2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
slm canım,
hayırlı olsun şimdiden,
bildiğim kadarıyla şart yok, istersen düğün önceside yapabilirsin bu alışverişi,
bu ailelerin sizin anlaşmanıza bağlı, benim kardeşimin nişanlılığı uzun süreceği
için anlaştılar düğün öncesine bıraktılar, nişanlıyken herşeyini zevkine göre
beğendikçe aldı, makyaj ürünleri istemiyordu, bende ona cilt bakım ürünlerini
almasını tavsiye ettim, çok ta iyi oldu bence :1: hem boşa masraf olmadı,
hem işine yaradı, orlane kullanıyordu o zaman, cilt temizleme jeli,sütü,tonik,
nemlendirici, göz altı serum, peeling,maske çeşitleri, güneş koruyucu, el kremi
vücut losyonu vb
sende alternatif düşünebilirsin canım, kolay gelsin :nazar:

çok teşekkür ederim canım sanada hayırlı olsun inşallah...düğün öncesi de olabilir evet ama biz nişandan 5 ay sonrada evlenelim diyoruz allah izin verirse ekimde falan...bohça için nişanda yapılıcakmış aileler konuştu ama bakalım düğüne var diye o konulara gelmedik bu arada cilt bakım ürünüde iyi bir fikirmiş bakalım bir görüşelim benimkiyle sıralayacağım listeyi :1: zaten kendide kokoştur bayılır parfüm alsın sürünsün cilt yıkama ürünlerini bayıla bayıla kullanıyor zaten :1: hayırlısı bakalım hepimizin hakkında inşallah canım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için...

bu arada diğer bayanlar hayırlı pazarlar sizede...

çok teşekkür ederim canım sanada hayırlı olsun inşallah...düğün öncesi de olabilir evet ama biz nişandan 5 ay sonrada evlenelim diyoruz allah izin verirse ekimde falan...bohça için nişanda yapılıcakmış aileler konuştu ama bakalım düğüne var diye o konulara gelmedik bu arada cilt bakım ürünüde iyi bir fikirmiş bakalım bir görüşelim benimkiyle sıralayacağım listeyi :1: zaten kendide kokoştur bayılır parfüm alsın sürünsün cilt yıkama ürünlerini bayıla bayıla kullanıyor zaten :1: hayırlısı bakalım hepimizin hakkında inşallah canım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için...

bu arada diğer bayanlar hayırlı pazarlar sizede...

canım hoşgeldin sana da iyi pazarlar.:34:

umarım alışabilirim tatlım:1:

alışırız alışırız sevdiklerimiz yanımızda olsun her daim o yeter:34:

Son düzenleme:
hatunlarrr...68 gunum kaldı yaaa aksaraydayım..... ayrıca 05.05.12 de nikahım var yanı 5 gun sonraaa... kalbım carpıyoooorrr..

oyyyy çok heycanlı olmalısın :))) şimdiden çoookk mutluluklar :)))

tatlım heycandan geberıcem sanırım cok degısık oldum ya... allahım herkezıı gonlunden gecene nasıp etsın ınsallah.. kocişlerden ayrı hıcbırsey yapamayalım hep beraber olsun ellerimiz inşallahh..

Kızlar ya dıktırmek zor mu ben güvenemıyorum nedense kesın bır aksılık çıkar dıyorum :14:

Bu modellere bayıldım bunu elıne versem yapabılır dedıgınız moda evı var mı avrupa yakasında?

Eki Görüntüle 401361 Eki Görüntüle 401362

Eki Görüntüle 401360

Canım, son model çok güzel, kırda olacakmış hem düğünün çok uygun olur.. benim de kır da olacak bir düğünüm ben de pronoviansın bir modeliini diktiriyorum ama fatihte dolaştım bulamadım istediğim gibi içime sinmedi gelinlikçiler yaa aynısını yapamazsalar dedim, bir arkadaşımın gelinliğini diken moda evinde diktiriyorum şimdi hem evime de yakın oldu hem de yaptığı işleri gördüm hepsi çok iyi zaten eskiden akay gelinlikte çalışıyormuş.. Umarım içine sinne bir gelinlikçi bulursun tatlım

yaa çok ağrıyomu çıkarken ben ilk kez böyle bir ağrı yaşadım :18::18::18::18: ilk kez dişçiye gittim ve ben çok korkarımm :31::31::30::30:

geçmiş olsun canım, düğün öncesi kötü olmuş umarım hemen geçer.. ben hala 20lik dişlerimi çıkartmadım, şanslıyım sanırım daha da çıkartmam herhalde 25 yaşıma geldim :9::9:

iyi geceler kızlar kına çok güzel geçti okadar çok oynadımki yarına enerjim kaldımı bilmiyorum :):) resimler elime geçsin hemen yükleyeceğim inşallah düğünde böyle güzel geçer çok daha iyileri sizlere nasip olsun inşallah öpüyorum hepinizi

ömür boyu mutluluklar dilerim canım, umarım kınan gibi düğünün de güzel geçmiştir..

Kimsecikler yok :) o yüzden günaydın diyebilirim:16::16:

Haftasonu Ankara'daydım nişanlımla hayvanat bahçesine gittik sınavdan sonra :) kızılayda gezdik tozduk yorgunluktan giremedim eve gelince de..

Aslında iyi mi oldu kötü bilemiyorum ama nişanlımın tayin işi iptal oldu.. İstanbul'da oturacağız yani.. ev bakıyorduk yine neolur neolmaz diye ama artık evi tutacak vakte geldik salı günü inş. beğendiğimiz bir eve bakmaya gidecez umarım fotolardaki kadar güzeldir ve bir sorunu yoktur bizde hemen tutarız:) evimiz olur hemen eşyaları yerleştirir eksikleri tamamlarız:D

Yarın da annemle bindallı bakmaya gideceğiz, aradığımı bulamıyacakmışım hissine kapıldım ne zamandır bakıyorum bizim oraların bindallıları yok belki siz biliyorsunuzdur şalvar- gömlek- kısa yelek şeklinde oluyor ama boşnakların ki gibi değil daha sade

Mutlu bir hafta dilerim.. Sabah uğrayabilirsem gelirim :21:

hatunlarrr...68 gunum kaldı yaaa aksaraydayım..... ayrıca 05.05.12 de nikahım var yanı 5 gun sonraaa... kalbım carpıyoooorrr..

canım çok heyecanlı :46::46::46::46: mutluluklar diliyorum.:46:

ay ben de dün gördüm bunu,kaç gündür ayakkabı topiklerinde geziniyorum,benim hoşuma gitti,ayakkabı rengime bi karar verebilsem! nişanlıma düğünde böyle bi hainlik yaparım yani seve seveee:1::1:
:1::1::1::1:

ben de 2012 gelinlerindenimmmm :))) 1 eylülde nikahım ankarada 8 eylülde düğünüm istanbulda :))

hoşgeldin canım aramıza:34:

Son düzenleme:
herkeslere günaydın:16:
$14d34515ceb893.webp

Back
X