2012 Haziran Anneleri Doğurdu

günaydınnnn
oğluşa bunu dinleteyim dedim dudaklarını büzdü ağladı ağlayacak kapattım hemen...
sizler ne dinletiyorsunuz deyin hele :)))
dün ben de dinlettim emerke ama hiç sesi çıkmadı.. ama uyu yavrum yine sabah oluyor diye bi ninni var.. ona bayağı güldü:) öğlen dinletince pek işe yaramadı galiba
ilk_ adaer ve jang_bogo size kocaman masllh diorum ne kdar hamaratsınız öyle
ben hiç hamarat değildim zorunlu olmadıkça ev işi yapmazdım şimdi hiç yanasmıorum bile
ah canım benim.. keşke öyle dediğin gb hamarat olsam.. üniversitede evde kalırken yaptığım işin anca onda birini yapabiliyorum.. yaşlandım galiba ama hamileyken kimyasaldan uzak durucam diye sirke dışında temizlik malzemesi kullanmıyordum diyebilirim.. acil temizlik için de hp birileri vardı yanımda.. şimdi acısı çıkıyo galiba dün 2.5 saat banyo yıkadım,tüm plastikleri çamaşır suyuna gömdüm resmen :) tabi arada çıkıp oğlanla da ilgilendim bu sürede.. akşam yemeklerini de bir gün önceden palnlıyor hazılığı yapıyor,sadece son bi saat ya pilav ya da diğer hazırlık için girebiliyorum mutfağa.. bugün yapacağım fırında tavuğun yanına dünden pilavı fazla yatım,iki güne de yetsin diye.. önceden herşey günlük pişerdi.. olsun artık o kdr.. bebek bakıyoz burda de mi:)

bende de yemek yok yapasım da yok yapmıycam da:))
hg canım.. uzun zamandır ortalarda yoktun... boşver yemeği,yapamayınca ararız kocişleri halletsinler bakalım

canım biz de 16 günlükken benzeri birşey yaşamıştık.. biraz emdi,kaka sesi duydum.. dur değiştireyim dedim,emmesi bitince açtım altını yanımda annem de var.. galiba mendile uzanıyordum.. bi gaz sesi geldi,foooşşş gazla birlikte kakayı yaklaşık bir metre fışkırttı.. divanın üstündeydi,yerdeki halının ortasına kdr sıçradı.. önünde duran benim geceliğin belden aşağısı komple gitti.. biz annemle olan bitene şaşkınlıktan başladık gülmeye,krize girdik 5 dk kdr.. yazık yavrum da ne olduğunu anlamadı ama hem kaka hem gaz birlikte çıkınca gayet rahatlamıştı :))

tü tü tü maşallah kurutmalar antepli olduğu için eşim oradan gelecek .. tarhana da eşim sevmediği için yapılmıyo bizim evde geri kalanları da oktay usta bayramdan sonra kış hazırlığı yapacakmış.. onunla yapmayı düşünüyorum bu sene... tabi daha doğal beslenmemiz gerekiyor hem bebiş de katı gıdaya başlayacak.. geçen sene gezmekten eve gelememiştik,hamilelikte konu komşudan idare ettik.. bu sene bebişim için kendi ellerimle hazırlayacağım inş

valla bende bazen astigimi dusunuyorum :))

canim 2 gun boyunca sabah aksam msj yaptim 2. gun yapti simdi magnezyum iciyorum oglumda yapiyo bende )
işe yaradığına sevindim :))

bnm bi problemim yok bzm kizda var sadece bende mi magnezyum icsem sana doktor mu yazdi ilac mi adi ne ? ne cok soru sordm
galiba modayı ben başlattım bana dr vermişti canım magvital yazacaktı evde hamilelikten kalma magnorm vardı onu içiyorum şimdi.. oğlumda da bende de işe yarıyo

günaydınnnnnnnnnnn
nerelerden başladık nerelere geldik
şimdi oğlum kucağımda uyuyor
karnımdan ona seslendiğim günler çokkk geride kaldı
çok şükür
benim iznimin bitmesine 1 ay kaldı
bi komşum oğluma bakacak şimdiden ona cici anne diyoruz
sağolsun annemler 20 günlükken gittiğinden beri
hergün geliyo oğlumu birlikte yıkıyorus
yoksa bu sıcaklarda isilik olurdu çocum
duştan sonrada çocuğu o tutuyo
ben de yemeğimi yapıyorummm
sizler kimlere baktıracaksınısss????
çok zor ayrılmak acaba iş yerime mi götürsem
bi de şimdiden süt sağıp buzluğa atmam lazım
yoksa yetmez siz başladınız mı???

