2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
bende nişanlımla çok az görüştüm daha onu tam tanıyamadım bile bu gidişlede evlenene kadarda tanıyamıyccam hatta evlenince bile zor :D

görüşemem konusunda çok iyiyiz yani üstümüze yoktur :1: 8 ay görüşemediğimiz bi dönem oldu:17::17::17:

Son düzenleme:
Evet ev borcumuzda biticek o zamana kadar hem ailesindenne kadar uzağız bizim icin o kadar iyi ben memnunum durumdan hem bir sürü sehir ülke görücem istediğimde tatil yapicam ohh rahat hem guZel bı birbirize alışımız nisanlilik süresince cok az görüştük çünkü ikinizinde zamana ihtiyacı olucak :51:

bzimde başka bir yere kaçmaya çok ihtiyacımız var...hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun

Buradayım tatlım..gelinliğimiz şimdi paylaşmıcam...bu mutsuz günümde paylaşmak istemiyorum tatlım..nişanlığımı paylaşmıştım..
bu arada ev tutmuşunuz çok sevindim..ne kadara tuttunuz...güle güle döşe evini canım.

biraz pahallıya tuttuk canım 550 tl ve eryamanda fena sayılmaz ev çok iyi olmamakla beraber ama en azından yerim yurdum belli olacak eşyamı alabilecem ... nişanlınla oturup konuşma imkanınız oldumu varmı iyi bi değişiklik ...:24:

görüşemem konusunda çok iyiyiz yani üstümüze yoktur :1: 8 ay görüşemediğimiz bi dönem oldu:17::17::17:

Allah yardımcın olsun nasıl dayandın canım ya maşallah diim walla ben 1-2 ay görmesem adamın burnunda getiriyorum çünkü bizimkiyle telefonda da iletişimi kuramıyoruz gündüz madende aşırı yoruluyor gecede sürekli uyuyakalıyor...

biraz pahallıya tuttuk canım 550 tl ve eryamanda fena sayılmaz ev çok iyi olmamakla beraber ama en azından yerim yurdum belli olacak eşyamı alabilecem ... nişanlınla oturup konuşma imkanınız oldumu varmı iyi bi değişiklik ...:24:

telle görüşüoruz tatlım...durumlar aynı hala..nişanlım eve gitmicek annesi arayıp pişman oluncaya kadar..dua edin bize..
550 normal tatlım valla ev kiraları çok pahalı...artık kendi evin diyebileceğin bir yer vr..sen o evi en güzel haline getirirsin eminim..çok mutlu ol inş canım benim..

telle görüşüoruz tatlım...durumlar aynı hala..nişanlım eve gitmicek annesi arayıp pişman oluncaya kadar..dua edin bize..
550 normal tatlım valla ev kiraları çok pahalı...artık kendi evin diyebileceğin bir yer vr..sen o evi en güzel haline getirirsin eminim..çok mutlu ol inş canım benim..

rabbim hakkında hayırlı olanı sana nasip eder inşallah canım sen içini ferah tut sonuçta gaybı bilen allah vardır bu yaşananlardada bir hayır... eryamana göre pahalı çok daha lüks evler 550 tl ama biz işte nişanlımla çok dolanmak istemedik hemen karar verdik toplam 1 gün adam gibi ev baktık ondada kapora verdik hemen insanlar haftalarca ev bakıyor :D

Allah yardımcın olsun nasıl dayandın canım ya maşallah diim walla ben 1-2 ay görmesem adamın burnunda getiriyorum çünkü bizimkiyle telefonda da iletişimi kuramıyoruz gündüz madende aşırı yoruluyor gecede sürekli uyuyakalıyor...

o zaman ırak taydı canım hem uzaklım hem tedirginlik zor bi süreç oldu benim için bende baya çektirdim orda ırak ta olmak değil beni sen bitirdin dedi :1::1::1:
çok başarılıydım :17::17:

rabbim hakkında hayırlı olanı sana nasip eder inşallah canım sen içini ferah tut sonuçta gaybı bilen allah vardır bu yaşananlardada bir hayır... eryamana göre pahalı çok daha lüks evler 550 tl ama biz işte nişanlımla çok dolanmak istemedik hemen karar verdik toplam 1 gün adam gibi ev baktık ondada kapora verdik hemen insanlar haftalarca ev bakıyor :D

bulmuşken tutucan tatlım valla..bizim burada hiç kiralık ev yok...hep satılık..umarım bizde temmuz bakıcaz bulabiliriz çok aramadan..

