- Konu Sahibi Buselincik
-
tuzluk biberlk çok orjnalmiş cnm, sinirlenince terlk niyetine eniştenin kafasına atmak için birebir:)))
güle güle kullan cicilerini, bi an önce kullannn
Bende dün telefonda aynı şeyi söledim kafaya fırlatmak için birebir
Saol canım teşekkür ederim, hepimiz biran evvel kullanalım cicilerimiziiiiii :)
Hayirli teskereler Allah kavustursun insaAllah :) Aldiklarini da güle güle mutluluk ve huzur icinde kullanirsin insaAllah :)
Canım aldıkların çok hoş. Bende yeni katıldım aranıza. Seneye evlenmeyi planlıyoruz. Daha çeyiz yapmaya başlamadım ama buradakileri gördükçe hevesleniyorum. Sanırım ben de artık almaya başlayacağım ama nereden başlayacağımı hiç bilmiyorum
Teşekkür ederim , şafağımız 61 de artık geçmiyor sanki günler
bende şimdi senin çeyiz sayfana baktım maşallah nerdyse tastamam...Allahım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah hepimize :)
Merak etme ben 4-5 ayda tamamladım bunları,zaten hastalık gibi bişi almadan duramıyorsun dolayısıylada baya bişiler toparlıyorsun..ben ilk tencere,yemek ve çatal bıçak takımlarımı aldım gerisi su gibi aktı :)
Şimdi süpürge araştırmasındayım :)
Darısı seninde başına :)
InsaAllah o günlerde gelip gecer canim :) Sagol canim cok tesekkür ederim. Amin insaAllah hepimiz her aldigimiz güzel ve mutlu günlerde kullaniriz. Evet darisi herkesin basina insaAllah :) Benim icin bu ceyiz alis verisi zor oldu cünkü hic biseyden bi haberim yoktu ama sonunda bende cogunu atlattim :) Ve bir gün gelecek hepimiz atlatmiz olucaz yuvacigimizda hepsini catir catir eskitecez
Teşekkürler canım yorumun için inş. Süpürge için ben en çok memnun kalınan philips maraton diye okudum forumda. Kullananlar çok güzel yorumlar yapmış.
Amiiiiiin...Darısı evlerimizin resmini koymaya o zaman :)
Bende geçen haftasonu şöle bi baktım philips baya iyi görünüyor özellik olarak ama annem şu süpürge olayından çok çekti oyüzden iice araştırıcam acelem yok nasılsa çok önemli bi ev aleti çünkü :)
Haklısın bence de iyi araştırmak lazım önemli. Yaptığın araştırmaları bizimle de paylaşırsan sevinirim :))
Eki Görüntüle 289888
Kızlar biraz önce markafoniden uzun zamandır beklediğim anahtarlığı aldım....
Anahtarımızı takmak da nasip olur inşallah :)
Eki Görüntüle 289888
Kızlar biraz önce markafoniden uzun zamandır beklediğim anahtarlığı aldım....
Anahtarımızı takmak da nasip olur inşallah :)
Çok güzel ben de istiyorummm :))
canım güle güle kullan bende alcaktım ama aklımdan çıktı alamadım bir sonraki kampanyayı beklicem 2 tane alcam kalplisinide çok beğenmiştim çünkü çok ciciler anahtarlıklar
Canımm herşeyin çok güzelll. Güzelll yuvandaa güzel günlerde kullan inş. Aynen katılıyorum sana hastalık gibi birşey Yemek takımlarımlaa başladııım ardıı arkasıı gelmiyorr... Deli gibi çeyizzz ürünleri bakıyorum araştırıyorum alıyorumm..İşi gücü bıraktım K.K dan çeyizz bölümünden ayrılamıyorumDahaaa önümdee 1 sene gibi bir zaman olmasına ragmennn ufakk tefek ürünlerimi bilee alıyorummm::46 Tutabileneee aşk olsunnnnnnnnn
Haklısın bence de iyi araştırmak lazım önemli. Yaptığın araştırmaları bizimle de paylaşırsan sevinirim :))
Ben şöyle bir şey yapmıştım kendim için kızlar inş. yükleyebilmişimdir size de fikir olur belki.
Sağol canım çok teşekkür ederim valla bende bunu örnek alırım uff karar vermek ne zor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?