2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar günaydın...bugün kendimi çok umutsuz hissediyorum.2 ayda hiç bi şey yetişmicekmiş gibi geliyor.her şeyim iğrenç olucak millet gülecek gibi.internetten gelinlik modeli bakıyorum ama içime sinen yok.ben diktirmek istiodum ama bu gidişle herhangi bi tane alıp giyicem çok mutsuzum ya durup durup ağlıom...nişanlımda bunaldı sürekli olumsuzsun diyor...ne yapacam ben şimdi?

kızlar günaydın...bugün kendimi çok umutsuz hissediyorum.2 ayda hiç bi şey yetişmicekmiş gibi geliyor.her şeyim iğrenç olucak millet gülecek gibi.internetten gelinlik modeli bakıyorum ama içime sinen yok.ben diktirmek istiodum ama bu gidişle herhangi bi tane alıp giyicem çok mutsuzum ya durup durup ağlıom...nişanlımda bunaldı sürekli olumsuzsun diyor...ne yapacam ben şimdi?

öle düşünme tatlım zaten gelinlik bakmaya genellikle kızlar son 2 ay içinde bakarlar her sey de yetişir hiçte iğrençte olmazsın bu senin dügün stresinden kaynaklanıyo öle düşünmen bende zamanında cok internetten gelinlik baktım ama hiç bişey resimdeki gibi durmuyo gidip canlı görmen denemen gerekiyo sonucta herkezin vücudun göre bi gelinlik modeli var mesela benimkini resimde görüp hiç begenmemiştim daha sonra üstüme bi giyindim vuruldum iyi düşün iyi olsun :54:

canım bence bu kadar üzme kendini herşey yoluna girer merak etme:34::34::34::34: nişanlınıda üzme:20::20:

öle düşünme tatlım zaten gelinlik bakmaya genellikle kızlar son 2 ay içinde bakarlar her sey de yetişir hiçte iğrençte olmazsın bu senin dügün stresinden kaynaklanıyo öle düşünmen bende zamanında cok internetten gelinlik baktım ama hiç bişey resimdeki gibi durmuyo gidip canlı görmen denemen gerekiyo sonucta herkezin vücudun göre bi gelinlik modeli var mesela benimkini resimde görüp hiç begenmemiştim daha sonra üstüme bi giyindim vuruldum iyi düşün iyi olsun :54:

Günaydın kızlar :3:
C.tesi günü gelinlik provama gittim çok güzel oldum mükemmel:1:
Kolları gövdesi eteği incisi taşı çiçeği çok asil duruyor:1:
tahminimden çok daha güzel duruyo:1:
korkularım boşa çıkmış :1:

benim 2 ay önceki halim :D yok canım üzülme zaten bi almaya başlayınca çorap söküğü gibi devamı geliyor içini ferah tut ...insan negatşf baktıkça olaylar daha üzerine geliyor aksilikleri sanki kendimiz çağırıyoruz bende geçen ay psikolojisi berbat sürekli ağlayan bir tiptim ama haftada bir gün ile işlerimizin çoğunu hallettik halloluo emin ol sadece boş yere sağlığımızı yitiriyoruz...

sağolun kızlar.ama inanın sanki her tarafımı bi olumsuzluk bulutu sarmış durup durup ağlıom.bugun ruyamda kuafore gec kaldıgımı gordum saat 3 olmus ama ben daha banyo yapmamısım saclarım kırlı annem kızıodu yetısemıceksın dıye...stresten kurtulmamın bı yolu yok mu???

Merhaba kizlar, herkese güzel bir hafta dilerim nasilsiniz?

Ben size basimdan gecen bir olaydan bahs etmek istiyorum bakalim siz ne diyeceksiniz.

Ben burada veda partisi yapmiyorum.
Babannem TRde beyin gelci gecirdi suan bile durumu belli degil.
Calgili bir sey yapmak istemedik bu yüzden.
Annemle birlikte büyüklerin eline gittim hem ellerini öptüm hem davetiyei verdim.
3-4 Genc aileler vardi 30Lu yaslarda.
Onlara da sirf kendim gideyim dedim.

