• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
saol canım şükür diyelim evli bir bayan olarakk :17: Evimiz temizledimmmm cumartesi pazarda dinlendimm:8::8::8::8:

OHH EVLENMİŞTE, İŞLERİNİ DE YAPARMIŞ ELLERİNE SAĞLIK KUZUM:16:

günaydın kızlar çok güzel bir kına düğün ve balayının ardından ilk iş günüm :) Her şey çok güzeldi darısı sizlere inşallah:16:

canım hoşgeldin:16::16:
senide ekledik evliler kervanına desene:32::32::32::32:
güzel geçmesine çokk sevindim:34::34:

hımmm kuzucum gider sorarsın..havalar düzelsin bol bol gezersin gelinlik için kuzucum...çok uykum varrrr :53::53::53:
:

gidicem sorucam yaaa şaşkınlıktan napcamı anlamadım zaten. ölesine gezmeye diye gidip gelinlikleri görünce kendimden geçmişim:1::1: istanbula yolunuz düşerse mutlaka görmeniz tavsiye ediyorum şekerler.. çok güzel consept yapmışlar. girişte gelin damat var nikah masası var, evlilik cafesi falan yapmışlar. farklı bir yer gibi sanki avm içinden ayrı :46::46:

hımmm kuzucum gider sorarsın..havalar düzelsin bol bol gezersin gelinlik için kuzucum...çok uykum varrrr :53::53::53:

Ohhh ne güzel :16::16::16::16: naptın kahvaltıya çağırdınmı annenleri kuzum :34::34::34:

Ayyy darısı bizim başımıza.... :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

YOK KUZUM Bİ GÖRÜMCEMİN İŞE GİTMESİ GEREKTİ DİĞERİDE KYINVALİDESİNE GİTTİ :31::31:

ÇOKKKK AZZZZ KALDIIIIII KUZUMM :nazar::nazar::21::21::21::21::21::8::8::8:

günaydın canım kolay gelsin şimdiden, çabucak biter inşallah:46::46:

çok şükür iyiyim canım, haftasonum bol bol dinlenmekle geçti hava kötü diye gelinlik bakmaya da gidemedim zaten fatihe:31::31:
ama beyaz cadde diye bir yer açılmış profilo avm'nin içinde bir girdim bayıldım resmen. gelinlik mağazaları var içinde:16::16::16:
ama heyecandan fiyat alamamışım :1::1:

sen nasılsın bakalım?

günaydın canım, nasıl keyifler?*

saol canım şükür diyelim evli bir bayan olarakk :17: Evimiz temizledimmmm cumartesi pazarda dinlendimm:8::8::8::8:

nasılsın canım:3:

Teşekkür ederim ballarıımmm:16::16:
iyiyim Allaha şükür
Hafta sonu çok yoğundum çok yorgun başladım uykusuzum:31::31::31::31:

OHH EVLENMİŞTE, İŞLERİNİ DE YAPARMIŞ ELLERİNE SAĞLIK KUZUM:16:

gidicem sorucam yaaa şaşkınlıktan napcamı anlamadım zaten. ölesine gezmeye diye gidip gelinlikleri görünce kendimden geçmişim:1::1: istanbula yolunuz düşerse mutlaka görmeniz tavsiye ediyorum şekerler.. çok güzel consept yapmışlar. girişte gelin damat var nikah masası var, evlilik cafesi falan yapmışlar. farklı bir yer gibi sanki avm içinden ayrı :46::46:

Ayyy ne güzel...istanbula gelmem imkansız düğüne kadar...ama istanbulda olsaydın %100 giderdim...merak ettim...keşke burayada bölyle şeyler yapılsa yahuuu :46::46::46:

ohh az kaldı :46::46::46:

Günaydın kızlar,

günaydın canım; nasılsın bakalım, geçen hafta baya moralin bozuktu yanlış hatırlamıyorsam:31:
sorunların düzelmiştir inşallah canım:16::16:

Ayyy ne güzel...istanbula gelmem imkansız düğüne kadar...ama istanbulda olsaydın %100 giderdim...merak ettim...keşke burayada bölyle şeyler yapılsa yahuuu :46::46::46:

reklamlarında fazla dikkate almamıştım bende ama görünce bayıldım:16::16:
böyle bembeyaz yolları falan :46:

herkese günaydın...1haftadır koşturmaktan fırsat bulamadım.samsundaki ve elazığdaki düğün yerimizi ayarlayıp geldim.aa bi de nikah yaptık:)

canım hoşgeldin hayırlı olsun:16:

Bende çok yorgun ve uykusuzum....bugünden itibaren yemek yapmayı öğreniyorum kızlar....akşam yemekte yeşil fasülya var :9::9::9::9: annemle başlıyoruz derslere :32::32:

yemek telaşı başladı demek, ohhhh fasulyeye bayılırım:56::56: ellerine sağlık canım:34:

ayyy bayılırımmm taze fasüyeye bende size yemeğe geliyorummm:56::56::56::56:
Bugün diyete başladım
tekrardan:56::56::56::56:

ilk olarak bu yemekle başlıyoruz kuzum bakalım :9::9::9::9::9:
dün nişanlıma büro temizledik...öldüm öldüm resmen....ama çokta zevkliydi..prova oldu bize...nişanlım sende çalışcaksın dedi...o yüzden pazar yada c.tesi sabah ben geç giderim beraber yaparız temizliği dedi...çooookkk mutlu oldum :16::16::16::16::16:

sen naptın kuzum...konser, düğün nasıldı bakalım?

beyaz cadde hakkında internetten bulduklarım kızlar

alıntıdır ....

