yüzden kararsız kaldım. sizce alınırmı?

hadi hayırlı olsun canım ağız tadıyla kullan inşallah bende nişanlımın bohçasını öyle emin önünde bi dükkandan aldım çıktım resimlerini bekliyoruzzz

sağol tatlım amin,ben daha nişanlım için alıcam orda oda begendı fıyat sormdım lıste yapıtılar aldım gıdınce rahat bulmak için,ayy nişanlımdan değil ama dükkandaki adamlardan utandım orda bayanda vardı ama cıkarınca hepsi gördü iç çamaşırlar felan alışmışlar yaa bız utana sıkıla aldık,gecelikleri açamadım bile utancımdan:1::1::1:

sonradan kötü olmaktansa baştan ol canım bek benim kayınvalidemlerle de aram fazla yok yürümeye kalksan zor bi minibüse binmek lazım 3-4 km var aramız bende (bazen saflığım tutuyo) nişanlıma dedim olsun çok uzak değil n egüzel hergün annen gelir ben giderim bana dediki saçmalama öyle bir şey olmayacak ben evde düzen istiyorum ailemdir canımdır ama alıştırma o şekilde cılkı çıkmasın lütfen dedi dondum kaldım ama sonra düşndüm haklı bu arada benim nişanlımda sivaslı sizinki neresinden?:))

sivas merkezden canım ve ailesine aşırı düşkün hergün telefonda konuşuyo benim annem memlekette hergün aramak aklıma gelmiyo :D walla annemden o kadar azar işitmesem haftada 2-3 anca ararım kötü bir alışkanlık tabi kendimi doğru bulmuyorum ama erkeğin ailesine düşkünü iyide aşırı düşkünü sıkıntılı hoş ailesiyle aramda bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar uzaktalar seviyorumda onları ama yüzgöz olmakta istemiyorum belki gelip kalsalar bana faydaları olur zararları olmaz fakat birde yüzgöz oldukmu toparlanmaz gelsinler evime ama bıktırmasınlar yahu bizimkine bıraksan gelsinler gitmesinler dedi ya bir tek kendi ailesine değil benimkileride seviyorda ben annemlerin ahlakını biliyorum evlendikten sonra gelip benim evimde kalacakları 1 hafta 10 günden fazla olmaz.... bilmiyorum canım nişanlın o hususta çok haklı bende nişanlın gibi düşünüyorum ama bizimkisi sürekli teyzeler dayılar onlar iç içe olduğundan öyle alışmış bizim sülaledede yoktur öle bişi gidip kalma falan sevmeyizde herkes kendi evindedir ...

Arkadaşlar bişi daha sorcam ya :) nişanlımla konuşurken böyle kalabalık aileden bahsetti ben mesela ev içinde çok kalabalığı sevmem 5 yıl neredeyse yalnız kaldım ailem yılda 4 ay yanımdaydı hemen hemen nişanlımla otururken cumartesi geldi dediki işte evlenince annelerimiz gelir kalır daima falan filan ikidir aynı şeyi dio ben bizimkileri biliyorum gelseler 15 günden öte kalmazlar yanımda onun ailesinide bilmiyorum acaba zeminmi hazırlamaya çalışıyordu anne babasıı arası kötü boşanmayı bile düşünüyorlar bunu tabi ben tek biliyorum annemlere sölemedim bende rahatsız oldum ben şahsen sürekli kalınmasını sevmem kalabalık aile hoşuma gitmiyor dedim kendilerini özletmesinlerde bıktırmasınlarda dedim yok çocuk olunca bi ay senin annen kalsa bi ay benim annem kalsa ne güzel falan dedi bende çocuğuma ben bakarım çocupum olunca zaten çalışmaı düşünmüyorum dedim ama bu tavrı çok rahatsız etti onlar sivasta işte hepsi bir arada falan ama ben kalabalığı sevmiyorum heleki evlendiğimde eşimle özelim olsun istiyorum ne o öle dioki daima kalsalar bahsettiği aylarca bir süre bende direk istemem sevmiyorum dedim yarın öbürgün hani bana sıkıntı olurmu bilmiyorum düşüncemi öğrensin istedim.... bugün ben hiç bi faydalarını görmezken yani vicdanım istemedi öle bişiyi sırf önünü kesmek için kendi ailemi bile uzun istemediğimi ima ettim bu hususta haksızmıyım ???

Canım valla böyle birşey bende yaşadım
Kayınvalidem her fırsatta yaşlanınca 1 ay sende 1 ay abinde kalcam diyo nişanlıma
Bende kusura bakmayın yaşlılık hali tabi buyrun gelin başımızın üstünde yeriniz var ama bizimde kendi düzenimiz olcak misafirlik 3 gündür dedim
Bende çalışan biri olacağım devir eskisi gibi değil dedim
Ben Kayınvalide kayınbabayla yaşayamam dedim
EE diyo diğer eltim bizimle 8 yıl yaşadı dedi
Bende o onun tercihi siz aynı köydesiniz ben başka şehirdeyim dedim
Nişanlım bile şok oldu:1::1::1:
Bende dedim nişanlıma çocuk yapınca çalışmayacağım ne senin ne de kendi annemin bakmasını istemiyorum
Zaten eğer annesiyle oturma gibi bir durumum olsaydı evlenemzdim herhalde
Aman allah kimseyi ele ayağa düşürmesin bizede muhtaç kalmasınlar
Yaşlanınca rahat etsinler diye nişanlım babasının ssk ödüyor

sivas merkezden canım ve ailesine aşırı düşkün hergün telefonda konuşuyo benim annem memlekette hergün aramak aklıma gelmiyo :D walla annemden o kadar azar işitmesem haftada 2-3 anca ararım kötü bir alışkanlık tabi kendimi doğru bulmuyorum ama erkeğin ailesine düşkünü iyide aşırı düşkünü sıkıntılı hoş ailesiyle aramda bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar uzaktalar seviyorumda onları ama yüzgöz olmakta istemiyorum belki gelip kalsalar bana faydaları olur zararları olmaz fakat birde yüzgöz oldukmu toparlanmaz gelsinler evime ama bıktırmasınlar yahu bizimkine bıraksan gelsinler gitmesinler dedi ya bir tek kendi ailesine değil benimkileride seviyorda ben annemlerin ahlakını biliyorum evlendikten sonra gelip benim evimde kalacakları 1 hafta 10 günden fazla olmaz.... bilmiyorum canım nişanlın o hususta çok haklı bende nişanlın gibi düşünüyorum ama bizimkisi sürekli teyzeler dayılar onlar iç içe olduğundan öyle alışmış bizim sülaledede yoktur öle bişi gidip kalma falan sevmeyizde herkes kendi evindedir ...

Canım zaten en uygunu 10-15 gündür
Gelip öyle aylarca kalınmaz
Senin özel hayatın kocanla baş başa kalmak istersin
İyi demişsin baştan taviz verme

Ama anneni arama konusunda kızdım sana
Biz aynı evde yaşamamıza rağmen günde 1 defa telefonla konuşuyoruz 1 dk bile olsa sesimizi duyuyoruz

sanırsam kimsecikler burayı okumuyo şuan yemek yemekle meşguller ama ben kendimi öyle davrandım diye suçluyorum ...
canım benim...
tavrını belli et derim ben öyle sürekli sizin evinizi kendi evi gibi görmesinler.
şahsen bende istemem sürekli yanımda birini kaldı ki eşimin annesi sonuçta kayınvalide.iyi düşün doğru karar ver tatlım ;)

kızlar sizede bir soruyım dedim. hafta sonu nişanlımla esse ye gittik. kazanlı ütü vardı. 300 tl yanında masası ve çamaşırlık askısı yanında hediye.
ütü 5 bar 160 buhar çıkışı var. sıcakken su ekleme yeri var. ama markası esse işte o yüzden kararsız kaldım. sizce alınırmı?

