2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
gelincikler ben geldim:8:
günaydın ve kandiliniz mübarek olsun :3:
herkes burda ben nerdeyim yahu:1::1::1:
geçmişe şöyle bir bakım geliyorum:34
:

olsun benim işte abcd ortalarda yok o yüzden benim :1::1::1:

Tmm tatlim son gelinimiz sensin o gün senin icin oZel Toplanicaz burda seni evlendirip 2012 gelinleri sezonunu kapaticaz :16::16:
Ama üzüldüm şimdi ben herkes evlenecek sonra napcaz nerde buluşup konuşcaz :25:
Chnhn nerde kızlar göremedim onu:44:

Tmm tatlim son gelinimiz sensin o gün senin icin oZel Toplanicaz burda seni evlendirip 2012 gelinleri sezonunu kapaticaz :16::16:
Ama üzüldüm şimdi ben herkes evlenecek sonra napcaz nerde buluşup konuşcaz :25:
Chnhn nerde kızlar göremedim onu:44:

cnm seninde çok az kalmış yaaa herşey evin filan hazırmı

gelincikler ben geldim:8:
günaydın ve kandiliniz mübarek olsun :3:
herkes burda ben nerdeyim yahu:1::1::1:
geçmişe şöyle bir bakım geliyorum:34
:

Hoş geldin tatlimmmm evet nerdesin sen bak ben otobüsten katılıyorum size yolculugum keyifli hale geliyor :16:
Bağımlı gibi ilk boş fırsatta burdayim nişanlım alcam şimdi ben yazma siteye seni şikayet etcez diyor :1:
En son da evlenincede gircenmi siteye diyor koptum :9::9:

cnm seninde çok az kalmış yaaa herşey evin filan hazırmı

Evimiz hazır degil tatlim evimiz bile yok bizim :1:
Nişanlım yurt dısına gideyim mı evlendikten sonra dedi aksam ailemle konuşucam gitsin biz seni evimize alırız derlerse Haziran sonu kocisimi Irak a göndercem 15 aylığına :ssz:

kuzumm gözlerimiz seni aradı nerelerdeydin bakimm :12::12::12: hoşgeldin kuzum :17::17:

geldim kuzum geldim, izinliyim bu gün evdeyim:34:
bira işlerim vardı onları yaptım geldim:34:

inş. ya ev aramaktan bıktım yani artık ya düğüne bir ay 2 günüm kaldı hala evim yokk

daha var canım halledersin Allah yardım eder, gönlüne göre bulursun inşallah:34:

Hoş geldin tatlimmmm evet nerdesin sen bak ben otobüsten katılıyorum size yolculugum keyifli hale geliyor :16:
Bağımlı gibi ilk boş fırsatta burdayim nişanlım alcam şimdi ben yazma siteye seni şikayet etcez diyor :1:
En son da evlenincede gircenmi siteye diyor koptum :9::9:

hoşbulduk canım:34:
kıss nereye gidiyosun bakım sen, iyi yolculuklar:3::3:
bağımlı lduk valla sorma gitsin.
sigara içmiom ben kk'ya takılıom boşver zarasız:1::1::1::1:

Sen evini bul tatlim maksimum 1 haftada yerleşirsin hiç dert etme Stres yokkk :34:

valla bilmyorum yaa napcaz bi yerleşeydi evim inş. dün bi eve baktık 400 diyo indirebilirsek ev üçüncü katta işte birazcık daha kırdırırsak iyi olurrr yaaa gecim zorr:50::50::50:

ewt ya daha eşyalar yerleşecek ya yeni kurulacak herşey o yüzden sıkıldım yetişmeyecek die

sıkıntı yapma kuzucum inşş hayırlısıyla olurr herşeyy ben tv 2 hafta kala aldım:34::34: ve benim bazı eksiklerimde var evimde ama olsun ben çok mutluyum:16::16::16::16: zamanla olur onlarda:34::34: dert etme sıkıştırma kendini önemli olanlar olsun gerisi zamanla olurr:34:

geldim kuzum geldim, izinliyim bu gün evdeyim:34:
bira işlerim vardı onları yaptım geldim:34:

daha var canım halledersin Allah yardım eder, gönlüne göre bulursun inşallah:34:

hoşbulduk canım:34:
kıss nereye gidiyosun bakım sen, iyi yolculuklar:3::3:
bağımlı lduk valla sorma gitsin.
sigara içmiom ben kk'ya takılıom boşver zarasız:1::1::1::1:

cumartesi izinli değilmiydin kuzum:44::44: benmi öyle hatırlıyorum.
gelinlik bakacakmısın bugünn:12::12::12:

sizi azcık koparayım

Kenan Doğulu- Doktor---- topikteki herkese gelsin:46::46::46:

[video=youtube;NMwXujV-130]http://www.youtube.com/watch?v=NMwXujV-130&feature=related[/video]

Doktor derdime bul bir çare
Ona doyamıyorum yaz bir reçete
Sabah akşam yemekten önce ve sonra
Her anımda yanımda istiyorum

Back
X