Evettttt hayalimizii süsleyennnn oo beyazz düşlerimizeee bi kaç kare daha eklemekk istiyorumm
Vuuuu 1in etegi orjinalmis :)))
Lamelifim senin ekledigin ortancayi cok begendim.
Tatlikedicim senin de ekledigin sonuncusunu cok begendim ama daha kabarikta olabilir o.
Ben kabarik olsun istiyorum ama süslemesi cok abartili olmasin istiyorum da su bitanesi cok fena aklima taklidi :))
Lamelifim senin ekledigin ortancayi cok begendim.
Tatlikedicim senin de ekledigin sonuncusunu cok begendim ama daha kabarikta olabilir o.
Ben kabarik olsun istiyorum ama süslemesi cok abartili olmasin istiyorum da su bitanesi cok fena aklima taklidi :))
canımcım bende öbür topikte paylaşıyodum tam sen yeni topik açmışsınn ve bendende bi kaç model taze beğendim geliyoooooooooo
veee geldiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Eki Görüntüle 308606 Eki Görüntüle 308607 Eki Görüntüle 308608 Eki Görüntüle 308609 Eki Görüntüle 308610 Eki Görüntüle 308611 Eki Görüntüle 308612 Eki Görüntüle 308614 Eki Görüntüle 308615
benim gibi sade ve kabarık olmayan gelinlik isteyenler için bir kaç fikir
Meraba herkese bugün üye oldum hep derdim bu sitede neler konuşulur vakit buluyor mu herkes diye:))Şimdi anladım.Bu yaz Ankara da düğünüm var ve gelinlik modellerinde arkadaşlarında fikrini almak istiyorum.Ankara da nerelere gittiniz fiyatlar nasıl? Nasıl seçim yapıcazBu hafta sonu bakmaya başlıyorum ben.Herkes 3-4 ay önceden seçmelisin diyince düşücez yollara sanırım...
Hos geldin :) Inan ki evlilik hazirligim icerisinde burada cok yardim buldum ben. Eminim sende bulacaksin.
Biz daha yaklasik bir ay önca ankara kizilay carsisinda iki gelinlikciye fiyat sorduk.
Biri 800TL biri 1000TL den basliyor fiyatlarimiz diye söylediler.
Tam olarak neresi diye bilgi veremicem malesef cünkü ankaranin yabancisiyim
Ama duyduguma göre ulusta saman pazarinin oldugu yerlerde'de gelinlikciler varmis.
Yazin ne zaman dügünün olacak kismetse?
Simdiden tebrikler :)
Merabalar teşekkürler Avenue diye bir yer var havuzbaşı bir yer orası ile görüşüyoruz.Birde askeri bir ordu evi var nişanlım hava kuv pilot olduğu için.Ama yer pahallı olursa gelinlik ucuz olur:)) yada tersi ben gelinliğe özeniyorum.O kadar çok yer varki dikmesi daha ucuzmuş ama hangi yer iyi dikiyor onu araştırıyoruz.Geçen yaz nişanlımın komutanının oğlu evlendi pronovias tan model seçip diktirmişler ben resim gördüm 1-2 tane inanılmaz beğendik.Şimdi onu diken kişiye gitmeyi planlıyoruz.Kıştan dikersek dedik pahallı olmaz belki.Herkes bayılmış o düğünde gelinliğe.Ben bide herşeye takarım tülü saten işi bilen biri olması lazımki korkmadan diktirelim.Yarın başlıyor bakalım bakma işimiz.Sadece hafta sonları bakabilicem ama şehir dışından gelicek çünkü her defasında birlikte bakalım diyor oda:)))senin ne zaman düğünün?
