- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bal_bocegi
- #23.241
kızlar dun perdelerim ve koltuk ile köşe takımım gelmiş,yatak odası içime sinen tek yer oldu dıyebılırım,salonun perdesı kruvaze idi ortadan yapmamıslar sağ tarafında 6 pıle dumduz duruyo diger tarafta 2 pıle arıycam değiştirsinler,mutfakda guzel ama balkon kapısının ustude ltı gıbı kelebek olsa daha guzel olurmus,adam herkes farba yaptırıyo deyınce oyle yaptırmıstım pişmnım,oturma odamda guzel zebr takmıslar ama sectıgım tas yerıne ıncı ypamıslar o neyse de köşe takımım köşeye sıgmamıs camın önunu koymus nısanlım orası bos kalsın ıstıyrodum
ama güzel haber su kı nısanlım evın esyalrı gelıncesdaha bı romantık olmus dün gözlerimi kapadı,belime sarıldı butun oaları oyle gösterdı bana yaa bıde oturma odasını temız dıye ayakkabılarla gırıyorum dıye cıkar onları dıyo bana delı halbukı annesının evıne bısey unuttugunda ayakkabıyla dalardı hemen :)
ayy senın komsularında bir alem yaa uzak dur tatlım onlardan kapını bacanı kitle gerısını boşver:)
Kıskandımmmmm
ohhh kocişin şimdiden titizlenmeye başlamış...acaba benimkide öle olurmu
yok tatlım saklamak istiyorum canlı yaptrmıycam yoksa evet canlı bulmak kolay olurdu...
Ben 2 tane istiyorum yaaa...biri renkli biri beyaz...renkliyi çekimlerde, beyaz olanı nikahta kullanmak için