bu arada annem benim ömrümü yedi arkadaşlar yaa off başedemiyorum nişanlım benim isteklerime önem veriyor annemde nişanlıma kıyamıyo tutturmuş mobilyacılarda olur ya 3 takım birden 3 bin yok bilmem ne onlara bak çok güzel diyo anne baktım çok kalitesizdi diyorum bu defa zaten sen bişi pahallıysa iyi diyorsun ucuzsa kötü diyorsun birşeyden anlamıyorsun diyor bana

ya beni istediklerindendir böle sanki erkek annesi nişan ayakkabısı alacam evdekilerden giy dedi elbisemi en ucuzundan aldım yazık o paraya dedi gelinliğimi yaptıracam diyo fransız güpürü bilmem ne olmasın pahalı ya nasıl bi anne ya

demiyorki kızım sen ne istiyorsun bende vicdansız düşüncesiz biri değilim bende kıyamıyorum nişanlıma ama ömrümce bi defa evlenecem geriliyorum annemle bişi konuştuğumda ya ne yapmam lazım defalarca rica ettim annemden yine aynı aynı onun niyeti işte ailesi yardım etmiyor borca girmeyelimde kısa sürede ev alalım die ama her kızın hayalleri vardır evlilikle alakalı içimdemi kalsın yani çok üzülüyorum annem beni anlamıyor diye