- Konu Sahibi bal_bocegi
- #20.961
o hususta sana katılıyorum inşallah başka sektörde çok daha iyi bi iş bulursun olan herşeyde bir hayr vardır emin ol içini daraltma sabret sadece ben ilk mezun olduğumda 1.5 yıl işsiz kaldım ev kızlığına sarmıştım pasta börek yapıodum paso oktay usta izliodum onunda ayrı bi tadı varmış yaw şimdi işe girdim evde oturmaya hasret kalıyorum....
anaamm,kıss ben de işsiz kalınca tek adresim oktay usta olmuştu,evdekiler de bu duruma pek sevinmişti,durmadan tarif deniyordum:) cidden onun keyfi de başkaydı da işsiz olmak çok kötü,ALlah kimseye yaşatmasın
Eki Görüntüle 419849 Eki Görüntüle 419850
Kızlar bu modelde diktiriyorum nişan kıyafetimi.
Ufak değişiklikler olucak. İlk fotoğraftaki model ve önü 2. fotoğraftaki gibi düz..
1. fotografta eteğin kumaşı tül mü şifon mu anlayamadım ama. :26:
İnşallah aklımdaki gibi olur.
2 ayakkabı alıcaz biri fotoğraf için diğerinide gelinliğin altına giyebiliceğim bişey olsun diye daha sade bişey seçtim.
Ayakkabım bu. Fotoğraf çekimi için olan renkli ve farklı olucak.
Eki Görüntüle 419861 Eki Görüntüle 419862 Eki Görüntüle 419863
![]()
canım ben çok beğendim,hatta kendime nişanlık ararken bu modeli de değerlendirdim,ama konuştuğum modaevi pahalıya dikiyordu,biz de çok aşırıya kaçmamak için seçmedik.mervedağlı arşivinde güzel örnekler var,ben de oralardan baktım çoğunlukla..ayakkabın da çok şeker
duvak için de şu meşhur gelinin duvağını koymuşsun,ayol kızın fotoları facede her yere yayıldı,nişanı,nikahı,düğünü derken:) duvak ona yakışmış ama bence herkese gitmez,bi de cidden ben de azcık rahibelere benzettim,hoşuma gitmedi,ama sen beğendiysen tama kimseyi bence