canım benim....
Esse den bir çok ürün aldım ve memnun kalmadığım hiçbir ürünü yok. geçtiğim günlerde internette araştırma yapıyorken şikayet var dan elektronik aletleri hakkında bir çok şikayet okudum.
sonuçta iyi bir ütü masası 80-150 tl arasında değişiyor. paslanmayan kurutmalıklar ise 50-90 tl arasında yani kazanlı bir ütüye vereceğin para 170 tl gibi para tutuyor. ben o şartlarda kazanlı iyi bir ütü olacağını düşünmüyorum. tabiki bu benim bakış açım. kullananlar daha sağlıklı yorum yapabilirler :)

Son düzenleme:
Canım zaten en uygunu 10-15 gündür
Gelip öyle aylarca kalınmaz
Senin özel hayatın kocanla baş başa kalmak istersin
İyi demişsin baştan taviz verme

Ama anneni arama konusunda kızdım sana
Biz aynı evde yaşamamıza rağmen günde 1 defa telefonla konuşuyoruz 1 dk bile olsa sesimizi duyuyoruz

Ben o konuda özeleştiri çok yapyorum kendime şimdi hergün arammaya özen gösteriyorum bakalım ya hepimizin yaşantısı değişecek umarım güzel şekilde değişir ...Allah var nişanlım benim ailemide sevip sahiplendi onlarda gelince aylarca kalsın diyor da bilemedm işte neyse ben tavrımı belli ettim yarın öbürgün öle bi durum olduğunda bi söz hakkım olur en azından ya sonuçta annesinin hiçbir geliri yok babası umursamaz adam ailesine sahip çıkmıyor eşler arası çok sıkıntı var annesine üzülüyorumda ama bi ayrılık olsa allah göstemesin inşallah araları düzelirde o durumda napıcak oğlunun evine gelecek çünkü ev hanımı ya ben bunu göze alamıyorum ya :(

canım ütüyü philips azur serisinden al derim kendim şuan kullanıyorumda ütü önemli bence ... ben esseyi bi ara araştırdım genelde şikayetçi kullananlar bilmiyorum ...

Kayınvalidem her fırsatta yaşlanınca 1 ay sende 1 ay abinde kalcam diyo nişanlıma
Bende kusura bakmayın yaşlılık hali tabi buyrun gelin başımızın üstünde yeriniz var ama bizimde kendi düzenimiz olcak misafirlik 3 gündür dedim
Bende dedim nişanlıma çocuk yapınca çalışmayacağım ne senin ne de kendi annemin bakmasını istemiyorum

ne güzel yaa en basında cekınmeden söyleyebilmişsin canım,ben bıraz pasifim bu konularda sevgılıyken lafı gecmıstı koye ev yaptılkar ama kısın bır ıkı ay gellır kalırlar sen kabul edermısın demıstı sevgılım,bende tanımıyorum ya sevgılıyken hos gelıyo olur tabı dedım ılerde benım anne babamda gelebılsınler dıye,ama nısanlandık aıleyı tanıdım onların evınde oturacaktık kısın gelınce mcbur kalacaklardı sonra kırayı ıstedım anlasamam dıye ama baba vefat edınce Allah tarafından anne ve ablaları annem sızde kalsın demedı,yalnız nısanlım 1-2 sene sonra aannemı alırız yanımıza felan dedı cok buyuk kavga ettik istemiyorum dedim,hatta annesinin yanında konustu bunu ben o o zamandı gıder gelırız ama bırlıkte ıstemıyorum dedım, annesıde yok ben kalmam zaten felan dedı konu kapandı,şimdi hem anneme hem kayınvalıdeme 10 dk kadar yakına ev tuttuk,
korkum su ki nişanlım gececi olunca kayınvalıde yanıma kalmaya gelırse ben ona sabah ıse gıderken evıne gıt dıyemem o saatte oda kalkıp gıtmez halıyle,yaa ben işteyken evımde kalmasını ıstemıyorum ben ona gıdıp kalsam en azından sabah ısıme gıderım aklım kalmaz,hem bıde bende kalırsa nasılsa kalıyorum dıye gıtmezse ve nısanlımın hosuna gıdecegi için şimdiki düşünceleri gibi annem kalsın derse ne yaparım bılmıyorum.Bi hafta onda kalırsam bı hafta annemde kalırım ıkı tarafıda hosnut etmek ıcın ama bızde kalmasın yaa alışkanlık halıne gelırse cocuk olunca da hıc gıtmez evıne:50::50::50:bide ne bileyim yaa evımde esyalarımın içinde özelim kalmaz ,yaşlılıkta zaten Allahtan korkarım ben bakarım bızde yasalnıcaz ama 57 yasında ve sureklı olu olmaz seylerı konusan kayınvalıdem evımdeyken ben kocamla odamda bıle rahat edemem yaa okuyorum ınsanların basına neler gelıyo,Allah huzurla yasamayı nasıp etsın herkes yuvasında yasasın baska bısey ıstemıyorum...

