2012 Haziran Anneleri Bebişlere neler Alındı

bana kalsa her şeyi alcam da sonra giydiremiycem. dediğin gibi ince şeyler almak lazım sanırım:)

badee senin o poposu tüllü badini yerim hemde poponla beraberr

mirayy canım bayıldım yakışıklının tulumlarınaa.. Allahım cok heycanlandım bende herbişeyden istiyorum hepisinden istiyoruumm

ye teyzesii bademiimiin popiişiini ben severim böyle uğraşmayı eşim gördü bizim kız doğmadan kokoş oldu diyo

bana kalsa her şeyi alcam da sonra giydiremiycem. dediğin gibi ince şeyler almak lazım sanırım:)

aayy sormmaa geçen çıktım alışverişee nasıl güzel şeyler var ama kalınlardı işte önce bi seçtim sonra dedim enee biizimki yaz olcak bunu nasıl giyicek sonra dedim kıyafet işini biraz bekliyim genel kullanıcağı şeylerden alıyım
hafta sonuda kocişle çıkıp emzik biberon falan alıcaaaazz
bundanda sipariş verdiiik

hangi siteden sipariş verdiniz canım :)
ben de bayılıyorum böyle orjinal şeyere :)

çok güzelmiş emzik. nerden buldun allah aşkına:)

bu emziğin beyaz dişlisi yok mu rubet yaa, ne o öyle güzelim bebeği çirkinleştirmiş sarı sarı dişlerle

güle güle kullansın prenseslerim prenslerim benim
Biz henüz cinsiyet bilmiyoruzz..5. aydan sonra inşallah alıcaz ciciler...

Kuzucuğumun ilk cicileriiii :124::124::124::124::124::124::124::124::124:

alt-üst takımımız;

ikili tulumumuz;

tulumlarımızın takımı olan yelek önlüğümüz;

bu da çift taraflı önlüğümüz;

heepppiiciiğğii çook güzeel güzel günlerde giysin bebişin canıım

inşallah cnm.. tşk ederiz

Allahım çok tatlılar sağlıkla giydiği günleri de gör canım inşallah nazar:

tşk ederiz teyzesiii

canımm dedim ya korupark a gidiyorum diyeee.... chicco ya girdim.. dayanamadım çok güzel şeyler vardı.. daha da zor tuttum kendimi
bu kadarla yetindim.. cinsiyet konusuna çok güvenemeyince unisex ürünler aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…