Bence baştan 2.nci gelinlik süperr. Hafif belden oturtmalı ve kabarık. Birde duvağı uzun olursa tam hayalimdeki :)
Taze firindan cikti diyosun yaniii
Lamelifim 3 ve 4 numarayi begendim canim.
ben de ilk görür görmez 2 numarayı beğendim ama bişey merak ediyorum bu konularda pek bilgim yok acaba bu gelinliğin fiyatı ortalama ne kadardır???
ben de ilk görür görmez 2 numarayı beğendim ama bişey merak ediyorum bu konularda pek bilgim yok acaba bu gelinliğin fiyatı ortalama ne kadardır???
benm düğünüm kır düğünü olucak hem askılı olsun istiyorum hem de kabarık bişiler olsun istiyorum daha hiç gönlüme göre bulamadım
sanıyorum ki bu modeli diyorsunuz:
Pronovias markasının 2012 modellerinden Planeta. Tam olarak fiyatını bilmiyorum ama genelde pronoviasların yeni sezon ürünleri 5000 TL civarında oluyorlar. Tabi daha pahalısı da var, daha ucuzu da. Ortalama için oldukça yüksek fiyatlı bir marka.
Diktirirseniz pronoviasın kullandığı hakiki kordoneli fransız danteliyle 3000e yakın bir fiyat ödemeniz gerekir. gerçek fransız danteli olmasın ama benzer görünsün isterseniz de 1500-2000 gibi bir fiyata diktirebilirsiniz. tabi bir de etekte yeterince fazla kat tül kullandığından emin olmalısınız gelinlikçinin.
açıkçası bu model gerçek fransız dantelinin güzelliğini pek kullanmadığı için başka dantellerde de fena bir kopyası olmaz diye düşünüyorum.
2. sayfadaki ilk gelinliği beğendim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?