2012 Haziran Anneleri Bebişlere neler Alındı

Kizlar merhaba. Ben yeni katildim araniza. 21.haftadayim. Haftasonu fuardan bebisimize ilk esyalarini aldik. Ebebek standinda guzel bir indirim vardi. Concord neo bebek arabasi ve araba koltugu da olan ana kucagi aldik 1.550 liraya geldi, 300 liralik hediye cekimizle de kraft bebek parki aldik. Bebek odasi icin acele etmicez nasilsa en az 6 ay bizim odada yatacak. O isi seneye biraktik.

hafta sonu bi kaç kiyafetine bakabildim sizler içinde bi kaç resim çektim... yorganı pembe kayınvalidem yapmış başka çarşaf bulammaış:)

bebişin hepsini sağlıkla, sıhhatle kullanır inşallah. güle güle eskitsin. pembe olsun yorgan da boşver. benim renk takıntım yok zaten. geçen bi zıbın seti aldım kırmızı. etikete baktım kız yazıyor. ne olacak küçücük bebek de mi? zaten kaç ay giyecek...

hafta sonu bi kaç kiyafetine bakabildim sizler içinde bi kaç resim çektim... yorganı pembe kayınvalidem yapmış başka çarşaf bulammaış:)

:) hayırlı olsun canım çok tatlı ciciler olmuş bunlar :) iyi günlerde kullanın inş.

Bebegimin arabasini aldik bizde bugun. Ikisi ayri monte ediliyor. Renklerde ayni resimdekiler gibi

Eklentiler

• $1.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 57
  • $2.webp
    13 KB · Görüntüleme: 46
  • $3.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 50
  • $4.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 52
bebegimin arabasini aldik bizde bugun. ıkisi ayri monte ediliyor. Renklerde ayni resimdekiler gibi

bowwww herkes başlamış almaya ben daa başlamadım 1 tulum bi zıbın takımı aldım o kadar ama başlıcam ben de artık. Burdakileri görünce daha da özendim

Bu arada bebek arabasına bayıldım. Ne kadara aldın canım

Toplam 600 lira verdim canim. Normalde 2,5 bin liralik araba. Ama aldigim kisi magzasini kapatmis elinden cikarmaya calisiyordu.Sansima valla.
Yoksa okdr parayi gozden cikarmistik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…