2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
ay kızlar uğrayamadım ne zamandır, geçmişi okumaya çalıştım ama ne kadar yetişebildiysem artık :)
hazırlıklar hızla devam ediyo bende de, geçen hafta eminönündeydik, yarın da gidicez. baya bi hallettik ıvır zıvırları.

ben geçen hafta eminönünden hazır süslü kına paketleri, halay mendilleri ve kuruyemiş keseleri aldım, herkese dağıtılmak üzere. genç kızlara kırmızı duvaklar ve püsküllü, süslü mumlar aldım. hediye olarak da kendi hazırladığım minik parfümler dağıtıcam :)

biz de iki davetiye arasında kalmıştık, ikisini de yaptırdık :)) 250 adet bastırcaktık, 100'ünü birinden, 150'sini diğerinden yaptırdık, içimizde kalmadı :))

canım hoşgeldin yoktun bayadır aramızda, kına eşyalarını halletmişsin ohh ne güzel:34:

iyi geceler kızlar kına çok güzel geçti okadar çok oynadımki yarına enerjim kaldımı bilmiyorum :):) resimler elime geçsin hemen yükleyeceğim inşallah düğünde böyle güzel geçer çok daha iyileri sizlere nasip olsun inşallah öpüyorum hepinizi

ayyyyy cadicaaaa çok heyecanlı, bizimde kınamız iyi geçer inşallah, bugünde evleniyorsun ne güzel:16: Allah bir yastıkta kocatsın canım:16:

canım sıkkın
Son zamanlarda nişanlımla her konuda tartışır olduk ...
Sonra hiçbirşey olmamış gibi devam ediyoruz..
Evlenmekten korkmaya başladım...
Stres stres ne yapacağız yaa :(((

Aynı durum bizdede var tatlım..ama bu zamanlarda bunlar normal..sakin olmalıyız..kötü düşünlceleri aklımıza getirmemliyiz..
herşey daha güzel olacak..bu stresler, bu sıkıntılar geçecek inş.

bizde öyleyiz kızlar bu aralar. küsüyoruz ama sonra hiçbirşey olmamış gibiyiz, normal mi acep anlamadım:52:

chnhn canım bu çarş pazarı nerde ki?nikaha doğru izin alıp erkenden ist.a gidebilirsem ben de uğramak istiyorum..

canım çarşamba pazarı fatihte. çoğunlukla biliniyor zaten baya büyük bir pazar. fatih camisinin orda:34:

kızlar bugun eminönüne alışverişe gidicez nişanlımla tabi 2-3 ü bulur malum iştyeim,sizce bohçaya neler almamız lazım benim için,ve önerebileceğiniz dükkan isimi var mı?

canım biz nişanlımın alışverişini eminönünden yaptık çoğunu. mahmutpaşa yokuşunda hürriyet çarşısı var sor herkes bilir, girişin bir alt katında hemen solda bir dükkan var ufak. oradan röpteşambr+pijama takımı almıştık çok uygundu 90 tl falan.

nişanda bohçaya ;

röpteşambr+pijama takım
terlik
iç çamaşırı
cüzdan
kemer
gömlek
çorap
polo t-shirt
kutu içerisinde kullandığı traş malzemelerini almıştım parfüm v.s.
birde seccadeli şase takımı aldık içerisine havlu, takke, tesbih falan koyduk

son 1haftam 1 gün kaldı çok değişik guygular içindeyim hüzün sevinç korku hepsi var:31::31:ama çok heyecanlanıyorummmm ben inşş allah nasip ederse haftaya EV LE Nİ YO RUMMMMM :123::123::119::119::119::119::17::17::17::17:
amin canım inşş beğenmene sevindim kısmet olursa bu akşam gidecemm :16::16: telefonuma çekerim resimleri inş pazartesi eklerimm ve inşş bi sıkıntı çıkmazzz dua edin kızlar lütfenn :43::43:

canım benim kınan düğünün çok güzel geçecek inşallah:16::16:

Son düzenleme:
Selam hatunlaaar nasılsınız bakalım:))
Geldiğim gibi gidiyorum çünküüüüüü nişanlım geldi beni görmeye şehir dışından çoook mutluyummm:16::52:
Uçakla gelemeyeckti çok pahalı gelmişti sürpriz yapmış otobüsle geldi aşkım:52:
Akşam girip bi daha bakarım yorumlara tekrardannn şimdilik baaaaaaaaaaay:3:

ooo git bakalım bizede fikir olur.aldıkarını fiyatlarını bekliyoruz şekerimm....kına malzemelerine de göz atmayı ihmal etme:)))
peki eminönündeki hanlar cumartesi öğleden sonra ve pazar açık olmuyo demişler bana:(((( kandırmışlar beniiii....