Profilo avm'den müjde! Artık düğün alışverişi yapanlar için yepyeni bir adres var: Beyazcadde! Songül sarpbaş, esin arıcan, mesut kirazlı, nuray b moda evi, esramoda evi, nihan gelinlik, tuğba moda, kaneviçe, hülya moda, çiğdem gelinlik,aydın göynü, nur banu gelinlik, madame amour, istanbul moda, ipekten, serapgelinlik ve robe blanche'ın da içinde yer aldığı 19 yerli gelinlik markasını aynı cadde üzerinde görme imkanı sunan beyaz cadde

Eki Görüntüle 423318 Eki Görüntüle 423330 Eki Görüntüle 423329 Eki Görüntüle 423328 Eki Görüntüle 423327 Eki Görüntüle 423326 Eki Görüntüle 423325 Eki Görüntüle 423324 Eki Görüntüle 423323 Eki Görüntüle 423322 Eki Görüntüle 423321 Eki Görüntüle 423320 Eki Görüntüle 423319 Eki Görüntüle 423317 Eki Görüntüle 423316 Eki Görüntüle 423331

canım çok güzell modeller ben 3. Gelinliği sevdim:16::16::16:

ohh evlenmişte, işlerini de yaparmış ellerine sağlık kuzum:16:

canım hoşgeldin:16::16:
Senide ekledik evliler kervanına desene:32::32::32::32:
Güzel geçmesine çokk sevindim:34::34:

gidicem sorucam yaaa şaşkınlıktan napcamı anlamadım zaten. ölesine gezmeye diye gidip gelinlikleri görünce kendimden geçmişim:1::1: Istanbula yolunuz düşerse mutlaka görmeniz tavsiye ediyorum şekerler.. çok güzel consept yapmışlar. Girişte gelin damat var nikah masası var, evlilik cafesi falan yapmışlar. Farklı bir yer gibi sanki avm içinden ayrı :46::46:

:17::17::17:

günaydın kızlar,

günaydın canım nasılsın

teşekkür ederim ballarıımmm:16::16:
Iyiyim allaha şükür
hafta sonu çok yoğundum çok yorgun başladım uykusuzum:31::31::31::31:

naptın kuzum hafta sonu. Konser nasıl geçti :34:

dün nişanlıma büro temizledik...öldüm öldüm resmen....ama çokta zevkliydi..prova oldu bize...nişanlım sende çalışcaksın dedi...o yüzden pazar yada c.tesi sabah ben geç giderim beraber yaparız temizliği dedi...çooookkk mutlu oldum :16::16::16::16::16:

ne güzel işte bak, yardım edecek eşin sana, çok şanslısın:13::13::13::13:

canım çok güzell modeller ben 3. Gelinliği sevdim:16::16::16:

naptın kuzum hafta sonu. Konser nasıl geçti :34:

forever konserdeydin dimi kuzum sennn:46::46:
nasıl geçti bakalım:8::8::8:

Beraber çalışcaksız yani
Yardım etmiş olursun ne güzel
ama dinlenemeyeceksin hiç :31::31::31:

Konserrr çok güzeldiii:16::16::16::16:
Düğünde çok durmadık çok organizasyonsuz bir düğündü
Arkadaşlarla buluşcaz diye zaten 21:320 da ayrıldık
C.tesi evimize gittik
boyacı,doğal gazcı ile anlaşttık
fayanslarımızı aldık
bataryalarımızı aldık
boya baktık ama almadık
yine alışveriş modundaydık

beraber çalışcaksız yani
yardım etmiş olursun ne güzel

arkadaşlarla buluşcaz diye zaten 21:320 da ayrıldık
c.tesi evimize gittik
fayanslarımızı aldık
bataryalarımızı aldık
boya baktık ama almadık

:8::8::8::8: Sevindim cnım eğlenmiş kafanı dağıtmış oldunn:12::12:

günaydın kızlar

nasılsınız?

günaydın canımm nasılsınn:3::3:

:8::8::8::8: Sevindim cnım eğlenmiş kafanı dağıtmış oldunn:12::12:

günaydın canımm nasılsınn:3::3:

günaydın canım, iyiyiz çok şükür sen nasılsın bakalım?

bende iyiyim çok şükür kızlar

cumartesi tüllerimi perdelerimi teslim aldım salonunki kruvaze oturma odasının ki zebra perde
mutfakta kelebek tül
bi yatak odasının kaldı onuda kız tarafı yaptırıyo fırsatım olmadı maalesef zaten bi eksik yatak odasının perde işi bide halısı

Beraber çalışcaksız yani
Yardım etmiş olursun ne güzel

Arkadaşlarla buluşcaz diye zaten 21:320 da ayrıldık
C.tesi evimize gittik
fayanslarımızı aldık
bataryalarımızı aldık
boya baktık ama almadık