- Konu Sahibi bal_bocegi
- #16.641
ne güzel yaa en basında cekınmeden söyleyebilmişsin canım,ben bıraz pasifim bu konularda sevgılıyken lafı gecmıstı koye ev yaptılkar ama kısın bır ıkı ay gellır kalırlar sen kabul edermısın demıstı sevgılım,bende tanımıyorum ya sevgılıyken hos gelıyo olur tabı dedım ılerde benım anne babamda gelebılsınler dıye,ama nısanlandık aıleyı tanıdım onların evınde oturacaktık kısın gelınce mcbur kalacaklardı sonra kırayı ıstedım anlasamam dıye ama baba vefat edınce Allah tarafından anne ve ablaları annem sızde kalsın demedı,yalnız nısanlım 1-2 sene sonra aannemı alırız yanımıza felan dedı cok buyuk kavga ettik istemiyorum dedim,hatta annesinin yanında konustu bunu ben o o zamandı gıder gelırız ama bırlıkte ıstemıyorum dedım, annesıde yok ben kalmam zaten felan dedı konu kapandı,şimdi hem anneme hem kayınvalıdeme 10 dk kadar yakına ev tuttuk,
korkum su ki nişanlım gececi olunca kayınvalıde yanıma kalmaya gelırse ben ona sabah ıse gıderken evıne gıt dıyemem o saatte oda kalkıp gıtmez halıyle,yaa ben işteyken evımde kalmasını ıstemıyorum ben ona gıdıp kalsam en azından sabah ısıme gıderım aklım kalmaz,hem bıde bende kalırsa nasılsa kalıyorum dıye gıtmezse ve nısanlımın hosuna gıdecegi için şimdiki düşünceleri gibi annem kalsın derse ne yaparım bılmıyorum.Bi hafta onda kalırsam bı hafta annemde kalırım ıkı tarafıda hosnut etmek ıcın ama bızde kalmasın yaa alışkanlık halıne gelırse cocuk olunca da hıc gıtmez evınebide ne bileyim yaa evımde esyalarımın içinde özelim kalmaz ,yaşlılıkta zaten Allahtan korkarım ben bakarım bızde yasalnıcaz ama 57 yasında ve sureklı olu olmaz seylerı konusan kayınvalıdem evımdeyken ben kocamla odamda bıle rahat edemem yaa okuyorum ınsanların basına neler gelıyo,Allah huzurla yasamayı nasıp etsın herkes yuvasında yasasın baska bısey ıstemıyorum...
Ayy bitmez bu kayınvalide muhabettleri
Canım tavrını baştan koycaksın ki tepene binmesinler
Ben nişanlımada söylüyorum kayınvalidem hakkında düşüncelerimi
O da gayet haklı buluyor beni
ayyy kafam karıştı yardım edin kzılar kullanan alan yokmu hiç![]()
Canım benim tefal kazanlı
Annemde aldık çok memenunuz