2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Sağolun kızlar...desteğiniz için..
kayınvalidem beni istemiyor...nişanlıma tercih yapmasını yazmış mektupla..ben uygun olan kişi değilmişim..nişanlım evi terk etti akşam...büroda kalıyor artık...:43::43:
Ne yazıkki düzelecek gibi değil kızlar...dua edin bize ne olur :43::43: sanırım herşey bitiyor...inş bizi ayırmazlar diyorum :43::43:

Leyla öncelikle geçmiş olsun,böyle kötü bir olay,hem de düğün öncesi hiç hoş olmamış..demek 9 yıl boyunca içinde tutmuş bazı şeyleri.tanımıyorum kayınvalideni,arkasından konuşmak istemiyorum.ama sana şunu söylemek istiyorum,9 yıldır vazgeçmediysen,birşeylerin doğru olduğunu düşündüğündendir,nişanlını çok sevdiğindendir,madem o da yanında,vazgeçme,sabret,dua et..Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşaallah.güzel haberlerini duymak istiyorum..
Nişanlık ve gelinliğin de hayırlı olsun..mutlulukla giy canım.

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) güzel bir haberim var evimizi tuttuk ( gibi kapora verdik haftaya annemlerde gelince kontrat imzalanacak ) sankim sonunda bende artık birşeyler yapabilcem

hayırlı olsun,darısı başımıza:16:

kızlarrrr günaydın son 6 günü kalmış bir gelin olarakkk çok mutluyummm :16::16::16::16::16::16:

aneemm,ayyy ne heyecanlııııı:16::16:hadi hayırlısı,düğünden sonra bekliyoruz bak!:1: darısı başımızaaaaaaaaaaa amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn:16::16:

tatlım bursa dısına gonderırler mı ınan hıc bılmıyorum. arayıp sor belkıde gonderırler. bn 300 tl ye kıraladım tatlım yenı modeller getırmısler onlara 500 tl falan dıyolar

oyy çok pahalı ya:43:acayip beğendim senle pakizenin kaftanlarınızı..ben de giymek istiyorum..lütfen kızlar hazirana kadar uygun fiyatlı güzel kaftanlar gören duyan olursa bana da haber verin:43: bu arada converse'leriniz hayırlı olsun canım.

bende incili alıcam yaaa çok güzeller , sonra çıkarıp incilerini giyerim napim:34: güle güle giyin canım

kıssss Chnhn,nerden alıcan netten mi? bana da haber ver belkim ben de alırım çok uçuk değilse..

kızlar ben çıkyorum kocişimle damatlık bakacazz büyük görümcemde gelecekk kesin kesin çok eğlenceli geçerrr :52::52::16::16::16::16:

Ayyy ne güzel canım...inş çok güzel geçmiştir. foto bekliyoruz tatlım...mutsuzluğumu sizlerin güzel haberleri biraz unutturuyor..

Leyla öncelikle geçmiş olsun,böyle kötü bir olay,hem de düğün öncesi hiç hoş olmamış..demek 9 yıl boyunca içinde tutmuş bazı şeyleri.tanımıyorum kayınvalideni,arkasından konuşmak istemiyorum.ama sana şunu söylemek istiyorum,9 yıldır vazgeçmediysen,birşeylerin doğru olduğunu düşündüğündendir,nişanlını çok sevdiğindendir,madem o da yanında,vazgeçme,sabret,dua et..Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşaallah.güzel haberlerini duymak istiyorum..
Nişanlık ve gelinliğin de hayırlı olsun..mutlulukla giy canım.

Tşekkür ederim tatlım..inş bende herşeyin güzel olması için dua ediyorum..9 yıldır bir çaba verdim ve vazgeçmicem canım...

Tşekkür ederim tatlım..inş bende herşeyin güzel olması için dua ediyorum..9 yıldır bir çaba verdim ve vazgeçmicem canım...

Allah yardımcınız olsun canım..

ayy kimi görüyorum aşağıdaaaaaaaa:52::52: Rapuuuuuuşş,kıs yoksa sen de mi 2012 gelini oluyorsun?hadi hayırlısı bak Allah söyletti,ne var ne yok kıs?:34:

kaynanayla oturma konusunda da ben kaynanamla oturacağım bunu okadar kafama takmıyorum evet zor bir olay bende çok istemezdim ama yapacağımız birşey yok haklısınız çok bir özelimiz olmayacak ama napalım kadın caz hasta şeker hastası artı demans (alzheimer) başlangıcı var ve tek kalması tehlikeli yediğini falan hatırlamıyor bazen bakıma ihityacı var ee bakım evine vermek olmaz Allah göstermesin kendi annem o durumda olsa kıyamam nasıl yaparım.E kardeşleri de çok ilgilenmediler bakım evine verelim falan dediler onun için ilk başta bana bişey diyemedi soramadı bile sevgilim ama ben canım sen nasıl rahat edeceksen öle yapalım dedim ben isterim beraber oturmak sıkıntı yok dedim huzur evi fikri hoşuma gitmedi ama diyince sevindi.Bide annesi duymuş gelmiş bigün beni sendemi göndermek istiyorsun huzur evine demiş çok kötü oldum..

yani lafın kısası ewet özelimiz olamayabilir ama biz birbirimizi sevdikten sonra inşAllah Allahım bunun mükafatını verir napalım bakıma ihtiyacı var kadının....

