2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Günaydın kızlar,,saat 8 de işe gelince bile zor ayılıyorum bakan şafak vakti mesai bekliyor memurlardan delirmiş olmalı hava buz gibi ama keyfim yerinde kızlar... hem kışın evlenecek biri olarak soğuk havayı sevmeye başlamalı

bende soğukları seviyorum ama askerimi bana geitrcek diye

bende soğukları seviyorum ama askerimi bana geitrcek diye

sevmek için bahane çok desene =) hava sıcak ya da soğuk hiç farketmiyor aşk olduktan sonra insanın yüzü hep gülüyor zaten..Allah kavuştursun canım hayırlısyla takvime bakılırsa az kalmış kavuşmanıza =)

460dan kaldı 112
as mı çok mu bilemedim 112 gün daha yok

Son düzenleme:

aynen canımm, sıcak yataktan kalkmak artık zor olmaya başladı, üstümü hiç deiştirmeden gitsem keşke diorum yaa üstümü çıkarıp donup tekrar başka bişiy giymek en zoru

ben zaten soğukları seviom ki, doğumgünum ocak sonu herkesin anlamlı bi sebebi varmış meğer

puff bende mayıs doğumluyumm o yüzden kış bana çokk ters şimdiden güneş deniz ve kum üçlüsünü özlemeye başladımmm

halkla ilişkiler ve reklam okudum canım
halkla ilişkiler yönetici asistanlığı reklam yani herşe olabili

carmen sen kaç ay bklicen

puff bende mayıs doğumluyumm o yüzden kış bana çokk ters şimdiden güneş deniz ve kum üçlüsünü özlemeye başladımmm

en güzel o canım , bu soğuklar özletir valla
Gerçi ben güneş deniz kum u özledim desem garip olur çünkü senede 3-5 gün gidebiliyorum, hayatımın çok küçük bi kısmını oluşturuyo yaz tatilleri artık
eskiden haftalarca kalırdım o zaman çok güzeldi

halkla ilişkiler ve reklam okudum canım
halkla ilişkiler yönetici asistanlığı reklam yani herşe olabili

carmen sen kaç ay bklicen

belli değil ki güzelim ya uzun da çıkabilir kısa da, bizim iş durumundan sevgilimin askere sonradan gitmesi daha uygun oluyo, ailem de destekliyo hatta, ama evliyken de ayrı bir zorluk olucak tabi :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…