Son düzenleme:

canım benim....
Esse den bir çok ürün aldım ve memnun kalmadığım hiçbir ürünü yok. geçtiğim günlerde internette araştırma yapıyorken şikayet var dan elektronik aletleri hakkında bir çok şikayet okudum.
sonuçta iyi bir ütü masası 80-150 tl arasında değişiyor. paslanmayan kurutmalıklar ise 50-90 tl arasında yani kazanlı bir ütüye vereceğin para 170 tl gibi para tutuyor. ben o şartlarda kazanlı iyi bir ütü olacağını düşünmüyorum. tabiki bu benim bakış açım. kullananlar daha sağlıklı yorum yapabilirler :)

ayyy kafam karıştı yardım edin kzılar kullanan alan yokmu hiç :25:

ne güzel yaa en basında cekınmeden söyleyebilmişsin canım,ben bıraz pasifim bu konularda sevgılıyken lafı gecmıstı koye ev yaptılkar ama kısın bır ıkı ay gellır kalırlar sen kabul edermısın demıstı sevgılım,bende tanımıyorum ya sevgılıyken hos gelıyo olur tabı dedım ılerde benım anne babamda gelebılsınler dıye,ama nısanlandık aıleyı tanıdım onların evınde oturacaktık kısın gelınce mcbur kalacaklardı sonra kırayı ıstedım anlasamam dıye ama baba vefat edınce Allah tarafından anne ve ablaları annem sızde kalsın demedı,yalnız nısanlım 1-2 sene sonra aannemı alırız yanımıza felan dedı cok buyuk kavga ettik istemiyorum dedim,hatta annesinin yanında konustu bunu ben o ozamandı gıder gelırız ama bırlıkte ıstemıyorum dedı annesıde yok ben kalmam zaten felan dedı konu kapandı,şimdi hem anneme hem kayınvalıdeme 10 dk kadar yakına ev tuttuk,
korkum su ki nişanlım gececi olunca kayınvalıde yanıa kalmaya gelırse ben ona sabah ıse gıderken evıne gıt dıyemem o saatte oda kalkıp gıtmez halıyle,yaa ben işteyken evımde kalmasını ıstemıyorum ben ona gıdıp kalsam en azından sabah ısıme gıderım aklım kalmaz,hem bıde bende kalırsa nasılsa kalıyorum dıye gıtmezse ve nısanlımın hosuna gıdecei için şimdiki düşünceleri gibi annem kalsın deerse ne yaparım bılmıyorum.Bi hafta onda kalırsam bı hafta annemde kalırım ıkı tarafıda hosnut etmek ıcın ama bızde kalmasın yaa alışkanlık halıne gelırse cocuk olunca da hıc gıtmez evıne:50::50::50:

dediğin gibi canım bir hafta annende bir hafta kayınvalidende kalırsın sorun kalmaz ...
Çocuk olunca çalışacaksan sen götürürsün bebeği annene kayınvalidene akşamları da alırsın yanına:51:

sağol tatlım amin,ben daha nişanlım için alıcam orda oda begendı fıyat sormdım lıste yapıtılar aldım gıdınce rahat bulmak için,ayy nişanlımdan değil ama dükkandaki adamlardan utandım orda bayanda vardı ama cıkarınca hepsi gördü iç çamaşırlar felan alışmışlar yaa bız utana sıkıla aldık,gecelikleri açamadım bile utancımdan:1::1::1:

ben pijamada utanmadım beraber seçtik öle röfteşambırlı takım istemedi her zaman giyebileceği güzel bişi aldık ama iç çamaşırına çok utandım annemlerde vardı bide ben arkamı döndüm o seçti:DDDD

canım nişanlımda da öyleler iç içeler çok gider gelirler birbirlerine geçen yaz dayısının oğlu geldi onlara hiç utanmadan 3 ay kaldı benim nişanlım hiç sevmez banada öyle dedi şaşırdım ama haklı onun için kendini kötü hissetme dediğim gibi sonradan kötü olacağına baştan kouşmuşsun

dediğin gibi canım bir hafta annende bir hafta kayınvalidende kalırsın sorun kalmaz ...
Çocuk olunca çalışacaksan sen götürürsün bebeği annene kayınvalidene akşamları da alırsın yanına:51:

aslında nısanlıma kalsa cocuk olunca calısmamı ıstemıyo ama ev alıcaz ılerde cocuklarımız ıcın daha ıyı bı gelecek kurabılmek ıcın calısmam sart zaten cok hafif işim,ama iş yerinde o zaman gecmıyo mu gecıyo sonucta bebısı evde bırakıp gelmek var buna dayanabılırmıyım bılmıyorum,anneme sonuna kadar guvenıyorum benden cok cok ıyı bakarda kayınvalıdeme bırakırken ıcım gıder yaa eskı ınsan,kızlarının cocuklarından goruyorum bı tane torunu var bebegı catlayana kadar yedırıyolar,yerden ekmek alıyo yıyo ses etmıyolar valla ben bunlara ızın veremem ama ıse gelınce mecbur bırakıcam,emınım cok dikkat eder ama titizlik konusunda sıkıntılarım var o konuda ınsallah daha dıkkatlı olurlar

Son düzenleme:
ben pijamada utanmadım beraber seçtik öle röfteşambırlı takım istemedi her zaman giyebileceği güzel bişi aldık ama iç çamaşırına çok utandım annemlerde vardı bide ben arkamı döndüm o seçti:DDDD

[/B]

onunkılerde utanamdım da kendımınkılerde yerın dıbıne gırdım yanı,sütyenın dantelı gecelıgın seksı seksı ıslemelerı felan ayy cok komikti,naişanlıma gösteriyorum utanıyo resimde kadının uzerınde kıne baksa ustu full dantel valla nereye bakacagımızı sasırdık ama aldık,ekru renklı 6lı set aldım,leoprar sabahlık ve ıc camsır aldım,yıne ekru sutyen tk aldım,dantellı atlet tk aldım oda ekru,terlık ayna set hepsi 400 tuttu bilmiyorum uygunmu kazıklandıkmı:1::1::1:

onunkılerde utanamdım da kendımınkılerde yerın dıbıne gırdım yanı,sütyenın dantelı gecelıgın seksı seksı ıslemelerı felan ayy cok komikti,naişanlıma gösteriyorum utanıyo resimde kadının uzerınde kıne baksa ustu full dantel valla nereye bakacagımızı sasırdık ama aldık,ekru renklı 6lı set aldım,leoprar sabahlık ve ıc camsır aldım,yıne ekru sutyen tk aldım,dantellı atlet tk aldım oda ekru,terlık ayna set hepsi 400 tuttu bilmiyorum uygunmu kazıklandıkmı:1::1::1:

ben öyle şeyleri nişanlımla alamazdım hatta onun annesiylede alamazdım ben önceden gittim beğendim görümcemle kayınvalidem sivastan geldi görümceme söyledi bi gün ikimiz tek çıkalım diye ikimiz gittik beğendiğim geceliği falan aldık çıktık öldürsen ne nişanlımla kayınvalidemle alamam öle şeyleri ben ablam annemlede alamam çok utangacım ya :D hatta öyle seksi çamaşır tek başıma gitsem tezgahtar kızdan utanırım istemeye hahahahah:36::36::36:

aslında nısanlıma kalsa cocuk olunca calısmamı ıstemıyo ama ev alıcaz ılerde cocuklarımız ıcın daha ıyı bı gelecek kurabılmek ıcın calısmam sart zaten cok hafif işim,ama iş yerinde o zaman gecmıyo mu gecıyo sonucta bebısı evde bırakıp gelmek var buna dayanabılırmıyım bılmıyorum,anneme sonuna kadar guvenıyorum benden cok cok ıyı bakarda kayınvalıdeme bırakırken ıcım gıder yaa eskı ınsan,kızlarının cocuklarından goruyorum bı tane torunu var bebegı catlayana kadar yedırıyolar,yerden ekmek alıyo yıyo ses etmıyolar valla ben bunlara ızın veremem ama ıse gelınce mecbur bırakıcam,emınım cok dikkat eder ama titizlik konusunda sıkıntılarım var o konuda ınsallah daha dıkkatlı olurlar

canım öyle düşünme kayınvalideninde bebeğe çok güzel bakacağına inanıyorum hatta onun yetiştirme şekliyle çocuklar çok daha sağlıklı oluyor benim sıkıntım onun yada annemin yetiştirmesi değil onun ailesini kendi ailemden ayırt etmiyorum onun annesini istemiyorum benim annem gelsin 3 ay kalın demiyorum allahtan korkarım ben çifte standart yapmam nasıl benim annem doğurup bu yaşa getirmişse onuda annesi aynı şekilde bu güne getirmiş o kişi benimde annemdir iyide olsa kötüde olsa ben kendi annem bile gelip evimde 1-2 ay kalsa gün gelcek rahatsız olacam eşimle bir özelim olmayacak ....

gunaydın kızlar. nasılsınız bn cok mutluyum cumartesı gunu gelınlık ayakkabımı hallettım hemde acayıp ıcıme sındı bayıla bayıla aldım ayakkabımı. gelınlık camasırı da halledıp gelınlıkcıye gıttık nısanlımla kadın daha ılk prova olmasına ragmen tamamen astar gıydırdı bana. yanı ustunun yaka boylarını etek boyunu kuyruk boyunu herseyı ayarladık. yanlız ek kuyruk ıstıyordum gelınlıge ama vazgectık ondan konusurken. acayıp bı duygıuymus astar halıne bıle asık oldum gelınlıgımın. nısanlım bunu bu halde alıp cıkabılırız bıle harıka gorunuyosun dedı :)))) ayrıca bıde gelınlık altına converse aldık tabı nısanlıma da aldık bı tane o klasık ayakkabıya pek alıskın degıldır nısanda ayaklarını vurmus ve kayıyo dıye altları duzgun oynayamamıs yıne öle bısı olursa oda converse gıyıcek ıkımızde aldık bırer tane :)))) sonra 2 tane bındallı gıyıcektım ya onların altınada ayakkabı aldık onlarda halloldu. yukler yıne hafıflemeye basladı. mutfak alısverısımde suan ıtıbarıyle bıtmıs bulunmakta. son eksıklıklerıde hallettık mutfakla ılgılı kafam rahatladı suan. gerıye sadece ve sadece sunlar kaldı....

gunluk yatak ortusu
2 tane yastık
banyo takımı
masa örtüsü takımı
tost mak
sarjlı supurge
supurge
vileda
duvar saatı
vazo cerceve vs

tatlım bursa dısına gonderırler mı ınan hıc bılmıyorum. arayıp sor belkıde gonderırler. bn 300 tl ye kıraladım tatlım yenı modeller getırmısler onlara 500 tl falan dıyolar

ne kadar güzel bitiyo işlerin çoğunluğu hayırlısı olsun canım:16::16::16:

Ayy bende rüyamda gördüm düğüne 1 haftamız kalmış nasıl mutluyduk nişanlımla:1::1:dün akşam niaşnlım bizdeydi güldük eğlendik falan mutlu uyudum ondan öyle gördüm herhalde:1:

günaydın canım bende dün nişanlımla ailesini ağırladım çooook yoruldum ama değdi:16:

günaydın canımmmmm ayyy dediğin gibi Allah utandırmasın sonuna kadar hiç birimizi heyecanda tavan dimi:9:

günaydın canımmm bak sen o evi temizle yerleştirmeye başla eksikleri gördükçe nasıl bizim gibi alışveriş canavarı olacaksın:1: çok sevindim bu arada hayırlı uğurlu olsun canım:nazar:

günaydın canım

içinde çooook mutlu günler geçirin inşallah hayırlı olur canım benim:nazar::nazar:

sen en önemli işi hallettin tatlım : gelinlik... gerisi bi gnde beğenilip alınacak şeyler

ne güzel yaa provalar yapılıyo gelinlikler bitmek üzere off anam off benim çok canım sıkılıyo bu işe çok geç kaldık gelinlik için yaa

hadi hayırlı uğurlu olsun canım:nazar:

günaydın canım iyidir seni sormalı?

canım güle güle giy ben çok beğendim

günaydın canım çok sevindim canım halletmenize daha da iyi olur inşallah aranızz:nazar::16::16:

hadi hayırlı olsun onlarda çıkmış aradan:16::16: bende kapı önü paspasımı aldım dün:1:

aldın sonunda mumlarını hayırlı olsun canım:9:

aynen yaa bizim bütün ev öyle yer kalmadı hatta yan binamızda teyzem var onun bi odasınıda doldurduk:1:

günaydın canımmmm:16::16:

canım sen gelinliğimi artık seviyorum diyordun ama pek öyle değil gibi ama

inş. düzeltir kendini canım yaa iyi olmanıza ev tutmanıza heyecanının gelmesine çoook sevindim:16::16:

bence haklısın iyide yapmışsın gerek yok:37:

canım birincisi nişanlın yanında onun için üzülme seni çok seviyor ki sende öyle ayrıca birbirinize çok düşküsünüz ayıramayacağını anlamamışmı oğlu resti çekince burnu sürtülür geri adım atar ama anlamadığım şey seni neden istemiyor?

hadi bakalım darınısı inşş herkesin başınaaa :16::16::16::16::16:
evet 3 çeşit mum aldım çok güzel kokuyolar:16::16:

ben kayınvalidemle aynı binada oturacam aksine benim ailemdekiler gelip gitmeyi kalmayı çok severler baya kalabalık olurlar geldikleri zamanlarda ben alışkınım ailemden dolayı kalabalık olmaya hiç yerimizde duramayız ve benim ailemdekiler hizmeti çok severler herşey ayağına gelsin isterler ama nişanlımın ailesi kesinlikle öyle değiller çok saygılı anlayışlı bir aile rabbim inş hakkımızda hayırlısını verir hepimiz içinn inşş herdaim böyle mutlu ve huzurlu oluruz kızlarrr :16::16::16:

bende incili alıcam yaaa çok güzeller , sonra çıkarıp incilerini giyerim napim:34: güle güle giyin canım

içinden nasıl gelıyorsa öle yap tatlım ne senı mutlu edıyorsa en guselı odur :))))

canımmmmm hayrlı olsun inşallahhhhh ben sana cevap yazdım sanıyordum ama yazmamışım galiba baya bişi halletmişsiniz ne güzel şu gelinlik çok kafama takılıyor darısı başıma yaa

halledersın tatlım. hıc takma kafana rabbım yardım edıyo bızlere hayırlısıyla onu da halledersın tatlım.

kaynanayla kalma konuları olmus valla buyuk konusmak ıstemıyorum ama bn kolay kolay bırlıkte yasayabılecegımı dusunmuyorum. rabbım ıkımızıde bırbırımıze muhtac etmesın. bnm kayınvalıdem 2 sokak arkada oturucak bn de calısıcagım ıcın gecelerı gelın bızde yıyın evınıze öle gıdın dedı cok kez belkı kotu nıyetle demıyo ugrasmıyım dıye dedı ama bn nısanlıma gerekırse bı makarna yapar yerız ama her geceoraya gıdılmez o kadar ıclı dıslı olmaya gerek yok dedım oda bana hak verdı. bakalım zaman ne gosterıcek.

Back
X