süpersin canım,Allah razı olsun senden.mükafatını kat kat göreceksin emin ol..:38::46::46:

Düğünümüz izmirde olcak Canim kınamız Aydın'da izmire gelin gelcem ama is gereği hep sehir değiştiricez o yüzden ev acmıyoruz simdi:1:
Laperi deki abiyeler cok guZel nişanlım gelince bakcaz artık kaynanamla bakkala bile gitmem artık :9:

ya ben hala anlamadım..:44::44:tamam ev açmıyorsunuz da,eviniz teslim edilene kadar nerde yaşayacaksınız? uyuyacağınız,kalacağınız bi yer olacak elbet de mi?otel filan mı? yoksa gene herkes kendi ailesiyle mi? anlamadım yaaa..:44::44::44:

baya kaynatmışınız kızlar maşallahhh yanii...
KALPLERARASI ynlıl hatırlamıyosam ev tutmuş hayırlı olsun..Rabbim ağız tadı ile döşemeyi nasip etsin...

süpersin canım,Allah razı olsun senden.mükafatını kat kat göreceksin emin ol..:38::46::46:

ya ben hala anlamadım..:44::44:tamam ev açmıyorsunuz da,eviniz teslim edilene kadar nerde yaşayacaksınız? uyuyacağınız,kalacağınız bi yer olacak elbet de mi?otel filan mı? yoksa gene herkes kendi ailesiyle mi? anlamadım yaaa..:44::44::44:

Isı icin gittiğimiz yerde ev veya otel ne olursa artık kalcaz Canim evlenince şantiyesi nerde olursa oraya gidicez :34:

Isı icin gittiğimiz yerde ev veya otel ne olursa artık kalcaz Canim evlenince şantiyesi nerde olursa oraya gidicez :34:

ayy biraz karışık bi durum..düzenin olmaması çok rahatsız edici.ama şartlar buysa sabretmekten başka yapacak birşey yok.Rabbim ağız tadınızı bozmasın canım,ev de olur gerisi de olur Allah'ın izniyle..

tatlım iş içn gittiğiniz yerde ne kadar süre kalıcaksınız? otelde veya emanet evde olurmuki...ben yapamazdım yaa..

Belli olmuyor mesela en son gittiği şantiye 7 ay oldu nerdeyse ortalama 4 ay 1 yıl arası sürüyo:34:
Yapcak bı Sey yok ısı bu gitcem evlenip kocamı gönderir yalnız kalamam bende gitcem şirket eşyali ev tutuyor istediğin yerden o yüzden sorun olmuyormuş dediler bakcaz :1:

Belli olmuyor mesela en son gittiği şantiye 7 ay oldu nerdeyse ortalama 4 ay 1 yıl arası sürüyo:34:
Yapcak bı Sey yok ısı bu gitcem evlenip kocamı gönderir yalnız kalamam bende gitcem şirket eşyali ev tutuyor istediğin yerden o yüzden sorun olmuyormuş dediler bakcaz :1:

hımmm o şekilde ev tutlursa çok sorun olmaz tatlım...sonra kendi evinizi mükemmel şekilde yerleştirirsiniz inş...biraz sabretmemiz lazım herşey biranda mükemmel olmuyor..

ayy biraz karışık bi durum..düzenin olmaması çok rahatsız edici.ama şartlar buysa sabretmekten başka yapacak birşey yok.Rabbim ağız tadınızı bozmasın canım,ev de olur gerisi de olur Allah'ın izniyle..

Evet Canim ısı bu biliyordum en basında evimiz olsun istedim ev aldık yeni 1 buçuk sene sonra açıcaz evimizi zaten şimdi acsam bı Sey ifade etmez en basta izmirde oruramicaz ısı başka sehirde yanlış kalamicam gerek yoktu yani bizde bunu tercih ettik umarım hersey iyi olur :34:

oooooo burası kalabalıkmış hayırlı geceler gelincikler varmı bir gelişme :) bu arada liberte senin durumun nedir bugün boyunca şantiyedeydim neler oldu haberim yok gelinliğini paylaştınmı?

hımmm o şekilde ev tutlursa çok sorun olmaz tatlım...sonra kendi evinizi mükemmel şekilde yerleştirirsiniz inş...biraz sabretmemiz lazım herşey biranda mükemmel olmuyor..

Evet ev borcumuzda biticek o zamana kadar hem ailesindenne kadar uzağız bizim icin o kadar iyi ben memnunum durumdan hem bir sürü sehir ülke görücem istediğimde tatil yapicam ohh rahat hem guZel bı birbirize alışımız nisanlilik süresince cok az görüştük çünkü ikinizinde zamana ihtiyacı olucak :51:

Evet ev borcumuzda biticek o zamana kadar hem ailesindenne kadar uzağız bizim icin o kadar iyi ben memnunum durumdan hem bir sürü sehir ülke görücem istediğimde tatil yapicam ohh rahat hem guZel bı birbirize alışımız nisanlilik süresince cok az görüştük çünkü ikinizinde zamana ihtiyacı olucak :51:

bende nişanlımla çok az görüştüm daha onu tam tanıyamadım bile bu gidişlede evlenene kadarda tanıyamıyccam hatta evlenince bile zor :D

Back
X