biz nişanlımla ctesi gitmiştik,ikindi vaktine doğru,her yer kapalıydı ben de çok sinir olmuştum.bana çok saçma geliyor bu tarz yerlerin h.sonu kapalı olması,sonuçta çoğu insanın bi hft sonu boş oluyo gezmek,alışveriş yapmak için,bunlar da o gün kapatıyor dükkanları!:kkk::kkk:tamam onların da tatile ihtiyacı var,eşi,çoluğu,çocuğu var ama başka bi çözüm bulmalılar,böyle olmaz bence..:kkk::kkk:gıcıklar,ay sinir oldum bak:1::1:

canım çarşamba pazarı fatihte. çoğunlukla biliniyor zaten baya büyük bir pazar. fatih camisinin orda:34:

camiyi uzaktan gördüm gidip gelirken,uygun şeyler varmış ne güzel.ben uzak olduğumdan,dünyanın nakliye parasını vermemek için herşeyimi ist.dan alıcm nasip olursa,o yüzden ufak tefek şeylerim daha hiç yok.düğüne doğru tamamlamam lazım

Hava çok güzel ama bizim misafirimiz varr. :5:

Markafoniden aldım ben canım.
Şuan trendyolda var aynı takım. Geçen gün geldi beklediğimden güzel oldu. :16:

güle güle kullan inşaallah canım,hayırlı olsun,bakayım ben de bi ara..ayol foruma takılıp geçmişi okuyacam diye azmettim o kadar,her gün tavaf ettiğim a.v sitelerine giremiyorum kaç gündür:1::1:

iyi geceler kızlar kına çok güzel geçti okadar çok oynadımki yarına enerjim kaldımı bilmiyorum :):) resimler elime geçsin hemen yükleyeceğim inşallah düğünde böyle güzel geçer çok daha iyileri sizlere nasip olsun inşallah öpüyorum hepinizi

Hayırlı uğurlu olsun canım, :nazar::nazar::nazar:
Allah mesut etsin,gönlünüze göre olur inşallah... :46::46::46:

kızlar merhaba herkese gününüz aydın,işleriniz rast gitsin...
bir şey sormak istiyorum benim 23 haziranda nişanım var daha bohça için röptoşambır almak şartmı ya ben hiç sevmiyorum röptaşambırı görünce aklıma nuri alço geliyor hep:9: şaka bir yana düğün olunca tekrarmı bohça yapılıyor :26: birde ben makyaj malzemesi istemiyorum desem ayıp olurmu ??

slm canım,
hayırlı olsun şimdiden,
bildiğim kadarıyla şart yok, istersen düğün önceside yapabilirsin bu alışverişi,
bu ailelerin sizin anlaşmanıza bağlı, benim kardeşimin nişanlılığı uzun süreceği
için anlaştılar düğün öncesine bıraktılar, nişanlıyken herşeyini zevkine göre
beğendikçe aldı, makyaj ürünleri istemiyordu, bende ona cilt bakım ürünlerini
almasını tavsiye ettim, çok ta iyi oldu bence :1: hem boşa masraf olmadı,
hem işine yaradı, orlane kullanıyordu o zaman, cilt temizleme jeli,sütü,tonik,
nemlendirici, göz altı serum, peeling,maske çeşitleri, güneş koruyucu, el kremi
vücut losyonu vb
sende alternatif düşünebilirsin canım, kolay gelsin :nazar:

Günaydın kıslar,nasılsınız?
ne var ne yok?
cadica,inşaallah düğünün de mükemmel geçer,darısı başımıza..

Günaydın tatlim iyi gibiyim klasik pazar iste evdeyim şimdilik :1:sen nasılsın Canim ?:21:

Günaydın canım, bende çalışıyorum malesef:31::31: yoğun değilim Allahtan:10::10: çık gez yaaa boşver napcan evde:34:

Günaydın kıslar,nasılsınız?
ne var ne yok?
cadica,inşaallah düğünün de mükemmel geçer,darısı başımıza..

günaydın canım. iş yerindeyim valla nasıl olsun:51: cadica artık evlendi darısı başımıza valla:16::16:

Günaydın canım, bende çalışıyorum malesef:31::31: yoğun değilim Allahtan:10::10: çık gez yaaa boşver napcan evde:34:

günaydın canım. iş yerindeyim valla nasıl olsun:51: cadica artık evlendi darısı başımıza valla:16::16:

Pazar gunude çalışılmazki Canim Yaaa elektrikler yok bizimde ev çok sıkıcı çıkarız annemle biraz gezerim :10:

Ay amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hayırlısıyla inşaallah.kolay gelsin,pazar pazar çalışmak zorunda olmak çok kötü:50:
ben de hafta içi hep h.sonu gelse de doya doya uyusam derim,h.sonu ise sanki iş var gibi sabahın köründe dikilirim,nedir bu ya kendimi kınıyorum:kkk::1::1::1:

Günaydın kızlarrr. İyi pazarlarr.:54:
Dün misafirlerden haşadım çıkmış durumdayken kayınvalidem aradı sizin ordayız diye ben de davet ettim. Canlandım tabi hemmmen:9:
1 saat kadar oturdular.
Birazdanda buluşucaz. :16:

Pazar gunude çalışılmazki Canim Yaaa elektrikler yok bizimde ev çok sıkıcı çıkarız annemle biraz gezerim :10:

Ay amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hayırlısıyla inşaallah.kolay gelsin,pazar pazar çalışmak zorunda olmak çok kötü:50:
ben de hafta içi hep h.sonu gelse de doya doya uyusam derim,h.sonu ise sanki iş var gibi sabahın köründe dikilirim,nedir bu ya kendimi kınıyorum:kkk::1::1::1:

valla çalışıyoruz kızlar napalım, çok kötü herkes evde ben çalışıyorum :50::14::14::14::14:
sehker çık gez canım benim yerime de:32:
eylül sağol canım, biz hafta sonu geldi diye sevinemiyoruz malesef:50:

Günaydın kızlarrr. İyi pazarlarr.:54:
Dün misafirlerden haşadım çıkmış durumdayken kayınvalidem aradı sizin ordayız diye ben de davet ettim. Canlandım tabi hemmmen:9:
1 saat kadar oturdular.
Birazdanda buluşucaz. :16:

günaydın canım sanada. Kolaylıklar diliyorum, iyi geçer buluşmanız inşallah:34:

valla çalışıyoruz kızlar napalım, çok kötü herkes evde ben çalışıyorum :50::14::14::14::14:
sehker çık gez canım benim yerime de:32:
eylül sağol canım, biz hafta sonu geldi diye sevinemiyoruz malesef:50:

günaydın canım sanada. Kolaylıklar diliyorum, iyi geçer buluşmanız inşallah:34:

Teyzosum çağırdı ona gidicez tatlim düğüne az kaldı diye hergün bir yerlere çağırıyorlar düğünden bı kaç gün oncesine bile arkadaşlarla toplancaz planımız var :21: Ayy ben nasıl bırakıp gitcem buraları :43:

Teyzosum çağırdı ona gidicez tatlim düğüne az kaldı diye hergün bir yerlere çağırıyorlar düğünden bı kaç gün oncesine bile arkadaşlarla toplancaz planımız var :21: Ayy ben nasıl bırakıp gitcem buraları :43:

ahh sorma canım yaa bende diyorum hep oturmaları bensiz yapmayın diye. son son oturayım sizinle.şu 4 ayımı güzel geçireyim inşallah:32:

ahh sorma canım yaa bende diyorum hep oturmaları bensiz yapmayın diye. son son oturayım sizinle.şu 4 ayımı güzel geçireyim inşallah:32:

Çok zor olcak Yaaa ben alışkın değilim öyle her gün bı yerlerdeyiz gezeriz geceleri eğlenmeye gideriz hazırlıklardan 1 aydır onu bile yapamiyoruZ iyice evlenme moduna girdim ama sevmedim Böyle hiç :1: benimle beraber bir sürü kisi zorlanacak ben gidince yazda geliyo arkadaşlarımla gezemic artık Sabahlara kadar şarap içip deliler gibi gülemicez :43:

Çok zor olcak Yaaa ben alışkın değilim öyle her gün bı yerlerdeyiz gezeriz geceleri eğlenmeye gideriz hazırlıklardan 1 aydır onu bile yapamiyoruZ iyice evlenme moduna girdim ama sevmedim Böyle hiç :1: benimle beraber bir sürü kisi zorlanacak ben gidince yazda geliyo arkadaşlarımla gezemic artık Sabahlara kadar şarap içip deliler gibi gülemicez :43:

olsun canım evlilikte keramet vardır derler , alışcaz napalım:34:

Son düzenleme:
Back
X