bu yeni mama sandalyemiz, tepesi 360 derece dönüyor, oturma yeri de yukarı aşağı oynayabiliyor
Eki Görüntüle 359555
bu banyo kesemiz
Eki Görüntüle 359556
bunlar da son cicilerimiz, artık almıcam bişey diyorum ama beğendikçe de alıyorum yine
geçen hafta lc waikikide bişeyler bakıyordum, yanımdaki bir anneye sordum beğendiğim uzun kolluları, o da bana hiç uzun kollu almayın bebekler çok terliyor isilik oluyorlar dedi, ondan sonra şimdi ne baksam kalın buluyorum, galiba hep kısa kollu alıp üzerine her ihtimale karşı dış zıbın bulundurmak mantıklı olacak gibi geliyor.
hayırlı olsun canım
kızlarımızın artık bir superman kankası olacak
içine giydirirsen bence de kalın
ama ben uzun kolluları tek giydirmeyi düşünüyorum
ki zaten haziran çok da sıcak bir ay değil
kısa kolluyla üşür bebek
zaten 2-3 hafta anne karnındaki sıcaklığa yakın bi sıcaklıkta tutmak gerekecek bebeği
lcw bende aldım bişiler zıbınlar :)) bide eylüle doğru giymesi için güderi bi kaban buldum tüylü tüylüü süslü kızım olsun diye..
Minik minik çoraplar.. :))) Heyecanla bekliyorum gelsin artık... :/:/
karışmak gibi olmasın ama bence en az bı 6 ay hatta yaşına kadar elbise hiç kullanıuşlı olmuyo kızlarda.ayakta durmadaığı için zaten güzel durmuyo kucağına alıyosun çocugun belıne sıvanıyo vs.ama yurumeye başladıktan sonra süper.
olur mu :) esta şeysi :)) geçen gördüm .. gerçi olan elbiselerde 3 6 ay arasında başlıyor.. şimdi pamuklu zıbınları giysinnn sonra elbise moduna geçelimm :))..
tay tay yapsın totişinden başlıycam yemeğe :))) işin şakası
kızlar hepsi çok güzel Rabbim sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin inş
canım evet bende bayıldım izmirdeyim kemeraltından aldım babamızda bayıldı
bence pijama takımların eksik gibi geldi banaçok cici şeyler almışsınız yaa ben de dayanamayıp alıyorum her çıktığımda hatta nternetten de alıyorum23. haftamdayım kızım olacak inşallah
şimdilik aldıklarım;
bebek arabası chicco liteway lila rengi
1 başlıklı havlu, 2 adet günlük kullanım için penye battaniye, 1 tane büyük boy kalın battaniye
2 tane hastane çıkışı takım(çok ayrıntılı olmayan 5li takımlardan)
0-3 ay için: 5 uzun kollu tulum, 8 tane kısa kollu alttan çıtçtılı body, 2 tane alt üst dışarı giysisi takım, 1 tanecik minik elbise, annemim aldığı organik tulumlar kaç tane bilmiyorum, 5 çift çorap, 2 penye hırka, önlük ve eldivenler ( eksik varsa söylermisiniz?)
3-6 ay : 5 tane kısa kollu çıtçıtlı body(atlet niyetine), 1 tane uzun kollu body, 2 tane kadife tulum, 2 tane penye tulum, 2 alt-üst takım giysi, 2 eşofman takım
9 ay: 1 pijama takım, 2 patikli 2 patiksiz alt eşofman, 1 uzun kollu body, 2 takım dışarı çıkış giysisi
bir de babaannenin ördükleri var çok cici şeyler hırka, bolero, çorap, patikvs vs
9 aya kadar niye aldığımı ben de bilmiyorum, sanki bebekle çıkıp alışveriş yapamazmışım gibi geliyor büyük kıyafetleri de almaya çalışıyorum her çıkışta yavaş yavaş tamamlarım heralde.
odamızı bu ay alıcaz, park yatak ta alıcaz, daha bebek bakım malzemeleri, beslenme malzemelri, emziği, küveti vs bi sürü ihtiyaç var, sonlara doğru bitiririz eşim hızlı bitmesin tadını çıkara çıkara alışveriş yapalım diyor
penye battaniye sizde kaç tane olmalı ??şimdilik 2 tane aldım bi pazen bi peluş battaniyemiz var
dün bütün kıyafetleri döktüm baktım çoğunlukla ileriye dönük almışım daha çok eksiğimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?