2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

ESMERSİRİNE:123:
23 Nisan 2012

trianka:123:
05 Mayıs 2012

good_heart:123:
06 Mayıs 2012

emyay_8990 :123:
12 Mayıs 2012

duckling :123:
12 Mayıs 2012

HayatımM :123:
19 Mayıs 2012

Pink_love :123:
31 Mayıs 2012

SehKer :123:
2 Haziran 2012

saliha_25 :123:
10 Haziran 2012

lovelylady :123:
22 Haziran 2012

bal_bocegi :123:
23 Haziran 2012

my_everything:123:
23 Haziran 2012

kalplerasi :123:
29 Haziran 2012

cgdm16 :123:
30 Haziran 2012

eylul. :123:
30 Haziran 2012

miska :123:
7 Temmuz 2012

citl :123:
7 Temmuz 2012

SssMmm :123:
7 Temmuz 2012

yclozl :123:
16 Temmuz 2012

butterfly_01 :123:
25 Ağustos 2012

forever1212 :123:
26 Ağustos 2012

elfmmmm :123:
30 Ağustos 2012

chnhn :123:
09 Eylül 2012

liberte11 :123:
09 Eylül 2012

kardelen3434 :123:
09 Eylül 2012

karamel0741 :123:
30 Eylül 2012

mimare :123:
14 Ekim 2012

Troubledoll357357 :123:
28 Ekim 2012

abcde_123 :123:
12 Aralık 2012

Topiğee uğramayanlar otomatik silinirr bilginize...

Süper canım ömrünün en güzel günlerini geçirirsin inşallah :) ben sürekli antalyaya gittiğimden ordaki kalabalığı tahmin ediyordum bu defa değişiklik yaptım marmariste balayını ayarladımm antalyaya göre biraz daha sakin ve havası daha serin diye

canım bizde 9 ekimde orada olacağız o tarihte egeye fazla güvenemediğimizden burası güzel olur diye düşündük...

canım bizde 9 ekimde orada olacağız o tarihte egeye fazla güvenemediğimizden burası güzel olur diye düşündük...

evet canım eylülde ege soğuk olur ben temmuz 1 de gidicem ve antalyayı hiç çekemem o tarihlerde hadi bakalım hepimiz için güzel olur inşallah...

öyle deme canım allahın izniyle bu gelip geçici sıkıntılar düzelecek ve sende buna böyle inan mevzu nedir anlatacakmısın ;?

tatlım noldu seni niye bu kadar üzdüler

bi dur hemen öle karamsarlığa kapılma

amanınnnnn..
Yavrum sen neden sıkıyorsun canını hiç üzme kendini.
Hepsi düzelir herşey yoluna girer..
Yine de dualarım seninle tatlım.. İnşallah hakkında hayırlısı olur...

liberte nişanlığını çok beğendim canım üzülme inş herşey yolun girer sıkma canını gelinliğinide merak ettim çok yakışmıştır canım sana :16::16::16::16:

Sağolun kızlar...desteğiniz için..
kayınvalidem beni istemiyor...nişanlıma tercih yapmasını yazmış mektupla..ben uygun olan kişi değilmişim..nişanlım evi terk etti akşam...büroda kalıyor artık...:43::43:

Telefon çekimi olduğu için belli değil kızlar...birde elektrikler gitmişti..spotların bazıları patladı..o yüzden karanlık bit görüntü var.. bu hafta sonu gidip daha net foto çekicem inş..

Leylacım nişan kıyagetini çok beğendim
Ama inan mutluluğum kursağımda kaldı hayırdır inşallah???

kayınvalidem beni istemiyor...nişanlıma tercih yapmasını yazmış mektupla..ben uygun olan kişi değilmişim..nişanlım evi terk etti akşam...büroda kalıyor artık...:43::43:

Tatlım benim canım şimdi sen olan biteni tam anlat bakalım bizde sana yardımcı olalım istişare çok önemli mesela kayın validenin böyle davranması için bir sebep oluştumu ona ters bir davranışın neden bu şekilde davranıyorsen az çok tahmin ediyorsundur.... ve şunu bil nişanlın seni seviyorsa ailesinede seni kabul ettirir öyle yada böyle sizi ayırmasını kafandan çıkart...

