2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Günaydın bayanlar....

güzel bir hafta...

geri sayımın bittiği beklenen günün artık geldiği bir hafta.

Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin...
Allah utandırmasın.

günaaydın canımm iyi allaha şükür sen nasılsın yorgunluktanmı canım

dün gerçektende çok güzeldi benim için kocişimle alışveriş yaptık evimizee :16::16::16::16:

Günaydın bayanlar....

güzel bir hafta...

geri sayımın bittiği beklenen günün artık geldiği bir hafta.

Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin...
Allah utandırmasın.

ikiniz içinde çok heyecanlı bir hafta:52::52:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) güzel bir haberim var evimizi tuttuk ( gibi kapora verdik haftaya annemlerde gelince kontrat imzalanacak ) sankim sonunda bende artık birşeyler yapabilcem

Günaydın kızlar
Güzel bir hafta geçirelim inşallahhh

Aramızda bugün size sürpriz yapcak biri var
Liberte11
Heycanla bekliyorum Leyluşummmmmmm:16::16::16:

Kızlar haberi Leylacım versin size:16::16::16:

Hayırlısı olsun canım
Çok sevindim
İnşallah güzel güzel evinin alışverişini de yapabilirsin

İnşallah hayırlısı olsun canım cumartesi günü pek iyi değildi nişanlım her zamanki gibi beni sinir etmeye devam etti o gelmeden 1 gün önce internette bi evi çok beğendik nişanlım ev sahibini aradı yarına kadar kiraya vermeyin yarın gewliyorum muhtemelen tutacAZ dedi cumartesi nişanlım geldi adamı aradık kiraya verdim dedi öyle kötü oldumki bütün moralimde sıfır oldu o tam istediğim gibi bir evdi bakımlı gardolabı vestiyeri vardı kısmet değilmiş pazar günü bu eve baktım tam istediğim gibi bi yerdi diyemicem ama fena değildi işte artık bi evimiz olsun istedik işte :)

İnşallah hayırlısı olsun canım cumartesi günü pek iyi değildi nişanlım her zamanki gibi beni sinir etmeye devam etti o gelmeden 1 gün önce internette bi evi çok beğendik nişanlım ev sahibini aradı yarına kadar kiraya vermeyin yarın gewliyorum muhtemelen tutacAZ dedi cumartesi nişanlım geldi adamı aradık kiraya verdim dedi öyle kötü oldumki bütün moralimde sıfır oldu o tam istediğim gibi bir evdi bakımlı gardolabı vestiyeri vardı kısmet değilmiş pazar günü bu eve baktım tam istediğim gibi bi yerdi diyemicem ama fena değildi işte artık bi evimiz olsun istedik işte :)

Hayırlısı olsun canım
İnşallah içinde eşinle çok güzel zamanlar geçirirsiniz:12::12:
Artık eşyalara başlarsın:46::46::46:

Hayırlısı olsun canım
İnşallah içinde eşinle çok güzel zamanlar geçirirsiniz:12::12:
Artık eşyalara başlarsın:46::46::46:

Cümnemiz inşallah canım hayırlısı olsun bakalım haftada bir gün geliyo artık bi hafta mobilya bakarız bi hafta beyaz eşya sırayla gider zaten düğüne anca yetişir :)

Cümnemiz inşallah canım hayırlısı olsun bakalım haftada bir gün geliyo artık bi hafta mobilya bakarız bi hafta beyaz eşya sırayla gider zaten düğüne anca yetişir :)

Senin mutlu olduğunu bilmek benide mutlu etti canım:nazar::nazar::nazar:
İnşallah hepsi olur düğüne kadar biter
1günde alınır canım
Ben öylesine gezinirken girdim aldım mobilyamı 1 saat bile sürmedi
İlk girdiğim mağazadan aldık çıktık:1::1::1:

Senin mutlu olduğunu bilmek benide mutlu etti canım:nazar::nazar::nazar:
İnşallah hepsi olur düğüne kadar biter
1günde alınır canım
Ben öylesine gezinirken girdim aldım mobilyamı 1 saat bile sürmedi
İlk girdiğim mağazadan aldık çıktık:1::1::1:

ne güzel bakalım artık dün bizde bi mobilyacıya girdik soloboss diyemi ne meğer büyük bir mağazaymış fiyatlarda pek bi tuzlu beğendim ama nişanlıma ağır gelir diye beğendiğimi söyleyemedim çocukcağaz herşeyi tek başına yapıyo bende normalde çok kararsız değilim hemen karar veririm nişanlımında zevki berbat öle şeylerin seçimini bana bıraktı tek başınada insan çekiniyor :) ona mağazadan çıkınca soruyom nasıl beğendinmi neden hiç yorum yapmıyorsun die biliyorsun ben çok zevkli değilim dedi söleye söleye adama kabullendirmişim sonra pek güldüm :D ve gelinlik provama gittim çok hoşuma gitti bu defa işte gelinlik giydiğimi hissettim :D ama ne yalan sölim çok ayağım birbirine dolanmadı şaşkınlıktan heyecanı yaşayamadım yada 19 mayısta gelinliğim hazır olacakmış :D

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) güzel bir haberim var evimizi tuttuk ( gibi kapora verdik haftaya annemlerde gelince kontrat imzalanacak ) sankim sonunda bende artık birşeyler yapabilcem

canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah kocişkonla bir ömür mutlu mesut olursunuz .....

darısı kendi evinize inşallah.....

ne güzel bakalım artık dün bizde bi mobilyacıya girdik soloboss diyemi ne meğer büyük bir mağazaymış fiyatlarda pek bi tuzlu beğendim ama nişanlıma ağır gelir diye beğendiğimi söyleyemedim çocukcağaz herşeyi tek başına yapıyo bende normalde çok kararsız değilim hemen karar veririm nişanlımında zevki berbat öle şeylerin seçimini bana bıraktı tek başınada insan çekiniyor :) ona mağazadan çıkınca soruyom nasıl beğendinmi neden hiç yorum yapmıyorsun die biliyorsun ben çok zevkli değilim dedi söleye söleye adama kabullendirmişim sonra pek güldüm :D ve gelinlik provama gittim çok hoşuma gitti bu defa işte gelinlik giydiğimi hissettim :D ama ne yalan sölim çok ayağım birbirine dolanmadı şaşkınlıktan heyecanı yaşayamadım yada 19 mayısta gelinliğim hazır olacakmış :D

ewet soloboss su bende duymuştum ya çok mu pahalıymış ..... :44:

arrtık birde fiyatlar yavaş yavaş çıkmaya başladı sezonu açtılar onlarda

ne güzel ya bugün hepimiz çok mutluyuz

bizde cumartesi sevgili sevgilimlen balayı için rezervasyon yaptırdıkk...... :21:

ewet soloboss su bende duymuştum ya çok mu pahalıymış ..... :44:

arrtık birde fiyatlar yavaş yavaş çıkmaya başladı sezonu açtılar onlarda

canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah kocişkonla bir ömür mutlu mesut olursunuz .....

darısı kendi evinize inşallah.....

hiç bir mobilyacıyı rakip görmyorlar lazzoniyle denkmiş hemen hemen işte walla artık sitelere gidip bakıcam bir arkadaşımın tanıdığı bi yermi varmış ne hem perdeci hemde mobilyacıya yönlendircek hayırlısıyla bakalım

Back
X