kızlar 8 ocakta nişanım war benden size bir tavsiye eğer nişanlık veya gelinlik diktirmeyecekseniz internetten modellere bakmayın sonra seçim cok zor oluyo ben nişanlığımı alırken cok zorlandım kafamdakiyle vitrindekiler uyusmadı kafam karıştı bosuna eziyet gercekten bilginizee:)
Simdilik bunu cok begeniyorum :)
Dikim ve kira olunca 700TL
Dikim ve satin olunca 1000TL dedi bir gelinlikci.
Görüstügüm gelinlikcinin ayrica subat sonuna kadar bindalli hediye kampanyasi varmis.
Onu kacirmasam iyi olurdu ama ne zaman TRye gidecegimi bilmiyorum henüz :)
Görüstügüm gelinlikcinin ayrica subat sonuna kadar bindalli hediye kampanyasi varmis.
Nerden geliceksin Türkiye ye?.Belki tarih belli olunca aynı firmayı arayıp siz aklımda kalmıştınız diyerek ricada bulunsan artış yapmazlar.Bindallı hediyesi nasıl bişey bilmiyoruz tabi Ankara da bir semt var samanpazarı orda 40tl 50 tl ye bindallı satılıyor.Görseli aynı kaliteleri farklıdır belki ama zaten kına yakılırken 1 saat falan giyiyorsun.Yok tepsi yok mendiller yok mumlar:)))Ne zor şeylermiş bunlar yap yap bitmiyor önceden liste yapın diyorlar.Defter almam lazım liste için:))Ankara ya gelme ihtimalin var mı bu resimle düzgün yer sorarız benim çalışacağım firma 25 yıldır yapıyormuş bu işi.Onlara sormamı istermisin belki dediğin rakamlara en azından iyi dikişi olan yer biliyorlardır.Bilirsin firmalar birbirini tanırlar.
Hangi listeyi canim anlamadim.
TRde yasiyor olsaydim bende herseyi nisanlimla birlikte hall etmek isterdim.
Ama uzakta olunca böyle oluyor.
Olsun az kaldi hayirlisiyla bu dönemleri atlatalim da..
Çeyiz listen varya:))) onu kastetmiştim biz daha onlara girmedik bile:))
Hm tamam simdi anladim :)
Aslinda biliyomusun hersey paraya bakiyor.
Paran oldugumu hepsini bir haftada hall edersin.
Ama zamana birakinca kampanyalari indirimleri vs takip edebiliyosun.
Ve ince detaylara daha cok dikkat edebiliyorsun.
Benim mesela hep kaba esyam var.
Süslük aksesur vs hic bir seyim yok :)
aynen paran warsa 1 qünde de hallediliyo ama yok malesefşimdilk sadece yatak örtümle porselen takmı tencere takımı çatal kaşık bıçak we kahwaltı setinden oluşan çeyiz setimi alabildm ucuz ama qösterişli olsun ewlenince kocamla alırım diyorum ama böyleyken bile yetişmiyo daha çook şey war sırada
Canini sIkma sen.. oldugu kadarini yaparsin..
Evlendikten sonra da tamamlayabilirsin gercekten..
Nisanlim öyle diyor bana hep..
Eksiklerimizi evlenince tamamlariz diyor..
Aldiklarinda az degil canim en önemli olan seylerden almissin zaten..
Allah yardimcin olsun
amin btanem cümlemizin inşaallah ya aslnda bnm sözlümden yana sıkıntım yok beni küçümsemeyeceqini de biliyorum ama işte insanda bi eziklik oluyo yine de hem qittiqin yer öle mi dicek bakalm çalışmış da bişe yapmamış derler die korkuyorum
Eki Görüntüle 318967 Eki Görüntüle 318968 Eki Görüntüle 318969 Eki Görüntüle 318970Evet bende az önce diğer paylaşımlarını gördüm herşeyi tamamlamışsın sen:))) özendim walla.Almanya daymışsın.Benim gelinlik için anlaştığım yer Almanya türk başkonsolosunun kızının gelinliğinide yapmış bu yaz resimler bakarken göstermişlerdi.Onların yurtdışı müşteri olduğunda şöyle yapıyorlamış.Mesela ocak 2. hafta norveçten müşteri gelicekmiş.Kızın resimlerini inceleyip istediği modeli kızın ölçüsüne göre dikiyorlar.Kız geldiğinde üzerinde son ölçü alınıyormuş.Bende şaşırmıştım taa Norveç ten nasıl güvendi internet msn vs herdetay paylaşılıyor diyor bayan önemli olan düzgün yerin dikmesi.Gerçi onlarla konuşunca bende tüm firma arama olaylarını es geçtim güvendim belkide.Sanada öyle bir firma bulunsa ne bileyim nişan resimlerini ölçülerini verirsin.Geldiğimde olmazsa almam dersin.Sonuçta benimde anlaştığım yer yabancı markanın modelini resmine bakarak yapmış..hatta daha güzelini yapmışlar giyen kız bile dedi bunu biz ordayken.Bende yabancı marka modeli seçtim resimleri var şuan elimizde.Yani aklıma geldi sadece Ankara da hazır alanda varken gider bakar nasıl yapıyorlar oluyor mu hatta ölçüleriniz yakınsa onu gönderirsiniz provalı olsun dersen:)).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?