2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
En sevmedigim sey budur iste.
Türk insani dedi kodu yapmaya her insanin corbasinda kasigini bulundurmaya bayiliyor.
Ama sen kalk bir kez bir sey söyle dünyanin en beter insani olursun.
Hic takmayacaksin öylelerini.

Benim kocam beni o kadar cok seviyor ki herseyden vazgeciyor diyip susturacaksin onlari:)

Allah razi olsun cok tesekkür ederim.
Henüz tam gecmis degil.
Rabbim uzun ömürler versin insaAllah.
Ama ailece acaba dügün mevlütlü mü olacak diye de düsünüyoruz :S

ondan zaten catlıyolar ya kıskanclık tan ne yapcaklarını sasırıyolar oyyyy kurban olurum ben ona yaradana aa

tamam merakla bekliyoruz:34:

gelinim biz konudan unutmuşuz söylemeyi yaa
çok geçmiş olsun canım, Allah'ım tez zamanda şifa versin

Allah razi olsun canim.
90 yasinda babannem.
Ikinci beyin felciydi bu.
1 hafta yogun bakimda yatti.
Simdi evde ve hic ayaga kalakamiyor.....

Muhtesem bir duygu dimi :)
Sanki dünyanin en güzel insani gibi hiss ediyosun o an kendini.
Gelinligin büyüsü olsa gerek :)

Ben o tarihte artik burada olmayacagim icin göremiycem heralde.
InsaAllah dügünden sonra görürüm bende :)

Dimi!? Ben seni insan yerine koymus getirmisim senin yaptigina bak.
Tabii kafaya takmaya degmez.
Ama gülüyorum yani bu nasil bir insan böyle diye :)

evet tatlım... Düğünden sonra görürsün sende allbüm yaparım:1:
Seninde hayırlı olsun tatlım düğünün ömür boyu mutlu oluruz inşallah:16:

evet tatlım... Düğünden sonra görürsün sende allbüm yaparım:1:
Seninde hayırlı olsun tatlım düğünün ömür boyu mutlu oluruz inşallah:16:

InsaAllah :) Dügün tarihin ne zamandi senin?
Amiiin amiiin cok tesekkür ederim, hepimiz ömür boyu mutlu olalim insaAllah :)

ondan zaten catlıyolar ya kıskanclık tan ne yapcaklarını sasırıyolar oyyyy kurban olurum ben ona yaradana aa

Hehe :1:
Kisanclik cok kötü bisey gercekten.

yeni adın ne olucak kuzum :3::3::3: isyan, buda geçer bu şekilde tepki veren bişi olsaydı :9::9::9::9: foreverınkide masatakvimi :9::9::9:

bencede saliha sende öyle bişey yap kuzum:1::1::1:
çok geeeç ben sayfayı açmadan tekrar,ismimle girmeyeyim diye hemen üye oldum tekrar aklıma gelen ilk şeyi yazdım gitti,WeWonTheLove yeni ismim biraz uzun oldu ama olsun şu sıralar aşk meşk için en uygun zmana değil mi boşverin tepkiyi canımızı sıkamaz hiçkimse:1::1::1:
Allah razi olsun canim.
90 yasinda babannem.
Ikinci beyin felciydi bu.
1 hafta yogun bakimda yatti.
Simdi evde ve hic ayaga kalakamiyor.....

geçmiş olsun canım,Allah şifa versin,yaşı da ilerlemiş Allah ele ayağa düşürmesin,hakkında hayırlısını versin Rabbim,dua çok önemli eksık etme dualarını canım:26::26::26:

Bende sadece konsol istiyordum. Lafimi dinletemedim. Cok direttiler. Salonumda TV olmamasina ragmen TV sehpasini bile aldilar. Vitrini gümüslügü... Allahtan salonum büyük yer sorunu yok. Ama onca esyaya bence bosu bosuna masraf yapildi. Nisanlima diyorum kendi evimize tasinalim onlari elden cikaricam :)

boşver canım alsınlar tabii alacaklar bazıları ay o çok gereksiz bu lazım olmaz diyor :52: ama ben evde çok eşyasevmiyorum ondan sebep aldırmayacağım sende evine geçimce elersin onları tatlım :52: bu arada allah şifa versin canım babannen için

ya ben yapamadım bana da bu konuda yardımcı olurmusn şafak saymak istiyom ben .

çok farklı ve çokkk beğendim ya benn aklıma da yattı inş ilerde uygularım evime süper olur valla hem temizliğide kolay olur :49:

haydi bakalım nişçiler çoğalıyor her eve bir niş :52: temizlik konusunda wallahi haklısın ben onu düşünmemiştim

selam bayanlar yağmurlu kasım görünümlü mayıs ayından herkese selamlar bugün nişanlık provam vardı fakat sancılandım haftaya erteledim provamı:1:

Son düzenleme:
çok geeeç ben sayfayı açmadan tekrar,ismimle girmeyeyim diye hemen üye oldum tekrar aklıma gelen ilk şeyi yazdım gitti,WeWonTheLove yeni ismim biraz uzun oldu ama olsun şu sıralar aşk meşk için en uygun zmana değil mi boşverin tepkiyi canımızı sıkamaz hiçkimse:1::1::1:

geçmiş olsun canım,Allah şifa versin,yaşı da ilerlemiş Allah ele ayağa düşürmesin,hakkında hayırlısını versin Rabbim,dua çok önemli eksık etme dualarını canım:26::26::26:
Allah razi olsun saliha cok tesekkür ederim.
Dedigin gibi yasi ilerlemis artik :(
Yogun bakimdayken doktorlar ameliyat bu yastan sonra mümkün olmayacagini söylediler.
Haplan tedavi gördü ve toparlanabildigi kadar toparlandi.
Babamin halini ise sormayin.
En kücük kizinin evlenip yuvadan ayrilacagini mi düsünsün.
90 yasinda ki annesine neler olabilecegini mi düsünüsn :(
Evet bizim artik elimizden gelen tek sey dua etmek..

boşver canım alsınlar tabii alacaklar bazıları ay o çok gereksiz bu lazım olmaz diyor :52: ama ben evde çok eşyasevmiyorum ondan sebep aldırmayacağım sende evine geçimce elersin onları tatlım :52:

Evet oda dogru aslinda. Almayalim etmeyelim demediler sag olsunlar.
Hehe dedigin gibi zamani gelince eleyecegim onlari :)

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar evli bir bayan oluşumun ilk günü düğünüme her ne kadar daha 1 ay olsada :D diğer günlerden pek farkı yok dicem ama yalan yaaaa içim bi acaip o evlilik cüzdanı elime verildi ya bi an kalbim durcak sandım :16::16::16::16:

tatlım tebrik ederim seni..artık resmen evli bir bayansın sen:46::46::46::46: ya evlilik cüzdanı... kütüğünün direk o taraf geçmesi gerçekten çok acayip:1::1:

kıskanclık deme hiç cünkü benim nişanlımda baya ama baya kıskanc

Ya öylesi kiskanclik farkli bisey.
Bende nisanlimda cok kiskaniz. Yani ikimizde bir birimizi cok kiskaniriz.

Ama bir baskasinin hayatini malini mülkünü geldigi konumu kiskanmak farkli bisey.
Cekememezlik mi diyim nasil desem bilmiyorum.

Back
X