Bir tanesine gittim kapisini caldim kapinin önünde bastan asaga beni bir süzdü.
2 dakika müsaitmisin abla davetiye getirmeye geldim dedim.
-Ne davetiyesi? diye sordu.
Eh evleniyorum ya dedim.
-Eglence yapiyomusun burda? diye sordu.
Hayir babannemin durumu böyle böyle diye anlattim. Büyüklere annemle gittim kücüklere de kendim gideyim dedim.
-Dügünün burda olmayacaksa niye davetiye dagitiyosun ki? demez mi.
Bende sasirdim tabii sadece ''hatira olarak saklarsin'' dedim.
-Hmm tabi, TRye gidince basin göge mi erecek sanki! dedi.
Bende bu sefer sinirden gülmeye basladim. Bakicaz artik erecek mi ermeyecek mi dedim.

Iyi tamam hadi görüsürüz o zaman dedi yolcu etti beni.
Ne bir iceri gelirmisin bi 5dk soluklan ne bir sagol kardesim düsündün de geldin...

Gittigime pisman degilim aslinda.
Ben yolumu yaptim.
Bilen bilir bilmeyen de böyle yapar iste.

Ama bunu paylasmak istedim.
Ne insanlar var su dünyada :)

isyancım napım ayol yoldamı para saçıyolar indirdim ulus çıkrıkçılar böle bişey işte adamlar uçmuş valla numara yaptık nişanlım kalk gidelim .ok para ben alamam dedi nese bende kalktım hadi gidelim dedim oda kalktı işte tam dört kere merdivenden çıktık biz gidiyoruz gücümüz yetmiyo diye ulus böyle biyer gelinciler çarşısı işte dedim napalım ben begendim ama paramız yetmiyo die nese epey uğraştık 730 dedi bende 700 veirim bi kuruş vermem dedim başka çıktık kadını çıldırttım resmennnn :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: sonra aldık çıktık bolersonu yapacaklar işte fransız bişeyi diyolar gelinliğin adına aklıma gelmedi ay bide sesim gitti öle pazarlık yaptımmmmmmm :9::9::9::9::9::9:kalpler asicim valla vaktim olsa sanada pazarlık yapardım cicim :10::10::10::10:

benim 2 ay önceki halim :D yok canım üzülme zaten bi almaya başlayınca çorap söküğü gibi devamı geliyor içini ferah tut ...insan negatşf baktıkça olaylar daha üzerine geliyor aksilikleri sanki kendimiz çağırıyoruz bende geçen ay psikolojisi berbat sürekli ağlayan bir tiptim ama haftada bir gün ile işlerimizin çoğunu hallettik halloluo emin ol sadece boş yere sağlığımızı yitiriyoruz...

sağolun kızlar.ama inanın sanki her tarafımı bi olumsuzluk bulutu sarmış durup durup ağlıom.bugun ruyamda kuafore gec kaldıgımı gordum saat 3 olmus ama ben daha banyo yapmamısım saclarım kırlı annem kızıodu yetısemıceksın dıye...stresten kurtulmamın bı yolu yok mu???

turkuaz canım hoşgeldin :)
öyle mutsuzluğa kapılma hemen. sen bir başla da yetişir canım hepsi Allah'ın izniyle. o rüyaları bende görüyorum çok düşündüğümüzden olsa gerek, sıkma tatlı canını:34:
bu stresten kurtulmanın bir yolu var oda fazla düşünmemek bence.
:34:

dua et tatlım şeytan vesvesesi hepsi emin ol bende sıkıntılı bir süreçteyim ama çok şükür özel değil onlar geçen ay tepemde dolanıyordu iş sıkıntılarım onlarla alakalıda kendi kendime moral depolayıp allahtan yardım istiyorm :D evlilik süreci bayanları çok daha fazla etkiliyor herşeyi ince düşündüğümüzden ve biraz mükemmeliyetçi olduğumuzdan ... yetişememe korkusunu kafandan atarsan herşey ardı sıra olacak canım..
bu arada bende 2 gün çıktım halı bulamadım istediğim gibi ertersi günü rüyamda perdeciyle kavga ediyordum düşünmekten hepsi ya sabahı kendime çok güldüm çünkü yıllardır rüya gördüğümü hatırlamam

Son düzenleme:
Back
X