- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #16.641
ne güzel yaa en basında cekınmeden söyleyebilmişsin canım,ben bıraz pasifim bu konularda sevgılıyken lafı gecmıstı koye ev yaptılkar ama kısın bır ıkı ay gellır kalırlar sen kabul edermısın demıstı sevgılım,bende tanımıyorum ya sevgılıyken hos gelıyo olur tabı dedım ılerde benım anne babamda gelebılsınler dıye,ama nısanlandık aıleyı tanıdım onların evınde oturacaktık kısın gelınce mcbur kalacaklardı sonra kırayı ıstedım anlasamam dıye ama baba vefat edınce Allah tarafından anne ve ablaları annem sızde kalsın demedı,yalnız nısanlım 1-2 sene sonra aannemı alırız yanımıza felan dedı cok buyuk kavga ettik istemiyorum dedim,hatta annesinin yanında konustu bunu ben o o zamandı gıder gelırız ama bırlıkte ıstemıyorum dedım, annesıde yok ben kalmam zaten felan dedı konu kapandı,şimdi hem anneme hem kayınvalıdeme 10 dk kadar yakına ev tuttuk,
korkum su ki nişanlım gececi olunca kayınvalıde yanıma kalmaya gelırse ben ona sabah ıse gıderken evıne gıt dıyemem o saatte oda kalkıp gıtmez halıyle,yaa ben işteyken evımde kalmasını ıstemıyorum ben ona gıdıp kalsam en azından sabah ısıme gıderım aklım kalmaz,hem bıde bende kalırsa nasılsa kalıyorum dıye gıtmezse ve nısanlımın hosuna gıdecegi için şimdiki düşünceleri gibi annem kalsın derse ne yaparım bılmıyorum.Bi hafta onda kalırsam bı hafta annemde kalırım ıkı tarafıda hosnut etmek ıcın ama bızde kalmasın yaa alışkanlık halıne gelırse cocuk olunca da hıc gıtmez evınebide ne bileyim yaa evımde esyalarımın içinde özelim kalmaz ,yaşlılıkta zaten Allahtan korkarım ben bakarım bızde yasalnıcaz ama 57 yasında ve sureklı olu olmaz seylerı konusan kayınvalıdem evımdeyken ben kocamla odamda bıle rahat edemem yaa okuyorum ınsanların basına neler gelıyo,Allah huzurla yasamayı nasıp etsın herkes yuvasında yasasın baska bısey ıstemıyorum...
ayyy kafam karıştı yardım edin kzılar kullanan alan yokmu hiç
Arkadaşlar bişi daha sorcam ya :) nişanlımla konuşurken böyle kalabalık aileden bahsetti ben mesela ev içinde çok kalabalığı sevmem 5 yıl neredeyse yalnız kaldım ailem yılda 4 ay yanımdaydı hemen hemen nişanlımla otururken cumartesi geldi dediki işte evlenince annelerimiz gelir kalır daima falan filan ikidir aynı şeyi dio ben bizimkileri biliyorum gelseler 15 günden öte kalmazlar yanımda onun ailesinide bilmiyorum acaba zeminmi hazırlamaya çalışıyordu anne babasıı arası kötü boşanmayı bile düşünüyorlar bunu tabi ben tek biliyorum annemlere sölemedim bende rahatsız oldum ben şahsen sürekli kalınmasını sevmem kalabalık aile hoşuma gitmiyor dedim kendilerini özletmesinlerde bıktırmasınlarda dedim yok çocuk olunca bi ay senin annen kalsa bi ay benim annem kalsa ne güzel falan dedi bende çocuğuma ben bakarım çocupum olunca zaten çalışmaı düşünmüyorum dedim ama bu tavrı çok rahatsız etti onlar sivasta işte hepsi bir arada falan ama ben kalabalığı sevmiyorum heleki evlendiğimde eşimle özelim olsun istiyorum ne o öle dioki daima kalsalar bahsettiği aylarca bir süre bende direk istemem sevmiyorum dedim yarın öbürgün hani bana sıkıntı olurmu bilmiyorum düşüncemi öğrensin istedim.... bugün ben hiç bi faydalarını görmezken yani vicdanım istemedi öle bişiyi sırf önünü kesmek için kendi ailemi bile uzun istemediğimi ima ettim bu hususta haksızmıyım ???
