2012 Haziran Anneleri Bebişlere neler Alındı

Eki Görüntüle 309555 Eki Görüntüle 309556

kızlar oğlusumun ılk cıcılerı daha bırsey alamadım ınş. onuzmuzdekı hafta cıkıcam ozaman daha neler alıca neler

canımm çok güzel oğluşunun cicileri

rabbim güle güle sağlıcaklar giydirsin inşallah

şoklardayım
mia cım ne zaman belli oldu senin kuzun ben kaçırmışım

gözünaydın canım, maşallah oğluna da cicilerine de

hayırlı olsun cnm güle güle eskitsin ben kırmızıyı çok beğendim kzıına şöle azcık renkli al gözümüz gönlümüz açılsın.

Eki Görüntüle 311385

kızlar oglusumun yenı cıcılerı arkadasım almıs dayanamamıs resımlerını gondermıs kendısı gelene kadar

maşşallahh
hepsi çok güzelleri sağlıkla giysinler inş..

ay sorma kuzuuum inşallahh
teşekkür ederizz cok tatlı bende bayıldım onlaraa :))
düşündükçe heyecan basıyoo
daha güzelleri damadımıza inşallahhh
hayırlı olsun cnm güle güle eskitsin ben kırmızıyı çok beğendim kzıına şöle azcık renkli al gözümüz gönlümüz açılsın.
teşekkürler canım
evet acık renk oldu biraz ozellıle fotolarda daha da acık
artık biraz daha renklı şeyler bakıcam :)

maşşallahh
hepsi çok güzelleri sağlıkla giysinler inş..

teşekkür ederizz :))

canım nerdeyse 2 hafta olacak belli olalı yazmıştım kaçırmışsın :)

canımm çok sevindim yavru yaa sende şehzade dogurcan demeekkkk :))) kutlayalım canım bende bi iki bişey aldım hediye fln geldi ama baska bişey almıyorum bi kaç ay sonra alıcam inşallah çok öptüm canım allah nazardan saklasın

Sonunda meleğime ilk hediyesini aldım kızlar...Uzun zamandır almak istiyordum yeni yıla nasip oldu...Valla kızım doğana kadar sanırım benim için çok büyük bi eğlence olacak...Çok güzel sizlere de tavsiye ederimmmm

zuzu bayıldım güle güle sağlıkla mutlulukla kullansın bebişin. canım bu oyuncak benimde dikkatimi çekiyor acaba bu kaç aylık bebişler için uygun

Buda Nihalin işyerinden arkadaşı beni sadece 1 kere görmüştü onun hediyesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…