2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kıslar herkes nerde yahuuu:52:
isyanım, good_heartım, my_everything, saliha, cilt,cgdm veee adını saymadığım bir çok kişi, hadi gelin kızlar:52:

masatakvimimde gelse artık yaaa:32::32:

ahh canım benimm çooookk güzel bir duyguuuuuuuuuu bende eşimin ayağına bastım 2 defa 3. basamadım kaldırmıştıı:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1: bir ömür mutluluklarr dilerim inşşşşşş:16::16::16:

çok güzel canım güle güle giy inşş:16::16:

kızlarr yemekteydim yazamadım acele çıktım kuzenlerimle buluştumm:1::1::1:

sağol canımmmmm :) nikah sonrası kaynım aradı müstakbel eşime kim ayağa bastı demiş bizimkide ben diyo yaw hangi ara bastın hiç hissetmedim diom masaya otururken bi ayağımı yoklamaya çalıştı ayağım havadayken naptığını anlayamamıştım meğer ayağıma basmaya çalışıyormuş ve bastığını sanıyormuş geç onları dedim imzadan sonra basılır dedim ona :D bende bastıkça bastım ayağına :Dbaşta ortada sonra bi ara o da ayağını kaldırmış ayağını yokladım tipim kaymış meğer bi baktım millet gülüyo :1::1::1::1:

sağol canımmmmm :) nikah sonrası kaynım aradı müstakbel eşime kim ayağa bastı demiş bizimkide ben diyo yaw hangi ara bastın hiç hissetmedim diom masaya otururken bi ayağımı yoklamaya çalıştı ayağım havadayken naptığını anlayamamıştım meğer ayağıma basmaya çalışıyormuş ve bastığını sanıyormuş geç onları dedim imzadan sonra basılır dedim ona :D bende bastıkça bastım ayağına :Dbaşta ortada sonra bi ara o da ayağını kaldırmış ayağını yokladım tipim kaymış meğer bi baktım millet gülüyo :1::1::1::1:

çok iyi ya bende koptum valla:9::9::9::9:

ayy evet baktım şimdide 3 hafta 1 günlük gelinimm :17::17::17::17::16::16::16::16::16::16:
darısı başınızaa kuzummmm

amin kuzum inşallah :16:

:1::1::1::1: masaya oturmadan dedim ayağıma sakın basma küserim sana dedim :1::1::1:

:1::1::1::1: masaya oturmadan dedim ayağıma sakın basma küserim sana dedim :1::1::1:

ben şiddeet unsurlu uyardım küsmeyle yırtamaz saçını başını yolarım ayağıma basarsan dedim :1::1: :21::21::21::21: güya kimseyi çağırmadık ama 18kişi olduk çıkışta nişanlım bizi yemeğe götürdü şık bir restaurantta yemeğimizi yedik güzeldi :)

kızlarr beğenmenize gerçekten çok sevindim...eteği daha kabartmak aklıma gelmemişti...bir daha ki gidişte söyleyeyim bari...sanırım daha kabarık bir tarlatan istemem gerek...acaba arkasınada kurdele yaptırsam mı diyorum..resimlerde güzel görünüyorsa..siz ne dersiniz??

ben şiddeet unsurlu uyardım küsmeyle yırtamaz saçını başını yolarım ayağıma basarsan dedim :1::1: :21::21::21::21: güya kimseyi çağırmadık ama 18kişi olduk çıkışta nişanlım bizi yemeğe götürdü şık bir restaurantta yemeğimizi yedik güzeldi :)
benimkide küsmeden yırtmaz inadına yapar, en iyisi çaktırmıcam :1:
yemekte yediniz ohhh süper olmuş valla:16:

Son düzenleme:

:1::1::1:yok kuzum ben yappam öylee ohh bastın ayağınaa :21::21::21::21::21:

ay ben öyle desem hayatta dinlemez beni:41::41:çaktırmadan halletcem ben:1:

yap kuzum bas ayağına kıyamadım o yüzden 2 defa yavaş yaşa bastımm:1::1::1::9::9::9:

kızlarr beğenmenize gerçekten çok sevindim...eteği daha kabartmak aklıma gelmemişti...bir daha ki gidişte söyleyeyim bari...sanırım daha kabarık bir tarlatan istemem gerek...acaba arkasınada kurdele yaptırsam mı diyorum..resimlerde güzel görünüyorsa..siz ne dersiniz??

harika olacağını düşünüyorum bende çok istemiştim ama benim gelinlik modelim zaten çok ağırdı ön kısmı işlemeli felan o yüzden yaptırmadım:31::31:

bu arada canlar hani perde bulamıyordum ya turkuaz cumartesi bi alışveriş merkezine gitmiştik ailemle nişanlımda vardı orda bi perdeci vardı şansımı deniim gidip bi bakim dedim gittim allahım ancak bu kadar olur benim koltuk kumaşımın aynısı çok hoş deseni olan bir fon görür görmez işte bu dedim aşık oldum hemen üst kattan annemleri çağırdım nişanlım geldi falan fonun metresi 95 tl dedi bende moral gitti çok pahalı geldi sonra yopun pazarlıklarla salon için tülümü fon perde ve güneşliğimi 1450 den 1025 tl ye düşürdük aldık hemen ölçüyü aldılar çok sevindim diğer odaların perdesini annem bakıcak oturma odasıyla yatak odasını zebrada yapabilirim hem güneşlik hem tül görevi görüyor sonuçta beni en çok strese sokan halı çünkü 2 tam günümü halıya verdim ve hala bişi beğenemedim :) beyaz eşya ile halıda halloldumu allahın izniyle çoğu bitiyor ufak tefeklerde evi yerleştirirken ortaya çıktıkça alırız :) birde ev sahibi evden çıksada artık boyatsak diyorum 1 ay kaldı :)

canım bence yaptırma etek kısmı daha sade olsaydı olurdu ama bu şekilde göze ağır gelir bence, yinede fikir senin tabi:34:
ama böyle çok güzel

Son düzenleme:
Back
X