Yani ne bilim canımcım öyle bi düşüncede hoş gelmedi işte ben annemler bile uzun aradan sonra geldiğinde kendi kanım canım bunalıyorum ben sanırım yalnızlığa alıştım evlenmeye bile zor alışacakkken birde onlar uzun süreli kalsa ben hani özlettirmedinde bıktırmasnda diyince çok bozuldu ne güzel dedi kalabalık aile neden öyle düşünüyorsun dedi sesi ciddileşti bende kalabalık aile sevmediğimi söyledim benim eşimle çocuğumla bir özelim olmalı dedim baş tacı onlar allah onların eksikliğini vermesin tabi gelip kalıcaklar dedim ama ne bilim onun tavrına gıcıkta kaptım yok çocuk olsa bi bizimkiler bi onun annesi kalsınmış benim annem zaten öyle uzun kalmaz ben biliyorum ama onun ailevi sorunları olduğundan bi an ürktüm sonra kendimi kötü gelin gibide hissettim ama yapacak bişi yok olmadığım gibi gösteremem ...
sanırsam kimsecikler burayı okumuyo şuan yemek yemekle meşguller ama ben kendimi öyle davrandım diye suçluyorum ...
kızlar sizede bir soruyım dedim. hafta sonu nişanlımla esse ye gittik. kazanlı ütü vardı. 300 tl yanında masası ve çamaşırlık askısı yanında hediye.
ütü 5 bar 160 buhar çıkışı var. sıcakken su ekleme yeri var. ama markası esse işte o yüzden kararsız kaldım. sizce alınırmı?
ben öyle şeyleri nişanlımla alamazdım hatta onun annesiylede alamazdım ben önceden gittim beğendim görümcemle kayınvalidem sivastan geldi görümceme söyledi bi gün ikimiz tek çıkalım diye ikimiz gittik beğendiğim geceliği falan aldık çıktık öldürsen ne nişanlımla kayınvalidemle alamam öle şeyleri ben ablam annemlede alamam çok utangacım yahatta öyle seksi çamaşır tek başıma gitsem tezgahtar kızdan utanırım istemeye hahahahah
canım bende azur ütüye nazaran kazanlı ütü seviyorum tamam biraz kaba ama daha iyi ben ama delonghi markasını seviyorum esseden herhalde kimse memnun değil bizde gittik cumartesi esse ye delonghi de vardı ordada 500-600 falandı benim istediklerim ama normal büyük mağazalarda 300-400 gibi yani fiyat artışı yapmışlar
canım öyle düşünme kayınvalideninde bebeğe çok güzel bakacağına inanıyorum hatta onun yetiştirme şekliyle çocuklar çok daha sağlıklı oluyor benim sıkıntım onun yada annemin yetiştirmesi değil onun ailesini kendi ailemden ayırt etmiyorum onun annesini istemiyorum benim annem gelsin 3 ay kalın demiyorum allahtan korkarım ben çifte standart yapmam nasıl benim annem doğurup bu yaşa getirmişse onuda annesi aynı şekilde bu güne getirmiş o kişi benimde annemdir iyide olsa kötüde olsa ben kendi annem bile gelip evimde 1-2 ay kalsa gün gelcek rahatsız olacam eşimle bir özelim olmayacak ....
içinden nasıl gelıyorsa öle yap tatlım ne senı mutlu edıyorsa en guselı odur :))))
halledersın tatlım. hıc takma kafana rabbım yardım edıyo bızlere hayırlısıyla onu da halledersın tatlım.
kaynanayla kalma konuları olmus valla buyuk konusmak ıstemıyorum ama bn kolay kolay bırlıkte yasayabılecegımı dusunmuyorum. rabbım ıkımızıde bırbırımıze muhtac etmesın. bnm kayınvalıdem 2 sokak arkada oturucak bn de calısıcagım ıcın gecelerı gelın bızde yıyın evınıze öle gıdın dedı cok kez belkı kotu nıyetle demıyo ugrasmıyım dıye dedı ama bn nısanlıma gerekırse bı makarna yapar yerız ama her geceoraya gıdılmez o kadar ıclı dıslı olmaya gerek yok dedım oda bana hak verdı. bakalım zaman ne gosterıcek.