merhaba anneler nasılsınz
biz kakaszlıkta yine 7. gune girdik bebişimn de umrunda değil bu sefer anlamadm gitti :S
sarkı dinletmiorum ben kendim söylüorum braz dinlio sonra sıkılıo

doktorumuz 4 gün boyunca yapmazsa ancak fitil kullanabilirsin demişti
senin ki aşmış kendini
bence artık müdahele etmelisin
önce kendin 4 büyük kupa rezene iç bakalım çocuğa hemen fayda ediyo bizde...

olmazsa diğerlerine geçerisss...

bzmkne doktor mutlaka 7gun bekleyin dedi catlak var popoda daha buyumemesi lzm
rezeneyi denemedim bi de onu deniym
benim iznm bitti ben bi sure ucretsiz izin alcm sonra anneannesi bakıcak yani biz şanslı gruptanız

gunaydın anneler bugun evde temizlik var babamız kaçtı bizde kızımla temizlikçileri kontrol edioruz
bu arada bzmki süpürge sesinden korkmaya basladı normalde hiç rahatsz olmuodu ne cabuk değişio bu bebeklern huyu
bi de brşey sorucam anneler bzm kızın kafasına zeytinyağı sürüorum konak azaldı ama gitmio sizinkiler ne durumda?

bzmkne doktor mutlaka 7gun bekleyin dedi catlak var popoda daha buyumemesi lzm
rezeneyi denemedim bi de onu deniym
benim iznm bitti ben bi sure ucretsiz izin alcm sonra anneannesi bakıcak yani biz şanslı gruptanız

cnm çatlak için bizim dr krem werdi
anestol ve hametan pomadı karıştırıp deliğe sürüyoruz
içine içine iktirerek kullanıyoruz
çatlak içerde de olabilirmiş...

cnm çatlak için bizim dr krem werdi
anestol ve hametan pomadı karıştırıp deliğe sürüyoruz
içine içine iktirerek kullanıyoruz
çatlak içerde de olabilirmiş...

sizin bebkte de mi var gecmiş olsun
bize anestol verdi bi de sabah aksam sıcak suya oturtuoruz bizim içerdede var galiba 3tane var biri cok derin demişti doktor ama bi faydasını goremedm ben kremlerin fln bi ay sonra gelin demişti baska birşey verir belki uzuluorum ya bi arkadaşımın bebeklikte çatlak olmus benimle yaşıt hala çekio ya oyle olmaz inş bzm bebkler

canım yakın olsam valla gelir yapardım sen en iyisi bize yakın gel

benimki ssüpürge sesini çok seviyo benim kızın kafada hiç konak olmadı günde 2 kez yıkamaya calışıyorum canım, bu arada popodaki çatlak nasıl anlaşılır?

bizim geçen kontrolde saat 7 yönünde bi çatlağımız var demişti
kremleri kullandık geçti
şimdi de fazla ıkındı yapamadıysa kremlerden sürüyorum hemen
bu sabah yapamadı mesela sürdüm
hala yokkk sıra da rezene war...

cnm dr gerdiri ışıklı bi aletle bakıyo
ben baktım göremedim

benimki ssüpürge sesini çok seviyo benim kızın kafada hiç konak olmadı günde 2 kez yıkamaya calışıyorum canım, bu arada popodaki çatlak nasıl anlaşılır?

ben bezini değiştirirken fark etttim popo deliğinin etrefında çizgiler var bi de deliğin etrafı biraz sert bizimkinin bebk poposu gibi yumuşak değil

merhabalar herkese..
3-4 günlük mini bir tatilden sonra evimizdeyiz..gittiğimiz yer istanbul'dan on derece kadar serin olunca çook rahatladık, miniğim de serin serin uyudu, huzurluydu..vücudundaki kızarıklıkları bile geçti serin havada..
umarım herkesler ve bebişcikler de iyidir...
geçmişi tlefon ile takipte oldum..ilk; benim bebişim de mei taideyken açık havada isek oturunca kızıyor ablamız parkta oynarken biz de turluyoruz mecburen, yoksa göğüs hizasında olduğundan meme aranıyor hemen..ama koynumda kedi gibi yapışıp uyuması çok şeker oluyoor...
ferda kuzey paşaya maşaAllah çok tatlı.. Allah sağlıklı uzun ömürler versin tüm yavrularımıza...

