2012 Haziran Anneleri Doğurdu

bende uzman tvde seyrettim emziren kadınlar ortalama 4.ayda adet görürmüş hatta 18nci aya kadar da uzar diodu bende o kadar uzamasından korkarım ya 2ay doldu yakında olmak isitorum artık :S

bu arada biz fitilsiz kaka yapamıyoruz maalesef. bugün 3.günü yine yapmadı...

öylede zor canım doktor bana bir hareket gösterdi o şekilde hem gazı çıkıyor hemde kakasnı yapıyor poposunun deliğini elinle aç bekle bunu dene bence süper etkili doğal ıkınma hareketi.

doktor 6 ayı bulabilir hatta geçebilir demişti ben de şaşırdım erken olmasına. ama sinirim geçecekse iyi olmuş

bende acayip sinir yapıyor adet olmamak bu aralar eşim gözüme çok batmaya başladı mesela her fırsatta kavga etmek istiyorum adamda şaşırıyo zavallı elimde kaldı

denerim canım sağol
eşinin işi zormuş dicem ama ben de doğumdan beri sinirli ve gerginim. en çok da eşime kötü davranıyorum sanırım..:44:

bu arada biz fitilsiz kaka yapamıyoruz maalesef. bugün 3.günü yine yapmadı...

bzm tek deridimz o zaten zeytinyagı içirmeyi ya da kulak cubuguna zeytinyagı batırıp popodan uyarmayı tavsiye ediolar bi dene istersen bizde işe yaramıo inş sizde yarar

ilk_cm senin bebiş de dünkü asıdan sonra aglayarak uyanıomu? bzmki dünden beri öyle

kızlar size iki sorum var
1-bulgur pilavı gaz yapar mı?
2-benim kızın saçları dökülmeye başladı sizinkiler ne alemde?

Kendi sorumun cevabini internette ararken buldugum sitede annenin yedjkleri ile bebegin gazinin hic alakasi olmadigi yaziyor, yesil kaka da cok beslenme belirtisiymis, okumak isteyenler ocuk Doktoru - zmir - Dr. Veli Karabua sitesinden bakabilirler

Kıyamam ben ona. Allah beter günlerinden korusun. Size de geçmiş olsun.

3 ay bitiminde geçecek bu gaz sancıları da yavaştan.Neyseki gündüz de uyuması bişeydir. Adet oluyo olabilirsin sütün korumuyorsa. Dikkat et korunmak istiyorsan eger.

evet canım ağlayarak uyanıyo mızırdanıyı durmuyor birde kakasını yaparken canı acıyomuş gibi ağlıyor acaba poposunu yakıyor olabilir mi?

kıyamam ya dün hastenede bi bayan ishale bile sebep olabildigini söylemişti bu asıların bence asıdan yanıo olabilr geçmiş olsun

Kendi sorumun cevabini internette ararken buldugum sitede annenin yedjkleri ile bebegin gazinin hic alakasi olmadigi yaziyor, yesil kaka da cok beslenme belirtisiymis, okumak isteyenler ocuk Doktoru - zmir - Dr. Veli Karabua sitesinden bakabilirler

etkilemediğine inanmıyorum aslaaaaa.çünkü bulgur pilavı yediğim günler yarucuğum kıvrım kıvrım oluyorr..bir de kola içilecek kuru fasulye bulgur yenilecek ve geçmeyecek öyle mii? ben kimyonu abartılı bir biçimde tükettiğim günler bebişim çok rahat oluyorr..doktor bey kusura bakmasın da herşey tecrübeyle sabit..

ahanda şimdi oturuyorum desem inanır mısınız bilmem...ama sabahın 07.00 de tosunumun üzerime ve halıma mıçmasıyla başlayan maceramız,öğle saatlerinde artan ağlama seansıyla devam edip an itibariyle mola vermiştir...

en son dayanamayıp annemi aradım,gel bunu ne yapıyorsan yap diye...hemen geldi kadın sağ olsun...banyosunu yaptırdıktan sonra uykuya daldı ben de hemen makine takıp silip süpürdüm evi...fırsat bu fırsattır diye...annem de mutfakta şimdi,yemeğe girişti o da

sizler napıysınız,heyoooo

slm kızlarrrr
bi kaç gün abimlerdeydim dün gece eve geldik..
kızım sabah 6 da uyandı
çamaşırdı kahvaltıydı derken öğlen oldu kızım yarım saat uyudu uyandı
ağlama krizine girdi saatlerce ağladı ve meme tutmadı..
deli gibi aç ama meme emmedi
mama verdim uyudu yarım saat sonra bi daha uyandıı ağlayarak
annemi aradım dün kullandığın antibiyotik sütüne geçmiştir belki
kokusundan istemiyodur dedi meme başına çamur sür yıka geçer dedi
nihayet saat 4 de kızım çamur sayesinde azcık süt içti..
sadece balkon yıkayıp bi kaç dolap düzenleyip çamaşır yerleştirdim
bi de halımı koltuğumu sildim bi baktım saat 6 olmuş
sabah 6 akşam 6 çalışıyoruz bakalım bizden haberler böyle :))))

ada dün bahçelievlerdeyim diye yazınca bana gel diycektim bende bahçelievlerde oturuyorum da ama online göremedim biz dünden beri tatildeyiz kızımla aşı oldukta hep kucakta olmak istiyor sadece yemek yaptım yatıyoruz bütün gün beraberce kah uyuyor kah sarılıyor kah ağlıyoruz bizde durum böyle.

24 saat çalışıyoruz 7 gün 24 saat hizmet vermekmiş annelik, anne olunca anladım başka bişey için bu kadar ödün vermemiştim hayatta...
canım ya siz bebişle başkasının evinde nasıl rahat ediyosunuz ben 1 gün annemde kalayım dedim kendi evimi düzenimi aradım berende aynı şekilde. bebiş ağlayıpta insanları rahatsız etmesin diye her mızırdandığında tıktım memeyi ağzına sizin bebkler kendi evini arıyo mu yoksa benimkii mi anormal yazlığa gittiğimde çok küçüktü anlamadı ama evine gelince daha mutlu oldu, şimdi otele tatile gidicez bayramda inşallah durur.

haklısın cnm çalışıyoruz işte...
cnm abimlerin de bebeği var annem her ikimizede yardımcı oluyo sağolsun...
yoksa ne uykum var ne yemek yediğim..
bugün eve geldim burnumdan getirdi..
bizde bayramda eşimin memleketine gidicez bi de izmire
umarım burnumdan gelmez..

aaaa denk gelemedik heee neyse canım bir dahaki sefere inşallah...kayınpederlerim istanbul evlerinde oturuyorlar...sen neredesin???
siz yine aşı sebebiyle böylesiniz,biz her daim o durumdayız...gerçi her bebek beren kuzu gibi akıllı değil ne yapalım...

sarıbeybicim...kullandığımız ilaçlar geçiyor evet,kuzun da o yüzden içmemiştir...neyseki eskiler de her şeyin çaresi var,annen koşmuş imdadına sağ olsun çamur önerisiyle :)))
yine de maşallah bayağı iş yapabilmişsin...keşke bana da fırsat verse günde 1-2 saat paşam...

kızlar pirinç ıslatmıştı annem,kadıncağız o kadar yemek yaptı pilavı bari ben yapayım...hadi görüşürüz...müsait olabilirsem uğrarım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…