sen evini sevdiysen sorun yok tatlım mutlulukla yaşayın evinizde :16::16::16::16::16:

bu arada annem benim ömrümü yedi arkadaşlar yaa off başedemiyorum nişanlım benim isteklerime önem veriyor annemde nişanlıma kıyamıyo tutturmuş mobilyacılarda olur ya 3 takım birden 3 bin yok bilmem ne onlara bak çok güzel diyo anne baktım çok kalitesizdi diyorum bu defa zaten sen bişi pahallıysa iyi diyorsun ucuzsa kötü diyorsun birşeyden anlamıyorsun diyor bana :( ya beni istediklerindendir böle sanki erkek annesi nişan ayakkabısı alacam evdekilerden giy dedi elbisemi en ucuzundan aldım yazık o paraya dedi gelinliğimi yaptıracam diyo fransız güpürü bilmem ne olmasın pahalı ya nasıl bi anne ya :( demiyorki kızım sen ne istiyorsun bende vicdansız düşüncesiz biri değilim bende kıyamıyorum nişanlıma ama ömrümce bi defa evlenecem geriliyorum annemle bişi konuştuğumda ya ne yapmam lazım defalarca rica ettim annemden yine aynı aynı onun niyeti işte ailesi yardım etmiyor borca girmeyelimde kısa sürede ev alalım die ama her kızın hayalleri vardır evlilikle alakalı içimdemi kalsın yani çok üzülüyorum annem beni anlamıyor diye

ne gibi canım??

mesele düğüne 1 ay var daha nişanlım gelemedi nikah başvurumuz yapılmadı ailevi konulardada farklılıklar var ailesiyle çok kuvvetli bağları yok en sevdiğim özelliğidir zaten öyle ben ilişkide çok baskıcıyımdır kendim gezerim tozarım yerim içerim o bi yere gittimi çıldırırım gibi gibi......:1::1::1:

çok sağol şekercim bu arada gelinliğinle alakalı hala gel gitlerin var ama inanki üzerinde çok güzel durmuştu gelinliğe önyargılı yaklaşıyorsun biliyonmu....
liberte umarım sende ev baktığında içine sinen uygun bir yer bulursun hemencik çok uğraşmadan

bu arada annem benim ömrümü yedi arkadaşlar yaa off başedemiyorum nişanlım benim isteklerime önem veriyor annemde nişanlıma kıyamıyo tutturmuş mobilyacılarda olur ya 3 takım birden 3 bin yok bilmem ne onlara bak çok güzel diyo anne baktım çok kalitesizdi diyorum bu defa zaten sen bişi pahallıysa iyi diyorsun ucuzsa kötü diyorsun birşeyden anlamıyorsun diyor bana :( ya beni istediklerindendir böle sanki erkek annesi nişan ayakkabısı alacam evdekilerden giy dedi elbisemi en ucuzundan aldım yazık o paraya dedi gelinliğimi yaptıracam diyo fransız güpürü bilmem ne olmasın pahalı ya nasıl bi anne ya :( demiyorki kızım sen ne istiyorsun bende vicdansız düşüncesiz biri değilim bende kıyamıyorum nişanlıma ama ömrümce bi defa evlenecem geriliyorum annemle bişi konuştuğumda ya ne yapmam lazım defalarca rica ettim annemden yine aynı aynı onun niyeti işte ailesi yardım etmiyor borca girmeyelimde kısa sürede ev alalım die ama her kızın hayalleri vardır evlilikle alakalı içimdemi kalsın yani çok üzülüyorum annem beni anlamıyor diye

tatlım bunun için falan hiç sıkma canını..benim annemde yapıyor aynısını çoğu zaman ama nişanlım işstediğini al diyor bende alıyorum...annem iyiliğimizi düşünüyor..bazen dinliyorum onu bazend aman deyip geçiyrum..hiç sıkma canını tatlım..tek derdin bu olsun inş..