dün gece bebeğimi salıncağına koymuştum o orada sallnırken uyuyakaldı, ben de koltukta uyuyakalmışım.. uyandım bir baktım kiayakları ile kendini kaydırmış kaydırmış, beline kadar yere inmiş , kafası salıncakta.. o şekilde uyuyormuş..Allah'tan yerlere yastık koymuştum tedbiren..gayet de rahat görünüyordu miniş..
demek ki kemersiz yatırmamam gerekiyor artık..
bu aralar çok hareketlendi, fiziksel ve zihinsel olarak iki gündür bayağı gelişti..dün bana aguu ve ğuu da dedi ilk kez...maşaAllah hepsine..çok şekerler artık en güzel zamanları geldi inşaAllah gaz dertlerinden de bir kurtulursak inşaAllah....

bizim babamız da antepli..bizim bebişler hemşeri desene..
kurulardan dolma süper oluyor ama ben denemedim hiç, bayramdaa sipariş ettim kv getirecek malzemeleri yapacak ımhhh
kışlık hazırlıklarında da kolaylıklar kızlar gerçekten çok hamaratsınız...

bizim babada urfalı kuru dolmayı ekşili tane sumakla yaparım ben çok güzel olur bugün en iyisi kuru dolma yapayım ben iftara

bizim babada urfalı kuru dolmayı ekşili tane sumakla yaparım ben çok güzel olur bugün en iyisi kuru dolma yapayım ben iftara

ellerine sağlık, ya ekşi ekşi çok güzel oluyor gerçekten, bizimkile de limon tozu katıyorlar galiba...aramızda hamile yok ama sütleri çekmez inşaAllah kimsenin

günaydın herkeslere
maşallah diyorumhepinize sizi çalışkan karıncalar
ben ağustos böcekçilik oynuyorum yine her zamanki gibi
ne bulursak onu yeriz kışın da
oğlum da iki gündür kucaktan inmek istemiyordu mızmızdı sürekli
meğersem bir büyüme atağı daha yaşıyormuşuz, 8. hafta atağı
emmesi azalıp sürekli kucak ister yeni beceriler kazandığından annenin kucağına ihtiyacı vardır diyo
oğlum da maşallah baya gelişti
oyuncaklarıyla konuşup gülücükler saçıyor onlara
izlemek çok hoşuma gidiyor onu o şekilde
bu arada dün e-bebekte bi ıslak mendil gördüm pipiped hediyeliymiş
erkek çocuğu olup alt açma sırasında sulamasından şikayetçiyseniz siz de benim gibi tam size göre
Eki Görüntüle 483552 Eki Görüntüle 483553
ben havlu örtüyorum normalde ama durdurmuyor onu düşürüyor ve yine her tarafı suluyor
bu işe yarayacak gibi
hem sünnet zamanı da işimizi görür dedim
baby&me ıslak mendil var o da sadece pamuk ve su
onun 3lüsünün yanında hediye, fiyatı da 10,90tl, gayet ekonomik

biz de kışın ne bulursak onu yiyeceğiz aynen
cnm o pipipedden kullandım ben, çok kocaman üzerinde durmuyor zaten o da kayıyor..ve bi defasında onu pipinin üzerinde tutmaya çalışırken ıslattı sırılsıklam oldu her tarafa aktı yine, bi işe yaramadı yani...ama ıslak mendili güzel uni babydan daha yumuşak dokulu..
etrafı ıslatmaması için de küçük ağız mendillerinden birini pipiped yaptım ben de:) bastırıyorum üzerine sağasola sıçramamış oluyo ..
erkek bebekte bu iş çok zormuş ya, kız bebek yapsa bile altını badisini falan ıslatıyor en fazla, bu çişe denk gelirsek ıslatmadık kafa göz bırakmıyor

ne kadar ilginç seyler buluosun internette alışveriş kurdusun galiba

hadi yaa ne ümitlerle almıştım oysa
neyse olmadı ben de senin gibi kendi pipipedimi kendim yaparım

ne kadar ilginç seyler buluosun internette alışveriş kurdusun galiba
sürekli alışveriş sitelerinde gezince saçma sapan herşeyi buluyosun işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…