Tüp Bebek Merkezleri 2012 Halit Firat Erden Hastalari Deneyimlerimizi Paylasin

Meryem84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
483
0
66
İstanbul
mhb arkadaslar.. 2012 yilinda Bahceci Halit Firat Erden de tedavi yaptiranlar burada bulusalim fikirlerimizi ve deneyimlerimizi paylasalim.. kendimi kisaca tanitayim.. Ben 3.5 yillik evliyim 2 tane basarisiz tup bebek denemesinden sonra fulya bahceciden halit beye randevu aldim ve onunla yoluma devam etmeye karar verdim.. KK da okudugum kadariyla basarili bir doktor gerci bir kac arkadas memnun kalmamis ama ben cogunluga bakarim.. Ilk gorusmemizde bir suru kan tahlilleri ve rahim filmi istedi (daha once cektirmis oldugum bi rahim filmimin olmasina ragmen) ve sonuc sol tupum tamamen kapali ayni zamanda rahimde yapisiklik ve polip var... beni tedaviye almadi cunku ilk once histeroskopi yapmam gerektigini soyledi ve simdi beklemedeyim adet oldugumda histeroskopi yaptiricam...deneyimlerinizi paylasirmisiniz??? Bu arada ben yurtdisinda yasiyorum ve ilk 2 denemem yurtdisinda oldu....

1. probleminiz neydi..
2. nasil bir tedavi uygulandi..
3. tedavi kac ay surdu..
4. sonucunuz ne oldu..

merhaba ben 28 yaşındayım 5 yıllık evliyim 2011 ekım ve 2012 şubat ayında halıt beyde tedavı oldum ve 2 kere hısteroskopı oldum malesef 2 de negatif

Bahceci klinigine yada Halit beye giden kimse yok mu?

merhaba canım bende halıt beye randevu aldım 28agustosa mustafa bahçecıye alacaktım ama eylülün 20sınden sonrasına olacaktı halit beyde çok iyi bır doktormuş araştırdım içim rahat sen kaçına randevu aldın

Canim ben gittim benim temmuzdaydi randevum. Bende Mustafa beye istemistim ama eylule kadar yok dendi bende Halit beye gittim. 25 Temmuzda randevum vardi gittik gorustuk bir suru test verdi yaptirmam icin birde rahim filmi istedi. Ve rahim filmi sonucuna gore bir tup tamamen kapali, digerinde ise polip ve rahimde de yapisiklik cikti. Simdi histeroskopi icin adet olmayi bekliyorum.

Insallah canim en kisa zamanda bize de anne olmak nasip olur:) Sen bir sonraki tedavini nerede yaptirmayi dusunuyorsun? Bende cok pimpirigim cok stres yapiyorum ve buda olumsuz etkiliyor tedavi surecini... Bu arada sana hangi prosedur uygulanmisti?

hayırlı bayramlar kızlar bırseyı merak edıyorum ilk randevu alıp gıttınızde muayne edıyormu bırde yaılacak testlerı istedıgımız hastanede yaptırabılıyormuz meryem cnm benım bıraz kılom var acaba dıyetısyene yonlendirimı cnmya

Insallah canim en kisa zamanda bize de anne olmak nasip olur:) Sen bir sonraki tedavini nerede yaptirmayi dusunuyorsun? Bende cok pimpirigim cok stres yapiyorum ve buda olumsuz etkiliyor tedavi surecini... Bu arada sana hangi prosedur uygulanmisti?
inş canım :) her şey kafada bitiyo hegatif olmak tutunmayı bile engelliyo dşye duydum halit bey bır daha tedavıye başladığında sana ip bile atlatıcam demıştı ben kendımı eve hapsetmıştım 12 gun boyunca sürekli evdeydım ve çok negatif ve suratsızdım sonra çok pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyo:) ben menegon ve gonal f kullanmıştım transferen sonrada clımare forte ve progynex ampul kullanmıştım inan daha yenı geçti popomdakı iğne acıları ve canımda hıç tatlı değildır çok kötü bir iğne halit bey genelde herkeze benım bildiğim hep bu ilaçlardan veriyo bir kaç arkadaşla aynı ilacı kullanmıştık donmuş tedavımdede sürekli clımare forte bant kullanmıştım ve benle bırlıkte bır kaç arkadaşımda aynı ilaçları kullanmıştı
şimdı ise kararsızım eşim eşim yine halit beye gidelim diyor ben istemıyorum vaz geçtim genetık testler istemıştı benden daha yaptıramadım bile kendımı çok saldım tedavılerden soğudum ama enınde sounda kaçış yok bır yerden başlamama lazım :) ben ist da oturuyorum ist un en iyi hastalerıne gittim şimdı aşılamalarımı jınemed prof teksen çamlı belde yaptrdım şimdı ise nereye gideceğime karar veremıyorum 2 tane arkadaşım biri halıt beyın hastası jınekolok kaan kocatepeyı önerdı onda muayene olmak istıyorum içimde ne var ne yok polpler yıne çıkmışmı merak ediyorum ve öneren arkadaş halıt beyde tüp tedavısı olmadı kaan beyde aşılamayla hamile kaldı bende bir muayene olayım diyorum yine çok konuştum ben :)) gelişmelerden heberdar edin beni merak ederim uzun süredir kk girmıyordum konunuzu görünce yazmadan geçemedım inş olumlu sonuç alırsınız

merhaba ben ilk halıt beye ücretsız görüşmeye diye gitmıştım karar aşamasındaydım ama emıne hanımla görüştükten sonra direkı slm bıle vermeden muayene aldı tabıkı ücrettte alındı iyikı hazırlıklıydım maddı olarak ben testlerı dışarda yaptırmıştım istediğin yerlerde yaptıra biliyosun zaten orda tahliller baya bi tutuyo fıyatları sadece tupe başlayınca yumurta takıbınde testler orda yapılıyo ekstra ücretle benımde kilom fazla halıt beye kilo verdıketn sonra başlayalım dediğimde senın kilon iyi demiştı bana şişko olduğum halde:) ama bazı hastaları yumurta rezervı dşk olanları murat berksoya yönlendiriyo ve giden herkez çok memnun kalıyo

wish canim bencede pes etmek yok sende umutsuzluga kapilma olacak bir gun mutlaka ama vakti zamani gelmemis demek ki... O yuzden pes etmek yok... Genetik testleri benden de istedi kromozom analizi onu da istedi bence sende yaptir bana genelde onlarda sorun cikmiyor demisti ama iki olumsuz denemem olunca yaptiralim dedi iyice emin olalim ondan sonra tedaviye baslayalim dedi elimiz mahkum yaptircaz insallah sana gerek kalmaz bir an once kendiliginden hamile kalirsin:) bize de umut olursun ne guzel olur..Kaan kocatepeyi bende duydum hatta bende onun kitabini da okumustum 9 ay 10 gun diye ama bitirmek nasip olmadi... Bu arada ben evliligimin 5 inci ayinda kendiliginden hamile kalmistim ama malesef dusukle sonuclandi... Bence muayene olmanda fayda var madem gitmek istiyorsun git ona da bir gorun baklaim o ne diyecek hem icin de rahatlar.. Benim de Yumurta rezervi dusuk ve sanirim ondan murat beye yonlendirecek beni. Neyse canim cok anlattim yarina da kalsin:)
Sende bizi haberdar et canim..

merhaba canım evet herkes çok memnun hayırlısı olur hakkımızda inşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…