Bende spinal sezaryen olalı 3 gün oldu çok şükür hiç ağrı yaşamadım ama doğumdan sonra doktor izin verir vermez sert bir kahve ve %80 oranlı bitter çikolata yedim. 2-3 kere yaptım. Etkisi var mı bilmiyorum hiç baş ağrım olmadı
Kızlar biz emme konusunda çok nazlıyız. Hastanede zar zor uyandırıp memeyi dayıyorduk. Sinirleniyordu biraz zorla emip, emzik niyetine kullanıyordu. Çişli kakalı bez uzun süre çıkmayınca emmediğini anladık ve hastanede mama takviyesi yaptılar. Çıkarkende doktor sarılığa meyilli dediği için hipp organic 1 numara önerdi. Önce emzir sonra günde 2-3 kere 30 ml verebilirsin dedi. Kaşık biberonla beceremedik açıkçası çok inatlaştı. Bende avent anticolic biberon almıştım yenidoğan için onla verdik. O kadar sevdi ki biberonu sadece hobi olarak ağzında tutmak istiyor. Sonrasında da meme almak istemedi bi daha zaten

hep biberon istediği için uykuya geçerken emzik vermeye başladım çünkü boş emince de gaz oluyor

ay çok zormuş üstelik gazı yoksa sakin bir bebek ama bu sarılık korkusu beni yordu
Bu power pumping yöntemini denemeye başladım bugün. Madem meme almıyor en azından biberonla sağdığım sütü vereyim dedim. Sabah 2 memeden 60 ml topladım akşam yine yapacağım. Az gibi geldi umarım artar
Bu arada mama öneriniz var mı ? Bu hipp inanılmaz gaz yapıyor çocuğa