2012 Haziran Anneleri Bebişlere neler Alındı

ne bılıyım yaa daha bırsey almak gelmıyor ıcımden erken gıbı gelıyor ama cınsıyetını ogrendıgım gun doktor kız deseydı ılk magazaya atıcaktım kendımı erkek dıyınce tırıs tırıs eve geldım ama onuzmuzdekı hafta baslıycam bırseyler almaya artık buyuk esyalarını ozellıkle sonradan sıkısmamak ıcın aydan aya alyım dıyorum ozaman kanıksarım herhalde mavıslerı almam gerektıgını

yaa evet erken aslında biraaz
acele ettim bende ama cok istedim napimm :))
5. aya kadar sabretsem diyordum olmadı hayırlısı
bence sen magazaya bı atsan kendını direk o moda girersin cunkı gercekten guzel seyler var
bende diyorum eşime bakalım en azından fikir edinelim diyedee daha cok var deyip duruyor
en iyisi yavastan baslamak ama onlara..

ıste buyuk esyalarını aydan aya alalım dıyorum bende kucukler her sekılde alınır zaten oyle cok abartı bırsey almıycam 0-3 aylık arası bıde dogdugunda bebeklerın cok hedıye gelıyor sonra gıymeden kuculuyor onlar o yuzden en ıyısı temel esyalarını almak bebek arabasıydı besıgıydı mama sandalyesıydı derken dogar zaten ee dogdugundada para lazım napalım artık yavas yavas alcaz

evet canım yaa o yuzden bende hastane cıkısları olanları 0 3 aldım sadece
geri body olsun tulum falan olsun 3-6 hatta 6-9 aldgımda oldu
dediğin gibi hediye falanda gelir küçük
öbürleri daha bi önemli tabi

az önce face bakerken gördüm daha hamile kalmadan örmüştüm....

oyyy oyyy kuzum bunların hepsii çokk güzelll :))
güzel günlerde giysin ela bebişimizz :)))
anneannesinin kesesine berekettt hepsiii süperr valla :)))

Teşekkür ederiz cnm kadının ilk torunu napsınn Hepinizin annesi alıcakmış annem aynı dilekleri sunuyomuş

Allah'immmmmmm ben bu topigin varligindan bild haberim yoktuuuuuuuuu.........

Nelerrr alinmis bebislere neler

Hepsi bir birinden guzel ALLAH nazardan saklasinn

Kizlar amann dikkat bebekler yaz bebegi olucagi icin simdiden aldiginiz kiyafetlere dikkat edin. Yavrular pismesin

Bende eklerdim ama hic birsey alamiyorum korktugum icin bide malum cinsiyetini bilmiyorum hala.

Hepsi bir birinden guzel gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…