aman kayınvaliden acaba çok mu doğru insan....
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım..

kayınvaliden oğlunu elinden alacağını düşündüğü için fesatça , sana inat yapıyor bence son kozlarını oynuyor belki evlenmez diye. öyle kolay bir şey değil evladı reddetmek. bu zamana kadar geldiniz o da kabullecek , insan oğlunun mutluluğunu istemez mi yaaa, bu kayınvalideleri anlamıyorum.:50:

canım nişanlın tek çocuk mu ? yada evde kayınvalidenn en iyi anlaştığı ,ona destek olduğu kişi mi? eğer böyleyse malesef anneler sadece kendilerini düşünerek evlatlarına engel olabiliyorlar cahillik yapıp :50:

Tatlım benim canım şimdi sen olan biteni tam anlat bakalım bizde sana yardımcı olalım istişare çok önemli mesela kayın validenin böyle davranması için bir sebep oluştumu ona ters bir davranışın neden bu şekilde davranıyorsen az çok tahmin ediyorsundur.... ve şunu bil nişanlın seni seviyorsa ailesinede seni kabul ettirir öyle yada böyle sizi ayırmasını kafandan çıkart...

neden şu ben gelinliğe bakamazmışım..onun bana sölemesi lazımmış..hadi gelinliğe bakıcaz dicekmiş..daha 4 ay önceden gelinliğe bakamazmışım ben...ayriyeten onun istediği tarzda gelinlik giycekmişin..aynen bunları sölemiş nişanlıma..nişanlımda o benim karım olacak senin değil..kapının dışarısında durmayı öğreninceye kadar bu eve gelmicem demiş çıkmış evden..düğüne gelmicekmiş.. istemiyormuş tercihini yap artık demiş...:43::43:

ayy canım neden böyle yaptıkii bu zamana kadar gelmişsiniz inşş herşey yoluna girer canım benim

neden şu ben gelinliğe bakamazmışım..onun bana sölemesi lazımmış..hadi gelinliğe bakıcaz dicekmiş..daha 4 ay önceden gelinliğe bakamazmışım ben...ayriyeten onun istediği tarzda gelinlik giycekmişin..aynen bunları sölemiş nişanlıma..nişanlımda o benim karım olacak senin değil..kapının dışarısında durmayı öğreninceye kadar bu eve gelmicem demiş çıkmış evden..düğüne gelmicekmiş.. istemiyormuş tercihini yap artık demiş...:43::43:

kayınvaliden seni kıskanıyor....
Boşver sen takma kafana hepsi yoluna girer inşallah :)

offf ya bu kadar basit zaten onların gözünde herşey bu yollardan onlarda geçmemiş gibiler mesele ettiklere şeye bak ya

onlara sorsan benim kayınvaldem bana şöle dedi böle dedi diye isyanları oynarlar ee niye böle yapıyosun desen fos yanii..... sıkma canını tatlım nişanlın doğrusunu yapmış şuan ona tepki göstermezse evlendikten sonra kimbilir neler yapar .... sen aklına öle kötü kötü şeyler getirme sakin olinşAllah Allahın izniyle düzelir Allah sevenleri ayırmaz dua edelim olurmu

Canım yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm
Şuan diyecek birşey bulamıyorum
Anlam veremiyorum nasıl bir mantığa sahip
Siz yıllardır birliktesiniz ayrılmayacağınızı hala mı anlamamış
Sen şuan dik durcaksın ağlamayı bırak
dimdik dur karşısında nişanlının yanında olduğunu ve sevginizi gösterin

kayınvaliden seni kıskanıyor....
Boşver sen takma kafana hepsi yoluna girer inşallah :)

bencede kendisine rakip olarak görüyo oluşunun elinden gittiğini zannediyor niye anlamalarki herkesin sevgisi ayrıdır
anne anne olarak sevilir eş eş olarak sevilir biri sevdiğimizde başka bir sevgiden almıyoruz ki sevgide bir kota yok yanii

Back
X