2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
ankara kızılaydaki tarz kuaför hakkında bilginiz var mı? gelin saçımı ve makyajımı yaptırmayı düşünüyorum oraya..sizce nasıl bir yer?

Aöf açıklanmış canım sonuçların nasıl*

Anladım Canim aradığını bulursun umarım
İlk önce abiye giycem tatlim kina yakilirken bindallimi giycem. Abiye baktım bı kaç yerde beğenmedim nişanlımla konuşucam o ilk beğendiğim gelinliği alabilirse alım dicem cunku burda olacak kina geceside dugun gibi olcak olmaz derse laperi den almayı düşünüyorum abiyemi

kızlarrr... bugün eksik kalan fırınımızı ve buzdolabımızı aldık..tüm beyaz eşyalarımız halloldu:))) birde tatil için çekilişe katıldık hadi bakalım çıkacak mı???

Sen düğün İstanbulda mı olcaktı??
Sanki öyle hatırlıyorum ist gelin gitcem diye
Laperiye bende bakcam

Ama benim bi beğendiğim model var onu diktirebilirim..

Sen düğün İstanbulda mı olcaktı??
Sanki öyle hatırlıyorum ist gelin gitcem diye
Laperiye bende bakcam

Ama benim bi beğendiğim model var onu diktirebilirim..

Düğünümüz izmirde olcak Canim kınamız Aydın'da izmire gelin gelcem ama is gereği hep sehir değiştiricez o yüzden ev acmıyoruz simdi
Laperi deki abiyeler cok guZel nişanlım gelince bakcaz artık kaynanamla bakkala bile gitmem artık

Karıştırmışım

Ee sen nerde kalcaksın peki nişanlınla şehir şehir dolaşcakmısın?
Yani sabit bir ev çeyizin filan yok mu:44::44:

kızlarrr... bugün eksik kalan fırınımızı ve buzdolabımızı aldık..tüm beyaz eşyalarımız halloldu:))) birde tatil için çekilişe katıldık hadi bakalım çıkacak mı???

Mutlulukla kullan tatlim yeni eşyalarını
Bellimi olur bluetooth size çıkar tatil

ben denemedim canım bakalım bohçlar gelsin denerim ben small aldım olur dedı bayan,

kayınvalide konusunda özellikle kayınvalıde dıyorum kaynana kelımesı hıc hosuma gıtmıyo cunku,ben kayınvalıdemı sevmeye calısıyorum ama bı turlu ıcımden ısınamıyorum,halbukı cok ustume dusuyo kendısı,bakma konusuna gelınce yaslı ya da yalnız kalamayacak durumda olsa,hasta olsa ben zaten bırakamam tek basıma benımde annem babam kıymetlıdır,ama evlılıkte hele kı ılk zamanlar bence cok onemlı bız aynı evde bırbırımıze alısamadan anneye alısmak zor yanı demek ıstedıgım ımkanım olsa aynı bınada otururum onu yalnz bırakmamak adına ama kıraya cıkıyoruz ve allahtan bı hastalık gelmedıgı surece ben ayrı yasama taraftarıyım gelır kalır tabıkı ama sureklı olmasını ıstemem

Son düzenleme:
Karıştırmışım

Ee sen nerde kalcaksın peki nişanlınla şehir şehir dolaşcakmısın?
Yani sabit bir ev çeyizin filan yok mu:44::44:

Bende gidicem evlenince nereye gidersek artık belli olmuyor hic
Yok tatlim ev acmıyoruz çünkü kullanmıcaz en iyimser 2 sene sadece tatillere gelicez zaten ev aldık taksitlerini ödüyoruz şimdi onumuzdeki sEne teslim ediliyor evimiz mobilya falan alıp ev kiralamak saçma olacaktı kullanmıcaz bide öyle evleniyoruz iste

Hayırlısı olsun canım
Ne iş yapıyor nişanlın?

Teşekkür ederim tatlim
Mühendis doğal gaz ve elektrik santrali yapıyor Geziciyiz yani

Benimde nişanlım mühendis
Biz tanışmadan Fasta çalışıyordu
Hatta biz ilk konuşmaya başladığımızda yine yurt dışına gidicekti çok üzülmüştüm
Allah yardımcınız olsun canım
Bazen nişanlım belki bir süre sonra yurt dışında yaşarız iş gereği diyor bırakıp gidemem herhalde ya ailemi yuvamı filan
İnşallah seninde içinde eşinle içinde olacağınız bir eviniz olur

hayırlısı olsun tatlım değişik olacak sizinkide keyife dönüşür inş güzel günler bizim olsunn...... :119:

Evimiz teslim edildiği zaman açıcaz evimizi
Bende cok bEkledim nişanlımı 2 kere Irak a gitti 2 ay ve 8 ay kaldı cok zor süreçleri zaten hep sEhir dısında cok az görüşebiliyoruz
yurt dısına bizde gidicez bakalım nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…