O kadar iyi tanimiyorum ankarayi malesef ama sen biliyorsan iyicene arastir yani :) Bilmiyorum aslinda bizim sordugumuz yerde dikiminde ayni fiyata hemen hemen geldigini söylediler. Ayrica kirayida sorduk oda en fazla 200TL fark ediyormus. Gelinlige ayirdiginiz bücce ne kadar bilmiyorum ama hazirda cok güzel gelinlikler var gercekten. Cok pahali olmayanlarda güzel yani. Hani diktirmeye verirsin ama sonuc hayal ettigin gibi olmaz.. Tabi yine sen bilirsin güvendigin birini bulabilirsen zaten sorun olmaz sanirim :) Birlikte bakmaniz iyi ki yine haftasonlari var sizin ben yurt disindan gelicem yine bir haftaya sIkIstirmaya caliscaz herseyi :) Zor olacak ama basaricaz insaAllah. Bizim dügünümüzde 2012 yaza insaAllah :)
Ben herkesin aldığı yerden almayı istemiyorum iyi bir markada olsa kızılay dağıtmış gibi herkeste aynı model gelinlik::))) düğüne gelenler aa aynı gelinlik demesin istiyorum.2000-2500 tl civarı bütçe ayırdık ama öyle çok şey varki hesap yapılması gereken.Fotoğrafçı tutuluyormuş birde.Hepsini toplayınca baya bir bütçe gerekiyor.Eskiden kız kaçırma niye var şimdi anladım:))).Ben gezip dolaştıkça bilgi veririm sanada 1 hafta içindemi almanız gerekiyor sizin.Nerdesin yurtdışında?
Canim o fiyata sanirim ki cok güzel ve siradisi bir gelinlik diktirebilirsin. Ama sen yinede daha iyi bilenlere sor :) Evet bir sürü ayrinti var. Fotografci kuaför vsvs.. Allah yardimcimiz olsun :) Hayirlisiyla bu dönemleri de atlatiriz. Evet ya bizim en fazla en fazla 7 en az 4 gün zamanimiz olacak. Daha uzun kalma imkanim yok. O yüzden de diktirme benim icin söz konusu olamaz. Satin olacak mecburen :) Sen nasil bir gelinlik düsünüyorsun yani nette baktipta begendiklerin var mi hic?
internetten beğendiğim modeller var.Şu ünlü pronovias markası var.Ankara da yerleri varmış randevu ile gidiliyor 4-5 gelinlik giydiriyorlarmış.Onların sitesinden seçtim birkaç model isimlerinide kaydettim.İsimleri: ALCANAR bu 2011 de en beğenilen modelmiş.BARROCO bu 20122 modeli PLENETA buda 2011 modeli.Sedece tlf ile birini sordum 6000 e yakın bişey dediler.Kendimden geçmişim rakamı tam hatırlamıyorum:)))Üstelik duvak yokmuş o fiyatın içinde.
Niye onları seçtin dersen havuz başında olursa eteği hafif ve tül olursa iyi olur dedim.Öyle taşlı boncuklu falan ağır olur dimi sencede?Rengide kırık beyaz olucak.Duvağında çiçekler veya danteller olabilir resimler topluyorum netten.Dolaşırken bu tarz model arıcam.Ama şuda olurmuş tüllü gelinlikler çabuk kirlenirmiş hazır almayın ya firmada kirlenirse diyorlar.Ben iyi biryerden olsun istiyorum en azından modacı diksin gelinliğimi provama kaynanam gelsin:))) kızlar falan birlikte seçelim herşeyi çok güzel olur dimi öyle.:)
Hiç türBanLı model Yok :44:
internetten beğendiğim modeller var.Şu ünlü pronovias markası var.Ankara da yerleri varmış randevu ile gidiliyor 4-5 gelinlik giydiriyorlarmış.Onların sitesinden seçtim birkaç model isimlerinide kaydettim.İsimleri: ALCANAR bu 2011 de en beğenilen modelmiş.BARROCO bu 20122 modeli PLENETA buda 2011 modeli.Sedece tlf ile birini sordum 6000 e yakın bişey dediler.Kendimden geçmişim rakamı tam hatırlamıyorum:)))Üstelik duvak yokmuş o fiyatın içinde.
Niye onları seçtin dersen havuz başında olursa eteği hafif ve tül olursa iyi olur dedim.Öyle taşlı boncuklu falan ağır olur dimi sencede?Rengide kırık beyaz olucak.Duvağında çiçekler veya danteller olabilir resimler topluyorum netten.Dolaşırken bu tarz model arıcam.Ama şuda olurmuş tüllü gelinlikler çabuk kirlenirmiş hazır almayın ya firmada kirlenirse diyorlar.Ben iyi biryerden olsun istiyorum en azından modacı diksin gelinliğimi provama kaynanam gelsin:))) kızlar falan birlikte seçelim herşeyi çok güzel olur dimi öyle.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?