kaynanayla oturma konusunda da ben kaynanamla oturacağım bunu okadar kafama takmıyorum evet zor bir olay bende çok istemezdim ama yapacağımız birşey yok haklısınız çok bir özelimiz olmayacak ama napalım kadın caz hasta şeker hastası artı demans (alzheimer) başlangıcı var ve tek kalması tehlikeli yediğini falan hatırlamıyor bazen bakıma ihityacı var ee bakım evine vermek olmaz Allah göstermesin kendi annem o durumda olsa kıyamam nasıl yaparım.E kardeşleri de çok ilgilenmediler bakım evine verelim falan dediler onun için ilk başta bana bişey diyemedi soramadı bile sevgilim ama ben canım sen nasıl rahat edeceksen öle yapalım dedim ben isterim beraber oturmak sıkıntı yok dedim huzur evi fikri hoşuma gitmedi ama diyince sevindi.Bide annesi duymuş gelmiş bigün beni sendemi göndermek istiyorsun huzur evine demiş çok kötü oldum..
yani lafın kısası ewet özelimiz olamayabilir ama biz birbirimizi sevdikten sonra inşAllah Allahım bunun mükafatını verir napalım bakıma ihtiyacı var kadının....
Sehker canım geçmiş olsun
gercekten ayakta alkıslıyorum arkadasım senıacayıp taktır ettım. rabbım mutlulugu hıc eksık etmesın yuvandan ıns
kaynanayla oturma konusunda da ben kaynanamla oturacağım bunu okadar kafama takmıyorum evet zor bir olay bende çok istemezdim ama yapacağımız birşey yok haklısınız çok bir özelimiz olmayacak ama napalım kadın caz hasta şeker hastası artı demans (alzheimer) başlangıcı var ve tek kalması tehlikeli yediğini falan hatırlamıyor bazen bakıma ihityacı var ee bakım evine vermek olmaz Allah göstermesin kendi annem o durumda olsa kıyamam nasıl yaparım.E kardeşleri de çok ilgilenmediler bakım evine verelim falan dediler onun için ilk başta bana bişey diyemedi soramadı bile sevgilim ama ben canım sen nasıl rahat edeceksen öle yapalım dedim ben isterim beraber oturmak sıkıntı yok dedim huzur evi fikri hoşuma gitmedi ama diyince sevindi.Bide annesi duymuş gelmiş bigün beni sendemi göndermek istiyorsun huzur evine demiş çok kötü oldum..
yani lafın kısası ewet özelimiz olamayabilir ama biz birbirimizi sevdikten sonra inşAllah Allahım bunun mükafatını verir napalım bakıma ihtiyacı var kadının....
canım yenim ederim çok güzel bişey yaptın inan bana bunun mükafatı çok büyük olur allah katında helal olsun sana canım allah senden razı olsun
ablamda delonghi aldı canım demekki var bir bildikleri dimi bende en iyisi delonghi alıyım yaa hiç riske girmiyim teşekkür ederim
ablanınki hangisi ben orda daha model seçemedimm delonhi den hangisi memnunmu :44:
tam modelini sormadım canım ama fiyatı 200 küsürdü ama istersen öğrenebilirim.
Teşekkür ederim tatlim.
Canim sen gelinlik baktın mı ne zaman almayı düşünüyorsun merak ettim
benimde içim ondan rahat ve kafama takmıyorum inşAllah hep mutlu oluruz.Zaten kadının ağzı var dili yok çalışıyorum ve evlendikten sonrada çalışacağım ama bir yol bulup bir düzene sokacağız. inanıyorum buna
çok sevindim gerçekten çünkü bizimde annemiz var bizlerde anne olacağız tabi insanlar var ahlakları ve huyları çok kötü ama saygı sevgi olduktan sonra inşş hertürlü geçinilir bende aynı binada oturacam ve çalışacam şuanda görümcemler kayınvalidem hepsi gözümün içine bakıyolar resmen ben bişey isterim die allah hepisinden razı olsunlar rabbim sendende razı olsun canım inşş bir ömür mutlu ve huzurlu olursun çok takdir ettim senii.
kızlar rabbim inşş hepimizin yumavımzda huzurlu ve mutlu en önemliside sağlıkla yaşamayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?