- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #1.881
Nişanın hangi saatler arasında canım?Benim ki çok geç bitmişdi.8 de başladı gece 1 de bitti.Tabi o saatten sonrada hiç bir yere gidemedik.Zaten ertesi gün canımıniçi işe gitmişdi.
Bencede çok hoş duruyor.Nişanlığım bal köpüğü renginde olduğu için ben yaptırmamışdım ama normalde beğenirim.
Günaydın Kızlarrr
Davetiyelerimi aldımmm
Nişana çok az bir vaktim kaldı.
:18:
Pzar günü gündüz 1 ile 5 arası olacak. O yüzden akşam çok vaktim olacak. Eve gidip hemen nişanlığı üzerimden çıkarmak da istemiyorum. Biraz tadını çıkarıyım diyorum. Ama hala istediğim gibi bi yer bulamadım.
aaa süper canim peki ne kadar ödedin maniküre?
boncuk taktirmakta süper fikir ya
kuaförde mi gittin maniküre yoksa özel manikürcüyemi gittin?
20 günün kalmis ben türkiyeye gelmeden önce ni$anlanmis olacaksiiin
Oy oy oy o zaman çok iyi canım.Valla bölge olarak nerdesiniz bilmiyorum.Birde kalabalık mı istiyorsun baş başa mı?Ona göre fikir vermeye çalışayım elimden geldiğince.
9 TL ödedim. Hiç bir şey değil. Tırnakların iyi yumuşayınca hiç de canın acımıyor. boncuğu oje ile yaptı manikürcü kız . Benim kaşlarımı aldırmak için gittiğim yer yapıyordu ama ben hiç bütçe ayırmak istemiyordum. Gereksiz buluyorum. O yüzden yaptırmıyordum. Şimdi dedim bir yaptırayım bakim nasıl oluyor nişana hazırlık yani :) french de yaptır he :)
ka$larimi da uzatiyorum simdi zaten yaza dogru güzel bi sekil versinler diye :)
french yaptirayim diyorum bende evet.. ama bakalim o zaman kadar uzayacakmilar..
senin ni$anina 20 gün kalmis ni$andan önce tekrar yaptiracakmisin?
o zaman bende trye gidince ilk müsait oldugum anda yaptiririm.. ni$ana kadar durur umarim :))
Yok hemen yaptırma meliscim
French çabuk bozuluyor. 1 gün önce yaptırsan yeter.
Nişandan 1 gün önce yaptıracağım akşam eve gelip yatacağım. Ertesi gün sabah erkenden kuaföre saç için gideceğim. Bende uzattım kaşlarımı ama dayanamadım aldırdım. Tam istediğim gibi olmadı ama idare eder. Sarımsak süreceğim bir süre çabuk uzasın diye
Ya aslında ben baş başa istiyorum. Ama ablama kankime ayıp olur diye ses edemiyorum :S
SeLaamm kızLaaar...off bi an önce atLataLımm yaa şu nişanLarı rahat rahat sohbet edeLim bana geLioLar stresten yahuuu =)
canim frenchi mi sadece bir gün önce yaptirayim yoksa tam manikür mü ?
yok ben alisigim bi kalin bi ince kasa :) adet oluncada almiyorum cünkü..
aman koyverdim gitti zaten kendimi bu aralar kendime degilim ben..
Geçiyor geçicek hiç merak etme şekerim.Bak sonrasındada düğün telaşı başlıcak.Az bir zaman sonra sevdiklerinizde nişanlım diye bahsediceksiniz daha sonrasında da eşim.Mutluyum,mutlusunuz,mutluyuz
Heyecan full dimi tatlımmm ooff ya en güzel şekilde atlatsak inşşnişandan sonrada eğlenebileceğiniz bi yere gidin şöle müzikli fln bizde gidicez arkadaşlarla ama neresi olduğunu bilmiorum arkadaşlarımız ayrlıyo süpriz yapıcaklarmış bize
İnşşşşş....Allah'ım duy sesimiii noLuuuuurrrr...artık oLsun bitsin hersey geçsin zamaaaannn...
Benim nişanım zaten salonda olacak. Çalgılı çengili daha gerek duymuyorum eğlenceli bir yere. Kahve içmeye giderim. Tavla bile oynarım. Biraz yürüyüş yapmak isterim. Belki de sonrasında sadece romantik bir dans hepsi bu :)
pink canim tamam öyle yaparim o zaman :))
kizlar benim ni$anim evde olacak insaAllah..
hersey o kadar stresli olacak ki sanirim aksam üstü bi yere de cikamiycaz..
o yüzden ben düsünüyorum ki tek katli bi pasta yaptirayim üzerine isimlerimizi yazdirayim..
mutfakta gencler toplanir pastamizi keser fotograf cekiliriz...
of kizlar of cok stresli seyler bunlar..
hele de aile ici sorunlar olunca insanin burnundan getiriyolar resmen..
Geçiyor hayırlısıyla.Ne demişler geç olsunda güç olmasın.
Gerçi biz o kadar hızlı ilerledik ki ben nasıl geçiyor anlamıyorum.Şimdide ev eşya telaşı başladı allahım yardımcımız olsun.
Senin yerinde olsam kırmızı çift kapli içinde ikinizinde resminin olduğu çok hoş bir pasta yaptırırdım.
Aile arasında da kesersiniz pastanıızı Salonda olmuş gibi. üzerinde maytaplar ile çok hoş oluyor. Birinde görmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?