- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #6.381
günaydınnnnn kıslarrrrrrrrrrrr bugün nasıl bakalımm keyifler
günaydınnnnn kıslarrrrrrrrrrrr bugün nasıl bakalımm keyifler
günaydınn canımnolsun ya çayımı almış bakınıyorum internete sen napıyosunnn
Günaydın kızlar,,saat 8 de işe gelince bile zor ayılıyorum bakan şafak vakti mesai bekliyor memurlardan delirmiş olmalıhava buz gibi ama keyfim yerinde kızlar... hem kışın evlenecek biri olarak soğuk havayı sevmeye başlamalı
bende soğukları seviyorum ama askerimi bana geitrcek diye
sevmek için bahane çok desene =) hava sıcak ya da soğuk hiç farketmiyor aşk olduktan sonra insanın yüzü hep gülüyor zaten..Allah kavuştursun canım hayırlısyla takvime bakılırsa az kalmış kavuşmanıza =)
bende geldim yine sabah sabah işe yataktan zor çıktım yawwne olcek evlenince benimm halimm hiç kalkamam
460dan kaldı 112
as mı çok mu bilemedim 112 gün daha yok
günaydın tatlım valla iş bulamadıkça keyifsizm..
para olması lasım nişan kına için
Günaydın kızlar,,saat 8 de işe gelince bile zor ayılıyorum bakan şafak vakti mesai bekliyor memurlardan delirmiş olmalıhava buz gibi ama keyfim yerinde kızlar... hem kışın evlenecek biri olarak soğuk havayı sevmeye başlamalı
aynen canımm, sıcak yataktan kalkmak artık zor olmaya başladı, üstümü hiç deiştirmeden gitsem keşke diorum yaaüstümü çıkarıp donup tekrar başka bişiy giymek en zoru
ben zaten soğukları seviom ki, doğumgünum ocak sonu herkesin anlamlı bi sebebi varmış meğer
puff bende mayıs doğumluyumm o yüzden kış bana çokk ters şimdiden güneş deniz ve kum üçlüsünü özlemeye başladımmm
halkla ilişkiler ve reklam okudum canım
halkla ilişkiler yönetici asistanlığı reklam yani herşe olabili
carmen sen kaç ay bklicen
çok kafamı karıştırmıyorum zaten o an tüm kararlar değişiyo nişanlımı krem istedim ne alakaysa mercan rengi oldu orda onu beğendimgidip giyip denemekk şart budur dedinmi tamam ama kafanda belirli model yinede olmalı hem ne zaman başlıcaz bakalım provalara puff bi 5 kilo vermem şart gözükyoo
benimde vermem gerekiyoooo :2:
Selam gelincikleerrr :)))
Kış sabahları cok zor gercekten hazırlanıp evden cıkması yaa... Bir de ben kahvaltı etmeden cıkıyorum ama kociş dıyor kı alıstır kendını sabahları kahvaltı hazırlamaya kahvaltı ısterım bak dıyorrr :18:
Ben yokken gelınlık paylasmıssınız baktım guzeller gercektenBen hala daha kararsızım yahuu ne zormuşş
Kış sabahları cok zor gercekten hazırlanıp evden cıkması yaa... Bir de ben kahvaltı etmeden cıkıyorum ama kociş dıyor kı alıstır kendını sabahları kahvaltı hazırlamaya kahvaltı ısterım bak dıyorrr :18:
Ben yokken gelınlık paylasmıssınız baktım guzeller gercektenBen hala daha kararsızım yahuu ne zormuşş
evet herkes gelinliğini kına gecesi kıyafetini el çiçeğini ayakkabılarını gelin saçı modelini kafasındki hayalindekileri seçsin birbirimizle paylaşalım fikir verelim dedik ama şimdilik kimsede bi icraat yok ben bakınma aşamasındayım henüzz
Merhaba canımmm,
Gelinlik konusunda kararsızlığımı ben de yenemedim. Dün bakarken tamam dedim sırtı ipli olucak, meğer o önemli bi karar değilmiş, hazır değilse gelinlik, zaten sırtını istediğin gibi yaptırabiliyomuşsun
benimkide öyle diyo bırak evden çıkmayı ben yataktan zor kalkıyorumm hadi kalk kalk geç kalıcaksın diye diye msjda başımın etini yiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?