2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
nişanlın ne iş yapıyor canım:44::44: iş içinmi gidecek:26:

Mühendis tatlim is icin gidiyor dogu bölgesindeki elektriğin 3/1 benim nişanlımın yaptıgı santralden sağlanıyor Irak ta dunyanın en büyük 2 santralini yaptı şimdi yeni bı proje icin gidicek :34:

valla bilmyorum yaa napcaz bi yerleşeydi evim inş. dün bi eve baktık 400 diyo indirebilirsek ev üçüncü katta işte birazcık daha kırdırırsak iyi olurrr yaaa gecim zorr:50::50::50:

Yeni evlilere yardım ederler tatlim ins beğendiğin ev bulabilirsin :3:

geldim kuzum geldim, izinliyim bu gün evdeyim:34:
bira işlerim vardı onları yaptım geldim:34:

daha var canım halledersin Allah yardım eder, gönlüne göre bulursun inşallah:34:

hoşbulduk canım:34:
kıss nereye gidiyosun bakım sen, iyi yolculuklar:3::3:
bağımlı lduk valla sorma gitsin.
sigara içmiom ben kk'ya takılıom boşver zarasız:1::1::1::1:

Eve geldim tatlim biraz ailemle zaman geçireyim düğün oncesi :1:
Cmrts yine gitcem askımın yanına :16:

kızlar kadın doğuma gittinizmi doğum kontrol için tahlil filan yaptımı.ablam evlenmeden gitmişti hiç ilgilenmeden kafadan yazmış doğum kontrol hapını napsam bilemedim:51:

çok hoş görünüo cnm :nazar: şimdiden mutluluklar :)
teşekkür ederim amin :)

wwwoooo kuyruğa bak...çok güzel görünüyor...ama tam bitmiş halinide çok merak ettim :52::52::52: arkadan biritlenince nasıl durduğunuda görseydik :9::9::9:
teşekkür ederim:) britli halini unutmuşuz çekmeyi o heyecanla:) çok fazla da çekmedik zaten nişanlım kurcalayıp bulursa diye:9:

çok beğendim canım güle güle giy inşş:16::16::16: kabarıklığı bukadarmı tatlım merak ettimde:30:[/QUOTE .!.:
teşekkür ederim kabarıklığı bu kadardı ama şimdi siz diince az geldi benimde gözümde az olsun az olsun diye tutturmuştum ama bu da sönük kalmış sanki:31:

Hepinizin Kandili Mübarek olsun Kızlar,

Çok güzel gelinliğin eminim biraz daha kabarık oldugunda daha dagüzel olacaktır.
teşekkürler evet ya kabarıklığı bu kadardı ama sayenizde az olduğunu fark ettim sdc arkasını kabarttırsam daha iyi olucak :10:

bugun benim dogum gunummmmmmmmmmmmmmm 24 mayis yas oldu 24 :))))))))))))))))))))))))))))))))) :32::32::46::46::118:

doğum günün kutlu olsun ebrumm nice güzel yaşlara:34::34:

kızlarrrr sizce şu şarkı düğün dansı için nasıl ? dinlediim tüm şarkılar çok slow geldi bana ama bu şarkıyı çok seviorm ve sözlerinin de türkçesini okuyunca anlamlı geldi :) bi dinleyip fikir verin bana :)
Zaz - Je Veux - YouTube

bana dans için biraz hareketli geldi canım:17:

kızlar merhaba 30 haziran'da düğünüm benimde. gelinliğimin kuyruğunu paylaşayım sizinle dedim. ben bayıldım siz ne diyeceksiniz bkalım. bu kadar uzun olduğuna bakmayın tam ortasından toplayıp gelinliğin arkasına britleniyor öyle de çok güzel duruyor :16: ön kısmı henüz bitmedi sırtı da komple belime kadar dantel.
Eki Görüntüle 426562 Eki Görüntüle 426563 Eki Görüntüle 426564

canım aramıza hoşgeldin kuyruk kısmına bayıldım, gönlüne göre olur inşallah gelinliğin:16::16::16::16:
mutlulukla giy canım:16:

Sooonnnn 107 gün yahuuuuu dahaaa çok varrrr :52::52::52::52:

1 hafta sonra ıslancaksınnn az kaldı :46::46::46::46::46:

son 107 :32::32::32::32:
ıslanmamızada kaldı kuzum :8::8::8::8:

Ben artık 10 dan geri sayıyorum tatlim son 9 gunnn:30::30::1:

9 günmü kısss heyecanda ölüyorsundur şimdi ben bile heyecanlandım yaaa:17::17::17::17::52::52::52::52:

saol canım ee ne var ne yok ne durumda hazırlık
tuğçe bugun a101 de süper kesen meyve bıçakları var 1,25 tl ye bide 8 tl mi ne termos
:1::1::1::1::1:

a101 canavarı, bende baktım kataloğuna, pinkik örtüsü çok hoşuma gitti. bakımcam bakım iyiyyse alıcam:34:

Yok yaa kötü birşey değildi Allahtan

Evin tadilatı ile uğraşıyorum işte
Hergün iş çıkışı kendi evime gidiyorum bakıyorum ne var ne yok

A101 mi dediiiinnn aaa hiç şaşırmadımmm:1::1::1::1:

Dün karşı komşu çaldı kapıyı bende hoşgeldin dicek filan sandım
Kapıları çarpıyorsunuz evimde rahatsız oluyorum diyor
Bende dedim ki ev tadilatta ayrıca kapıyı açan kimse yok nasıl çarpcak dedim
Söyleniyor bende iyi akşamlar dedim kapıyı kapattım
anneme anlattım kadın problemli taviz verme dedi
bizim kiracı da bize neler çektirdi o dedi:1::1::1::1:

Evet bide biizm bu evde oturan kiracı 1. kata taşındı
Ne zaman eve gelsek şıp damlıyor
Bide karışıyor yok şunu şöyle yapın diye
Dün ucuza kaçmayın diyor bana
Kalitesiz alma diyor
Dicektim sen kendine bak ucuzcu adam
Evdeki kapı koluna kadar aldın birşey demedik
Lambaları aldın demedik diye
Aman dedim bir de bunları mı takcam
He dicen geccen :1::1::1::1::1:

canım Allah kolaylık versin işlerinde..
aaaa komşuya bak hayırlı olsun diyeceğine neler demiş.ne insanlar var yaaa
alt komşuda kıskanmış o sizi:1::1::1::1:
takma boşver:1::1::1:

Keşke benimde miğdemi bulandırsa
Çikolataı tablet tablet yiyorum valla
Öğün niyetine yerim:56::56::56::56:

bende her öğün çikolata yerim valla:9::9:

salihaaa hoşgeldin :3::3::3::3:
beatiful-life nerde yahuuu bugün :53::53::53:

HOŞBULDUM BITANEMMMM:54:

evet nerde o şeker sessızlıkten bellı olmadığı:1:

evett bugün girmedi topiğe :44::44:

kızlarr rehberimdeki herkese msj gönderdim anca gelebildim:1::1::1:

kıslar geldim geldim, yoksa forumda en gürürültücü benmiyim yahu:17::17::17::1::1::1::1::1:

çok güzel bir söz çok çok beğendimmmm:16::16::16:

:1::1::1:banada eşim hatun diyodu artık hatunu oldumm:17::17::32::32::32:

bende hatun kelimesine bayılıyorum yaaa ayaklarım yerden kesiliyor:52::52::52::52:

benim işten ayrılasım var çok fena napcam bilmiyorum...düğüne daha olduğu halde çok yoruluyorum...çok sıkışırım o zmn diye nişanlımda sık dişini çıkma diyo evde sıkılırsın diyo...bi yandanda korkuyorum çalışmazsam acaba yeni gelinim diye sürekli misafir falan gelr diye bilmiyorum napcammm:19:

kıs bende öyleyim bu aralarç hiç çalışasım yok birde gelinlik bakmaya falan başladım hiç durasım yok evde işte, bir yerlere sığmıyorum:52::52::52:

bende hatun kelimesine bayılıyorum yaaa ayaklarım yerden kesiliyor:52::52::52::52:

kıs bende öyleyim bu aralarç hiç çalışasım yok birde gelinlik bakmaya falan başladım hiç durasım yok evde işte, bir yerlere sığmıyorum:52::52::52:

yaaa uffff aynen cnm bizim düğün eylülde henüz gelinlik filan bakamadım mobilya bakamadık kendime bahane ettim çalışıyorum bakamıyorum diye:46: bir tek pazar günümüz var bakalm nolcak

yaaa uffff aynen cnm bizim düğün eylülde henüz gelinlik filan bakamadım mobilya bakamadık kendime bahane ettim çalışıyorum bakamıyorum diye:46: bir tek pazar günümüz var bakalm nolcak
:51:

[B .!.:
canım aramıza hoşgeldin kuyruk kısmına bayıldım, gönlüne göre olur inşallah gelinliğin:16::16::16::16:
mutlulukla giy canım:16:[/B]
teşekkür ederim çok sağol her şey hepimizin gönlüne göre olur inşallahh :)

saol kuzum benimmmm :56::56::56:
yawwww çok sıkıcı bu hafta vakit geçiremedim ben..çalışasımda yok hiç...napsam acaba :51::51::51::51:

Ayy evet yarın Cuma sonunda
Cumartesi gelinlikkkkkkkkkk:16::16::16:

Valla kuzum ben çalışmadan yapamam...tamam evliliğin ilk zamanları evde oturmak güzel olur.. düğüne yakın zamanda da evde durmak iyi olur..ama evlendikten 2-3 ay sonra ben duvarlara, duvarlarda bana baktıkça daralırım...çalışmadan yapabileceğimi düşünmüyorum :50::50::50:

Forever gidecek sıra bana gelecek...ohhh ohhhh...:32::32::32::32::32:

Seve seve gidicemmm :21::21::21::21::21::21::21::21:

gelincikler ben geldim:8:
günaydın ve kandiliniz mübarek olsun :3:
herkes burda ben nerdeyim yahu:1::1::1:
geçmişe şöyle bir bakım geliyorum:34
:

Hoşgeldin kuzuuuummm nerdesin yaaa

afiyet olsun kuzum:56:

kızlar yemektesiniz herhalde libertem, forever afiyet olsun:56:

yemektekiler hepinizze afiyet olsun kızlar:56::56:
Ben daha yemedim acıkmadım yaa:ssz::ssz:

Tefal Preference Grill Tava 200.00 lira civarı olması lazım ama ömürlük bi tava.

saoll canımmm:16::16:

Mühendis tatlim is icin gidiyor dogu bölgesindeki elektriğin 3/1 benim nişanlımın yaptıgı santralden sağlanıyor Irak ta dunyanın en büyük 2 santralini yaptı şimdi yeni bı proje icin gidicek :34:

hımm güzelll:16::16:
ama nasıl dayanacaksın kuzumm:18::18::18::18::18:

şeker c.teside izinliyim. mesai yaptığımızda öyle fazla saatimizi izin alıyoruz biz, aldım bende evde işlerim var onları halledim diye:34:
yok bu gün bakmıcam gelinlik:34:

afiyet olsun kuzum:56:

kızlar yemektesiniz herhalde libertem, forever afiyet olsun:56:

yemektekiler hepinizze afiyet olsun kızlar:56::56:

ohh ne güzelllll:8::8::8::8::21::21::21: kullan tabi hem işlerini yaparsın hemde dinlenirsin biraz:34::34:
ben geldim gülümmm:3::3::3: yemeğimi yedim keyfim yerine geldi:8::8:

doğum günün kutlu olsun ebrumm nice güzel yaşlara:34::34:

bana dans için biraz hareketli geldi canım:17:

mutlulukla giy canım:16:

son 107 :32::32::32::32:
ıslanmamızada kaldı kuzum :8::8::8::8:

9 günmü kısss heyecanda ölüyorsundur şimdi ben bile heyecanlandım yaaa:17::17::17::17::52::52::52::52:

a101 canavarı, bende baktım kataloğuna, pinkik örtüsü çok hoşuma gitti. bakımcam bakım iyiyyse alıcam:34:

canım Allah kolaylık versin işlerinde..
aaaa komşuya bak hayırlı olsun diyeceğine neler demiş.ne insanlar var yaaa
alt komşuda kıskanmış o sizi:1::1::1::1:
takma boşver:1::1::1:

bende her öğün çikolata yerim valla:9::9:

kıslar geldim geldim, yoksa forumda en gürürültücü benmiyim yahu:17::17::17::1::1::1::1::1:

arıyoruz kuzum senii :10::10::10:

ben sevdiğim yada paşam derim hatta bende paşası die kayıtlı:32::32::32::16::16::16:

Eve geldim tatlim biraz ailemle zaman geçireyim düğün oncesi :1:
Cmrts yine gitcem askımın yanına :16:

iyi tatller kuzum

bak canım artık yavaş yavaş son ana kalırsa sıkışırız:34:

Ayy evet yarın Cuma sonunda
Cumartesi gelinlikkkkkkkkkk:16::16::16:

Hoşgeldin kuzuuuummm nerdesin yaaa

Ben daha yemedim acıkmadım yaa:ssz::ssz:

hoşbuldum canım geldim:34:
bende c.tesi gelinlik bakıcam bu aralar çok heyecanlıyım:52::52::52:

ohh ne güzelllll:8::8::8::8::21::21::21: kullan tabi hem işlerini yaparsın hemde dinlenirsin biraz:34::34:
ben geldim gülümmm:3::3::3: yemeğimi yedim keyfim yerine geldi:8::8:

arıyoruz kuzum senii :10::10::10:

ben sevdiğim yada paşam derim hatta bende paşası die kayıtlı:32::32::32::16::16::16:

dinlendim baya bugün geç uyandm:32::32:
bende sizi arıyorum kuzum yokken valla:16::16::16::16:
evlendin paşan oldu tabi ohh ne güzel,
bende arada efendi derim çok hoşuna gidiyor:16:

iyi tatller kuzum

bak canım artık yavaş yavaş son ana kalırsa sıkışırız:34:

hoşbuldum canım geldim:34:
bende c.tesi gelinlik bakıcam bu aralar çok heyecanlıyım:52::52::52:

Benim ilk provam yaa bende acayipppp heyecanlıyım:16::16::16::16:

Ama içine giycek çamaşır bulamadım hal:50::50::50:

Annem aradı dün nevresimlerimi yıkamıştık
Days in coloursdan aldığım bi tane nevresim takımının rengi solmuş