2012 Haziran Anneleri Bebişlere neler Alındı

Aldiginiz seyler cok guzel ya. Ben bugun ilk defa alisverise ciktim.
Bebis listesini yanima almadigim icin ufak tefek gozume carpan seyleri aldim.
Bizim bebisin cinsiyeti belli degil daha,insallah kismet olursa 1 subatda ögrencez. 2 body aldim her iki cinsiyete uygun oldugunu dusundugum renklerde. Mavisliyi ise annem aldi Ne kadar erkek icin gibi desemde yapacak birsey yok hosuna gitmis almis :)

Aldigim seyler
2 Body
Tirnak makasi
Termometre
Emzik
Emzik baglama ipi ( Turkcesi tam nedir bilmiyorum : )) Bi ucuna emzigi oteki ucunuda bebisin ustune takmak icin

Ay kendimden gectim ama.Zor tuttum kendimi. Ay basi olsun maasimiz gelsin cikcam yine alisverise

Eklentiler

• $DSC_0176.webp
    65,7 KB · Görüntüleme: 60
  • $DSC_0177.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 76
  • $DSC_0178.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 64
bende henuz ogrenemedim cinsiyetini o yuzden kendimi tutuyorum. gerci tutmasam da cogu sey kiz-erkek ayrilmis oyle orta karar birsey bulamiyorum.

bende henuz ogrenemedim cinsiyetini o yuzden kendimi tutuyorum. gerci tutmasam da cogu sey kiz-erkek ayrilmis oyle orta karar birsey bulamiyorum.

zıbın alabilirsin canım bence
beyaz sarı falan çok cici şeyler var
kız olursa cicili bicililerden bikaç tane daha eklersin

bunlar bugün tchibodan gelen fular, şapka ve zıbınlarımız

bunlar bugün aldığım ciciler

bu da alışveriş çılgınlığım ve yeğenimden kalma cicilerle doldurduğumuz dolabımız

Son düzenleme:
simuzer kelebekli patiklere bayıldım
kızlara çok güzel şeyler var
ben de oğluma uğur böcekli falan bişiler alayım bari kıskandım

zeynep senin de annenin aldığı çok cici bence de
kız erkek ikisi de giyer

Son düzenleme:
kızlar merhaba birşey soracağım çok önemli bende haziran 2012 annesiyim 20. haftaya girdim bebeğinize kuzenlerinin küçülmüşlerini giydirirmiydiniz bana kayınvalidem torunlarının küçülmüşlerini getireyim dedi ben alabilecek durumdayım ben çalışmıyorum eşim calısıyor ama zaten alışverişkoliğim kendimde eşimde giyime çok para harcıyoruz bebeğe de şimdiden bir çok şey aldım ama yeğenimin küçülmüşlerini giydirirdim ama görümceminkilerini istemiyorum getirmeyin dedim sizce ayıp olmuşmudur?

Bence ayip olmadi. Sonucda belki titizsinizdir ( gerci gorumceninkini istemedigini soyluyorsun ) Ben kendimi senin yerine koyarak cevap vereyim,hosuma giden seyleri varsa niye olmasin derdim ama esim cok titiz bu konularda. Kesinlinle baskasinin giydigi seyi giydirmez.

cvp için saol yeğeniminki ablamın hergun gorusuyoruz hep yanayanayız herşeyi birlikte aldık herşeyine cok özeniyor görümcelerim şehir dısında senede bir filan görüşüyoruz samimiyet açısından ablamınki belki olabilir dedim ama alamayacak durumda değilim kendime dünyanın parasını harcarken bir parcada eksik alırım bebeğime alırım diye düşündüm kayınvalidemin bunu teklif etmesindeki amaç çok masraf olmasın oğluma diye eminim çoğu kişi benim gibi düşünür

Bebisimizin yatagi

Eklentiler

• $5706558010120_whi_1.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 61
güle güle kullanın
ikeadan mı aldınız?
sallanıyor mu?
ben de butarz seviyorum ama sallanmıyor diye almadım

Yok Ikea dan almadik. Ikea dan GULLIVER adli bebek yatagini dusunuyorduk ama evimin dibinde hemen bebek magazasi var ismi Babysam. Eve getirmek daha basitdir diye ordan aldik acikcasi. Fiyat acisindanda ayniydi

Sallanan besik bebisi uyutmak icin daha rahat diye dusundugun icin mi istiyorsun?

çoğu bebekler sallanmadan uyumuyor canım
etrafımdaki bebek potansiyeline baktığımda hep bu şekilde
o yüzden ben sallanan alayım da sallanmadan uyuyacak uysal bir bebeğim olursa zaten sabitlenebiliyor
aslında sallanan alsanız sanki daha iyi olurdu gibi ama
inşallah bebeğin uysal bir bebek olur sallanmak istemez

Poposunu pi$pi$larim uyur öyle
Benim ufak erkek kardesimi ornek vereyim simdi ben baktim ona 2 yasina kadar annem hastanede kaldigi sure. Ve cok sukur sallamaya alistirmadik diye mi bilemiyorum gerek kalmadi. Ondada ayni yatakdan vardi. Hic sallanan yataklara bakmamistim,dedigin sekildede hic aklima gelmemisti. Insallah bizim bebisimizde sallanma geregi duymaz

valla canım kardeşin çok uysalmış bence
benim etrafımdaki hiçbir bebek pışpışlanıp uyumuyor
ayrıca alıştırma meselesi olmadığına artık eminim
yeğenimin ilk beşiği sallanmıyordu
ve kesinlikle uyumuyordu
sonra park yatak aldılar hafif sallanan
yine kesmedi uyumadı sürekli ağladı
sonra normal sallanan beşik aldılar onu da sevmedi yatmadı
şimdi salıncak gibi sallanan bi beşikte yatıyor
yani bence her bebeğin kişiliği farklı, o belirliyor ne istediğini
alıştırmayla alakalı değil yani bence

allah hepimize uysal bebek versin inşallah

Canım ben de bayılarak aldım,bi de onun üzerinde kalpli olanı da var. LCW den aldım,7.90 fiyatı,almayı düşünenler için söyleyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…