- Konu Sahibi bal_bocegi
- #21.001
iyi diyeyim inşallah bu hafta iyi olurum canım,günaydın canım; nasılsın bakalım, geçen hafta baya moralin bozuktu yanlış hatırlamıyorsam
sorunların düzelmiştir inşallah canım![]()
haftasonum yıne berbattı davetiye secmeye gittik nişanlımı işe cagırdılar perdeler kaldı,kayınvalıdem pazar bohca getırcez dedı mecburen tamam dedim annem kızdı sırf bız onlara herkes gibi akrabamızı alıp bohca goturmeyelım dıye son 20 gune kadar goturmedıler bohcaları ama ben salak gibi kabul ettim,pazar gunu sabahtan hazırladık herseyı 12 de geleceklerdi saat tam 2 bucukta geldıler halbukı perde bakmaya gıdeceğimizi biliyorlar,bıze soylemeden baska ınsanlarıda almıslar yanlarına üstelik,yediler içtiler 5 bucukta gıttıler perdeciler sitesinde 3-4 dukkan kalmıstı acık mecburen bırınden begendım cıktık ,
bohçalara gelınde tam anlamıyla rezıllık 1 tane bıle el emegı bısey yok hepsi hazır 5-10 lıralık pacavralar benım aldıgım gıysı ve gecelıkller dısında hıcbısey bohcaya yakısır değildi,75 yasındakı ananeme bıle duzgun bısey koyamamıslar yazık Allahtan bızden kımseyı cagırmamıstık yoksa rezıl olurdum anneciğimin yaptıgı 4 ablasına yastık takımı annesine nevresim takımı hıcbırini koydurmuycam bohcalarına bende gıder alırım hazır fistolu simli pullu havlulardan o kadar,ben bi evin bi gelini olucam bana koya koya 1 tane tülbent koymuslar onuda halası yapmıs bu kadar degerlıymısım gözlerinde,benımbı kızkardesım var ona bıle 70 kıloluk ınsanın gıyecegı ıccamasırı koymuslar aynılarını bende onlara alıcam ,utansınlar ceyızımdekı onca el emeğini görüp aaa niye koymamıs acaba bohcaya diye düşününce belki anlarlar...
günaydın canım nasılsın
bu hafta iyi olucam ama günler azaldıkca aglıyorum cok ben evlenmek istemiyorum artık
Son düzenleme: