2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar bu arada ceyız serme ıcın kıyafet aldım kendıme resmmı eklıyorum hemen bunun altına toz pembe burnu cok hafıf acık rugan ayakkabı gıysem olur dımı

$2334-2.webp

kızlar bu arada ceyız serme ıcın kıyafet aldım kendıme resmmı eklıyorum hemen bunun altına toz pembe burnu cok hafıf acık rugan ayakkabı gıysem olur dımı

Eki Görüntüle 430024

sizde hakikaten değişik adetler var...bizde çeyiz serme dediğin kızın çeyizi toplanır 10-10 kişi gidilir ev temizlenir çeyiz yerleşir...o yüzden herkez eşofman gfalan giyer...sizde herhalde evlendikten sonra oturmaya geliniyor değilmi?
bu elbisenin altında bence olur kuzum sırıtmaz yani...

Son düzenleme:
sizde hakikaten değişik adetler var...bizde çeyiz serme dediğin kızın çeyizi toplanır 10-10 kişi gidilir ev temizlenir çeyiz yerleşir...o yüzden herkez eşofman gfalan giyer...sizde herhalde evlendikten sonra oturmaya geliniyor değilmi?
bu elbisenin altında bence olur kuzum sırıtmaz yani...

yok cnm söle tarıf edeyım dugunden sonra degıl dugunden once oluyo kızın ceyızı gıder bı ıkı gunde yerlestırır kız tarafı daha sonra ceyız serme adı altında ıkı taraf yakınlarını cagırır. mıllet gelmıs evı gormus olur hemde muzık acılır oynanır faln fılan ıste öle oluyo :)))

yok cnm söle tarıf edeyım dugunden sonra degıl dugunden once oluyo kızın ceyızı gıder bı ıkı gunde yerlestırır kız tarafı daha sonra ceyız serme adı altında ıkı taraf yakınlarını cagırır. mıllet gelmıs evı gormus olur hemde muzık acılır oynanır faln fılan ıste öle oluyo :)))

baya eğlenceli oluyormuş sizde:46::46::46::46: özendim valla oğlum olursa bursadan kız alayım bari:1::1:

ayyy değişik adetler...ne güzelmiş....:32::32::32:

bugün bitti sonunda...çok yoruldum :52::52::52:

İYİ AKŞAMLAR GÜZELLER :3::3:

olur kuzum olur pudra rengi güzel olur:34:

sagol tatlım ayakkabı alma derdınden kurtardınız benı :1:

baya eğlenceli oluyormuş sizde:46::46::46::46: özendim valla oğlum olursa bursadan kız alayım bari:1::1:

al barı kız sızıde eglendırırız :)) tabı o zmna kadar bu adetler kalır mı acaba

ayyy değişik adetler...ne güzelmiş....:32::32::32:

bugün bitti sonunda...çok yoruldum :52::52::52:

İYİ AKŞAMLAR GÜZELLER :3::3:

ıyı aksamlar tatlım

Nişan elbisemin provası için iç çamaşırlarımı, ayakkabımı, taç ve duvağımı, çiçeğimi hallettik hafta sonu çok yoğundu ama hepsi içime sindi. Bütün İstanbul'u dolaştık nerdeyse en güzeli olsun diyee. :9:
Sabahtan beri geçmişi okuyorum birazda yoğundum gelip gidip yazdım.
Kayınvalidem gelicek oturmaya tarif bakınıyorum ne yapsam diye. :17:

offff kızlar çıldırıyorum sinirden, herşey ne kadar güzel giderken alt üst oldum yha:47::41::43: mobilyalarımız geldi bu gün aldığımız köşe koltuk gelmedi başka köşe göndermişler çıldırdım aldığımız yeri aradık iade almıyoruz dediler ilgilenen görevli tamamen benim hatam dedi dalga geçer gibi:57: büyük patronlarla konuşayım birde dedi daha neyi konuşucaksın bhe adam yanlış ürün göndermişsin aldığımız ürünlerinde resimlerini çekmiştik hatta evim güzel evim bölümünde baharında mobilyaları alındı konusunda var resimler! neyse sert çıkışınca tamam ben cebimden öderim sizin koltuklarınızı gönderirim dedi nerenden ödersen öde bir daha böyle yanlışlık yapma, onu geçtim salon takımının aynasını şifonyere yapışık göndermiş ısrarla söyledik ordada duvara monte edilen ayna olacak die:47: monte yapan adamlarada çıkışınca vida alın tamam duvara monte ederiz dedi bir yerlerine iş yapmak zor gelio! yha nişanlıma ne demeli köşe koltukla oturma odasının ölçünü yanlış almış yha böyle önemli bir şeyin ölçüsünü nasıl yanlış alabiliyorsun koltuklar büyük gelicek diyor:53::57: yatak odasınada yatak odası sığmadı tek bir duvara dolabı yatağı tren gibi dizdiler küçük şifonyerler sığmadı, çok üzgünüm offff haftaya gidicem izmire inşallah yerleştirebilirim ve koltuklar umarım değişir yoksa mahkemeye kadar gidicek bu işin sonu.... hiç keyfim kalmadı kızlar kızlar dua edin bizede düzelsin herşey 48 günümüz kaldı inşallah herşey halolur:26::kkk:

48 gün az değil ki canım. Kötü olmuş ama hepsi halledilir bu akdar sıkma kendini. :34:

kızlar nasılsınız?bizde balayımızı hazırlayamadık fiyatlar fazla geliyo,heryerimiz borç olucak zaten nasıl ayarlıcaz bilmiyorum.gitmesek mi acaba diorum ama gitmekte istiyorum :( bide tv bakıyorum kızlar elektronik eşyadan hiç anlamam tavsiye edebilceğiniz bi marka var mı?

Samsung yada Lg derim canım. Kullanan kimseden olumsuz bişey duymadım ama alırken satıcıların laflarına inanma. 200 hzden aşağısını almanı önermem. O çok önemli değil diyolar ama çözünürlük, hız etkiliyo bunları. :34:

Balayı konusuna gelince 3 gün bile olsa git derim. tekrarı olmayacak bi an. Tatile gidersin ama balayın gibi olmaz. Hem 5 yıldızlı oteller yerine daha makul tatil köylerine falan bak. Önemli olan birlikte olmanız. İstanbuldaysan yakın olarak ağva var mesela. :31:

Selam sekerler :3:
2 gündür giremiyor gecmisi tam okuyamadım sanırım bişeyler olmuş :44:
Bende durumlar yogun haftaya bugun düğünümde olucaz evli olucam:16:
Sabah yine izmir yollarına düştüm annem manevi ablam eniştem sonra nişanlım beni aldı arkadaşlarıyla buluştuk :10:
Şimdi karaburubdayiz biz ve arkadaslarımız müthiş bı yerde harika zaman geçiriyoruz arkadaslarımız askımla bana bı organizasyon yapmış denize karsı guZel bı ortam hazırlanmış düğün oncesi rahatlayın biraz atlatın sorunlarınızı dediler hersey cok guZel erkekler bı yerde bayalar bı yerde eğleniyoruz :1:
Tabi bu ortamda ailem aklıma geldi cok özlücem onu fark ettik artık yeni bir donem başlıyor sorumluluklarımız olucak icin burkuldu annemi aramaya cesaret edemedim sesi duyduğum anda kendini tutamıcam biliyorum gözlerim dolu dolu oturdum denize baktım bı ara ay cok zor olucak :25:
Herkes iyidir umarım Canimlarim özledim burayı Yaaa bunalimdayiimmmm herseyi özlüyorum bu aralar :ssz::1:

Düğünden önce harika olmuş. Düşünceli arkadaş herkese lazım. :9:

Bence daha farklı modellere de bak canım çok sevemedim.:26:

dün alışveriş yaptımmm:16::16::16: seramik tencere, bulaşık sepeti, salonum için süs eşyalarını ve çelik tepsi aldım....

Eki Görüntüle 429173 Eki Görüntüle 429174
Eki Görüntüle 429179

Güle güle kullan canım. :54:

bayanlar ya şu ev eşyalarında vitrin almasamda sadece konsol alsam olurmu çok eşya sevmiyorum evde ben zaten şu yemek masalarıda bir dünya yer kaplıyor:ssz:

Ben de vitrin istemiyorum ama yemek takımları su takımları bi ton şey başka koyucak yerim yok. :50:

Niş meselesini oturma odama düşünüyorum çünkü küçük olucak.

isyancım aldıklarını güle gülekullan canım hepsi çok şık...
bu arada english home da ucuzluk var bayanlar çok şirin şeyler var...

Evet dün 3 boy sepet aldım çok cicilerr. :16:

dün süper bi gün geçirdim kızlar....Beyaz eşya baktık üç aşağı eş yukarı karar verdik...Aynı şekilde mobilyada baktık sonra biraz çeyizime ciciler aldıkkkk:27::27::27:

Eki Görüntüle 429577 Eki Görüntüle 429578 Eki Görüntüle 429579 :16::16::16::16::16:

Bende de var bundann. :17:

günaydın kızlaaaarrr nasılsınız?

SON : 25 Gün:nazar::nazar::nazar:

cumartesi eminönünü talan ettik teyzemin kızıyla
ona benim düğünümde giymesi için elbise baktık
açıkçası hiç güzel abiye göremedim ve fiyatlar 300 liradan başlıyo:53:
neyse ki bi tane çoook güzel içimize sinen bi elbise bulduk fuşya rengi 375 dedi satıcı pazarlıkla 230 a düşürdük
bu arada gelin çiçeğimide aldım kızlar telefondan çektim resim kalitesi kötü ama idare edelim artık:27:
Eki Görüntüle 429583 Eki Görüntüle 429584
Eki Görüntüle 429585

bunlarda güzel buketleri olan 2 tane dükkan
Eki Görüntüle 429586 Eki Görüntüle 429587
Ben de baktım buralara ama o kadar karışık ki hangi dükkan hatırlamıyorum. Birinde çok yapaydı diğeride güzel denilebilicek seviyedeydi.Nişan çiçeğim canlı olucagı için düğünde yapay istiyorum.
Senin buketini çok beğendim. :54:

amin canım hepimiz huzurla takalım inşallahhhhh:16:

teşekkürler kuzummmm:16::16:

bu arada kızlar fotoğrafçıyıda ayarladık mekan olarakta çamlıca tepesini seçtik çünkü aşkım bana evlenme teklifini orda yapmıştı:31::31::31:

Ben de çok severim Çamlıca tepesiniii.
Güzel mekan ve manzarası mükemmel.
Bizde önce prof. fotoğrafcımızla kavacık tema sonra arkadaş takımıyla çamlıcada çekim yapıcaz.:32:

Günaydın kızlar :3:
C.tesi günü gelinlik provama gittim çok güzel oldum mükemmel:1:
Kolları gövdesi eteği incisi taşı çiçeği çok asil duruyor:1:
tahminimden çok daha güzel duruyo:1:
korkularım boşa çıkmış :1:

Ohh ne güzel işte. Güle güle giy. :54:

Allah razi olsun canim.
90 yasinda babannem.
Ikinci beyin felciydi bu.
1 hafta yogun bakimda yatti.
Simdi evde ve hic ayaga kalakamiyor.....

Hoşgeldinn.:16:
Babannen için geçmiş olsun canım.

kızlar günlük nişanlılınız telefonda ne kadar görüşüp konusuyorsunuz

Her saat başı 10 dakika. :9:
Sürekli mesajlaşıyoruz ama. :17:

allahım sana şükürler olsun iskiden sular nihayet geldi 1 hafta geciktim:14: bana strest yasak zaten prolaktin hormonum fırlıyor yoksa tedavi görüyordum jinekoloğum doğum iznine ayrıldı haziranda iş başı yapacakmış hemen dr a gidicem başlıcaklar yine tedavime her ay kan vericem yine inşallah ilerlememiştir :14: korkuyorum beynimde adenom olucak diye

Geçmiş olsun kuzum :50:
Bişeyin yoktur dert etme.
Sen stres yapıyosan hala ben öliyim o zaman :9:
Herşeyin tamam senin. Sıkıntı yapma. :54:

ben nişanlımla günde 5-10 defa konuşuyorumdur..
En az 30-40 ad mesajlaşıyoruzdur.

+1 :29:

çok çok teşekkürler canlarım şuan için evrakta bir evlilik bile olsa içim çok acaip oldu hani o heyecansız ruhsuz ben var ya :D hepinizin kızdığı ben elim ayağım tutmadı elim bir yandan üşüdü bi yandan terledi defter bana uzatılırken kalbim daraldı...sırf gıcıklık olsun die memur bana soruyu sorunca sustum bekledim 3 dk falan memur beyde sağolsun çok espiriliydi bir sürü espiri patlattı millet gülmekten yıkıldı ama benim aklım yerinde değildi sanırım hiç bişi hatırlamıyom :36::36::36::36: ayağımı hiç yere koymadım sonra 2-3 defa ayağına bastım tam tasdik amaçlı:21::21::21: güzel bişimiş walla sanki şeytan aramızdan çekildi ve bana bi yumuşama geldi yaww essah normal halime döndüm mülayim ve uyumlu...

Evlilik nasıl bişey sen de daha iyi anladım. Bi kağıt parçası seni hayata döndürdü valla. Sen miydin bide heyecanlanmayan? :9:
Şaka bi yana allah mutluluğunuzu daim etsin gelin hanım.:54:

hayırlı olsun tekrar canım:34:
bak ne güzel aranızdaki soğukluk kalkmış oldu :46: bende ayağımı yere koymayimde bari basamasın:1::1::1: ben basim:1:

Beatiful hoşgeldin canımm.
Normalde bile ayakkabımda leke olsa çıldırırım. :ssz:
Vallahi benim cicili bicili ayakkabıma basmak o kadar kolay değil.
Sonrasını düşünür basamaz benim kuzum. :1:

kızlar haftasonu provasına gittiğim gelinliğin resmini ekliyorum bakalım beğenicek misiniz:))
Eki Görüntüle 429797 Eki Görüntüle 429798

Çok güzel canım kabarıklığı iyi bence. Daha kabarık olursa böyle durmayabilir.:44: Dene ama diğer tarlatanlarla. :34:

uffffff ne yoğun bi gündü böyleee :ssz: ancak gelebildim...

Kızlar kadiköyde gelinlik yaptıran varmı ben anadolu yakasında oturuyorum fatihe hiç gitmek istemiyorum zaten çalışıyorum olurda fatih de:54: beğenirsem nasıl gitcem provaya filan yalnışmıyım...

Gelinlik 21 var tatlım. Bazı modelleri çok hoş dikimi ve kumaş kaliteside güzel.
Fiyatları fatihle denk aslında kumaş kalitesi yönüyle.
Bence uzak olması problem olmaz 3 maksimum 5 kez gidersin.
İyi araştırmak lazım.:34:

Güle güle kullan canım çok güzell. :34:
Bende haftasonu aldım yazmayı unutmuşumm.:9:
$Siemens-VSZ5XTRM-Titanium-gumus-_9021_1.webp

tavuk alma ve baklava alma tatlım genelde bursada yapılan bı adettır. hemen ayrıntılarını yazayım hatta resımler eklıyım

sımdı kına bıttıkten sonra once kız tarafı erkek tarafının evıne gıder. gıderken erkek bırı gelın kılıgına kadında damat kılıgına gırer. cıngene vs kılıklarınıda gırılır. sonra erkek tarafının evının yakınlarında kız gızlenır damat onu bulur ve evın onune getırır. bu sırada muzıkler calınır sarkılar manıler soylenır. oynanır. sonra erkek evınden kahve getırın su getırın kola getırın ıckı getırın gıbı degısık ısteklerde bulunulur. en sonda tavuk ve pılav ıstenır. alınır eve gerı donulur. sonra aynı sekılde kılık degıstırerek erkek tarafı kız tarafına gelır. onlarda cerez kola kahve su gıbı ısteklerde bulunur. en sonunda da baklava ısterler bı tepsı baklava veılır. yıne tabı burdada sarkılar turkuler oyunlar falan olur. daha sonra onlarda evlerıne gerı donerler. sonra her ıkı tarafta alınanları oturup yer sohbet eder. böle degısık bı adet ıste :)))

Eki Görüntüle 429990

Eki Görüntüle 429991

Çok güzelmiş yaaa. :46::46::46:

Wayyy çok değişik ama çok güzelmiş :46::46::46:

Kızlar bunlarda benim salon içim dekorasyon eşyalarım bunlar...ama şamdan resmi yok burada.

2 tane mumluk, 2 tane şamdan,2 tane kül tablası, bir tane kapaklı bir şey adı ne bilmiyorum :9::9::9:, bir tane tabak, bir tanede yere konuluyormuş kocaman kapalı vazo gibi birşey:9::9:...bu model kızlar ama tüm parçalar nette yok :32::32::32:

Eki Görüntüle 429994 Eki Görüntüle 429995 Eki Görüntüle 429996 Eki Görüntüle 429997

İstemeye geldiklerinde bunun daha büyük tabağına çikolata yaptırmışlardı ben de onu takım yaptım bunlardan. :9:
Çok şıklar. Güle güle kullan. :54:

Eki Görüntüle 430024

Nude ayakkabıda çok hoş olur canım ama almana gerek yok pudrada gayet iyi. :34:

Son düzenleme:
kzılar cuma günüde nikahım varrrr benm yaaaaaa cumartesi pazarda sınavım üstelik bu hafta evimde temizlenecekkkkk:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::9::9::9::9::9::9:

ayy slenende evleniyorsun canımmmmm:16::16:
allah kolaylık versiin inşş:30::30:

:1::1::1: good_heartta ilk evlendiği zaman nişanlım diyordu eşine , demekki öyle oluyor kızlar:1::1::1:

:1::1::1::1:bazen yine yazıyorum bakyorum yanlış:20: hemencik değiştiryorum:9::9::9::9:
ama hala soyadıma alışamadım:30::30::30::30:

Wayyy çok değişik ama çok güzelmiş :46::46::46:

Kızlar bunlarda benim salon içim dekorasyon eşyalarım bunlar...ama şamdan resmi yok burada.

2 tane mumluk, 2 tane şamdan,2 tane kül tablası, bir tane kapaklı bir şey adı ne bilmiyorum :9::9::9:, bir tane tabak, bir tanede yere konuluyormuş kocaman kapalı vazo gibi birşey:9::9:...bu model kızlar ama tüm parçalar nette yok :32::32::32:

Eki Görüntüle 429994 Eki Görüntüle 429995 Eki Görüntüle 429996 Eki Görüntüle 429997

çok güzel canımm güle güle kullan inşş:16::16::16:

Eki Görüntüle 430024

şık durur tatlım:34::34:

kızlar günlük nişanlılınız telefonda ne kadar görüşüp konusuyorsunuz
bız konusmaktan cok mesajlasıyoruz canım,o arar ben pek sevmem konusmayı evde konusacak yer bulmaıyorum daa:),işte de musaıt değilim en ıyısı yazısmak:1:
kıslar herkes nerde yahuuu:52:
isyanım, good_heartım, my_everything, saliha, cilt,cgdm veee adını saymadığım bir çok kişi, hadi gelin kızlar:52:

masatakvimimde gelse artık yaaa:32::32:
ben geldim kuzucummmm özledim sizi yaa
ayy kızlar kocam bana msj attıı

hanım napıyosun

yazmışş :16::16::16::16::17::17:
Woooww cok hoş darısı başımıza inş,benimki bazzen hatunum diyo ayakkalrım yerde mı dıye bakıyorum hemen:1::1::1:
canım bende prolaktin(beyindeki hipofiz bezinin fazla çalışması) çok yüksek çıkıyor en ufak strest bu yüzden adetlerim gecikiyor ilaç falan kullandım prolaktin seviyesi düşsün diye ve her ay kan veriyordum fakat tedavim sırasında doktorum doğum iznine ayrıldı tedavim yarım kaldı prolaktın bebek işinide geciktiriyor maalesef ve bazı insanlarda hipofiz bezi(prolaktin) çok çalışınca adenom oluşuyor beyinde allah muhafaza kötü bişey değil ama tedavisi biraz uzun...o yüzden tedavim yarım kaldı aslında adetim düznene girmişti ama şu nişan stresti beni mahvetti ...
geçmiş olsun canım dikkat et kenıne ihmal etme muayenı,bende de troid var az çalışıyo kontrole gıdıyorum 2 ayda bır Allaha sukur ilacı duzgun kullandıgım ılk ay dusmeye basladı değerlerim:nazar::nazar::nazar:

iyi aksamlar kizlzr nasilsinizzzz..... sabah 11 de akaya gittim 2 prova icinn :) aman allahim biryagmu bir yagmur feci islandim giderken neyse :) gelinligim dikimi olmuss ustundeki detaylar kalmiss straplezsn ustunden dogru tul kayik yaka yaptiyorum,onun provasini yaptilar. bide martin 10 da alinmisti benim olculerim kilomu almisim siskinlikmi vardi adet gunumde yakin deil bilmiuom ama sanki kilo aldim galiba :) terzi dedi zaten kilo almissin galiba biraz sikti gelinlik neyse duzenlemeler yapildi. etek boyu alinda duvagima son gidisimde karar vericem.haziran 15 teslim aliyorum... insallah son haliyleee cok begenirim gelinligimii

Back
X