mesele düğüne 1 ay var daha nişanlım gelemedi nikah başvurumuz yapılmadı ailevi konulardada farklılıklar var ailesiyle çok kuvvetli bağları yok en sevdiğim özelliğidir zaten öyle ben ilişkide çok baskıcıyımdır kendim gezerim tozarım yerim içerim o bi yere gittimi çıldırırım gibi gibi......:1::1::1:

gııııı sanki biz birbirimize çok benziyoruz hahahhahahha ben erkek arkadaşlarla kızlarla çıkıyorum yemek yiyorum alışverişe çıkıyorum çocukcağaz bişi demiyo zaten şantiyede kalıyo onun facebookunda bi kız görsem o kim nedir bilmem nedir amannnnn walla pşikopatmıyım neyim bulmuşum bana baskı yapamayan birini bide ben dırdır ediom :D canım yaaa walla

Belli olmuyor mesela en son gittiği şantiye 7 ay oldu nerdeyse ortalama 4 ay 1 yıl arası sürüyo:34:
Yapcak bı Sey yok ısı bu gitcem evlenip kocamı gönderir yalnız kalamam bende gitcem şirket eşyali ev tutuyor istediğin yerden o yüzden sorun olmuyormuş dediler bakcaz :1:[/QU

canım böyle yaşayan tek sen değilsin emin ol..insanlar çoluk çocuk gidiyolar..şirketler dayalı döşeli ev veriyo.. hatta benim arkadaşımın mutfak masrafını bile karşılıyodu şirket....farklı farklı kültürler..insanlar göreceksin ne güzel..

çok sağol şekercim bu arada gelinliğinle alakalı hala gel gitlerin var ama inanki üzerinde çok güzel durmuştu gelinliğe önyargılı yaklaşıyorsun biliyonmu....
liberte umarım sende ev baktığında içine sinen uygun bir yer bulursun hemencik çok uğraşmadan

tesekkür ederim tatlım baya gel git yaşıyorum ben seviyorum ama yakıştıramıyorum kendime daha deli dolu heyecanlı bi gelinlik olmalıydı beni yansıtan ama çok karışan olunca sonuç benim için iç açıcı olmadı pek :1::1:

tatlım bunun için falan hiç sıkma canını..benim annemde yapıyor aynısını çoğu zaman ama nişanlım işstediğini al diyor bende alıyorum...annem iyiliğimizi düşünüyor..bazen dinliyorum onu bazend aman deyip geçiyrum..hiç sıkma canını tatlım..tek derdin bu olsun inş..

Ama canım herşeyde ya herşeyde olmaz hani bi defa desinki kızım beğendinmi :( direk ne kadar dio piyasayı bilmiyo emekli kadın sonraki sözüde oooo çok pahallı yazık yahu walla çok kalbim kırılıyor ben çok duygusalım hassasım inciniyorum anneme diyorum anne bak biz herşeyden vazgeçer mütevazı olursak onlar kıymet vermez bana öyledir ne kadar alttan alsan acısan değersiz oluyorsun bu devir böyle benim annem babam üni mezunu çok şükür maddi anlamda iyiler onun babası okumamış annesi hiç okula gitmemiş maddi anlamda sıkıntıdalar zaten benim artık onlardan bi beklentim yok onlara karşı ne kadar mütevazı olsak o kadar basite alınacam biliyorum benimde beklentilerim var napim ya iyiler kıymetsiz oluyo işte .....

tesekkür ederim tatlım baya gel git yaşıyorum ben seviyorum ama yakıştıramıyorum kendime daha deli dolu heyecanlı bi gelinlik olmalıydı beni yansıtan ama çok karışan olunca sonuç benim için iç açıcı olmadı pek :1::1:

o karışanlara bizde dahilmiyiz :) walla ben kendimi o konularda çok gariban hissediyorumda aslında iyi bişimi ki herşeyimi tek başıma seçtim aldım yaptırdım :D nişanlığımı kendim aldım kına elbiseme kendim karara verdim gelinliğimi katalogdan beğendim ikisinide şuan diktriyorum gelin ayakkabımıda netten beğendim yaptırdım ama biliyormusun insan yanında birileride olsun istiyor kendimi yapayalnız hissettim kimsesiz kına elbisesi bakıyordum bi başıma soracak kimsem yoktu tezgahtara soruyordum gözlerm doluyordu ama baksana çok kişi oluncada sıkıntı...

Back
X