2012 Haziran Anneleri Bebişlere neler Alındı

amannnnnn nazar degmesin harika bunlar bende bi ögrensem koşşsam böyle kosarak gircem magzaya bi suru sey alcam heheeh

bir de sorması ayıp ben bu bebeklerimizin haftalarını gösteren şeyi nasıl ekliycem. yeni kullanıcıyım çözemedim bir türlü:)

ama bunlar çoooooooooooooooooooooooooooooooook güzel:))benim de belli olsun artık yaaabizde ikili teste girdik inş. sorun çıkmaz.

küçük donlar aldım ama onlara yapıcak şeylerim var yapıım paylaşıcam onlarıdaa

ay ebru ne olursun kilotlu çorapların popo kısmında böle tüller fistolar filan varya tüylü tüylü onlardan al
nazlı kızına çok yakışır

kızlar ne güzel cinsiyetleri öğrenip alışverişe başlamışsınızz biz geçen hafta gittik erkek ama kesin değil dedi gibi dedi 2 ocakda tekrar kontrol var ozaman daha kesin konuşur bende o zaman yavaş yavaş alırım inş hepsi çok cici kıyafetlerinzin allahım sağlıkla giymek nasıp etsin

walla ya iki kuruşluk hevesim vardı onuda doktor kaçırdı erkek ama kesin degil nie pipo varda gerimi yok olcak bebek kararsızmı kalmış fikirmi degiştircek töbe töbee kafayı yedim
hiç sevmem belirsizlikleri allah başıma verdi yinede çok şükür bebişim var saglıklı olsun kızı erkegi farketmez

nimesay ve kızı bunu çoook beğendi... çakma face yaptım.
ellerinize sağlık analı kızlı döktürmüşsünüz maşallah

teşekkürler teyzeeesii

geğikliye bayılddıımkkkiii onun penbişi varmıı yada kırmızısı

ayhh ayhh bayıldımmm yaaa ebruuuuuu canımm çekioo bendee istiomm bendeee çok güzellerrrr

çarşıya gittiğim zaman oğluşunada bi güzellik düşünücem bebeğiim

kızlar bugün ilk kıyafetini aldım henüz cinsiyetini bilmediğim bebeğimin
annesinin ona aldığı ilk hediyesi nasılll?

badee senin o poposu tüllü badini yerim hemde poponla beraberr

mirayy canım bayıldım yakışıklının tulumlarınaa.. Allahım cok heycanlandım bende herbişeyden istiyorum hepisinden istiyoruumm

kızlar bebeklerimiz yaz bebeği olacak ben merak ediyorum yazın uzun kollu tulum giydirebilir miyiz acaba. yoksa genelde kısa tulumlar mı alsak. zaten aldığımız şeyleri en fazla 3 ay giydirebileceğimizi söylüyorlar. o yüzden karar veremedim.

canım ben olabildiğince ince olanları bulmaya çalışıyorum çabuk üşüyebilirler ama çok sıkıda giydirmemek gerekiyo onun için tecrübeli kişlerden yararlanıyorum
komşuma sordum kalın olmasın yeter önemli değil dedi kısası uzunu dışarı çıkarken bi yelek giydirirsin bide ince yazlık baddaniyesi olsun üşümez dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…