ev botumuz
Eki Görüntüle 328887
bunlara bayıldım :) almak hiç aklıma gelmemişti ama görünce hemen listeye ekledim :) güle güle giysin bebişin :)
bende henuz ogrenemedim cinsiyetini o yuzden kendimi tutuyorum. gerci tutmasam da cogu sey kiz-erkek ayrilmis oyle orta karar birsey bulamiyorum.
kızlar merhaba birşey soracağım çok önemli bende haziran 2012 annesiyim 20. haftaya girdim bebeğinize kuzenlerinin küçülmüşlerini giydirirmiydiniz bana kayınvalidem torunlarının küçülmüşlerini getireyim dedi ben alabilecek durumdayım ben çalışmıyorum eşim calısıyor ama zaten alışverişkoliğim kendimde eşimde giyime çok para harcıyoruz bebeğe de şimdiden bir çok şey aldım ama yeğenimin küçülmüşlerini giydirirdim ama görümceminkilerini istemiyorum getirmeyin dedim sizce ayıp olmuşmudur?
Bence ayip olmadi. Sonucda belki titizsinizdir ( gerci gorumceninkini istemedigini soyluyorsun) Ben kendimi senin yerine koyarak cevap vereyim,hosuma giden seyleri varsa niye olmasin derdim ama esim cok titiz bu konularda. Kesinlinle baskasinin giydigi seyi giydirmez.
Bebisimizin yatagi
güle güle kullanın
ikeadan mı aldınız?
sallanıyor mu?
ben de butarz seviyorum ama sallanmıyor diye almadım
Yok Ikea dan almadik. Ikea dan GULLIVER adli bebek yatagini dusunuyorduk ama evimin dibinde hemen bebek magazasi var ismi Babysam. Eve getirmek daha basitdir diye ordan aldik acikcasi. Fiyat acisindanda ayniydi
Sallanan besik bebisi uyutmak icin daha rahat diye dusundugun icin mi istiyorsun?
Poposunu pi$pi$larim uyur öyle
Benim ufak erkek kardesimi ornek vereyim simdi ben baktim ona 2 yasina kadar annem hastanede kaldigi sure. Ve cok sukur sallamaya alistirmadik diye mi bilemiyorum gerek kalmadi. Ondada ayni yatakdan vardi. Hic sallanan yataklara bakmamistim,dedigin sekildede hic aklima gelmemisti. Insallah bizim bebisimizde sallanma geregi duymaz
simuzer kelebekli patiklere bayıldım
kızlara çok güzel şeyler var
ben de oğluma uğur böcekli falan bişiler alayım bari kıskandım
zeynep senin de annenin aldığı çok cici bence de
kız erkek ikisi de giyer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?