günaydınnnn
ama hamileyken kimyasaldan uzak durucam diye sirke dışında temizlik malzemesi kullanmıyordum diyebilirim.. acil temizlik için de hp birileri vardı yanımda.. şimdi acısı çıkıyo galiba dün 2.5 saat banyo yıkadım,tüm plastikleri çamaşır suyuna gömdüm resmen :) tabi arada çıkıp oğlanla da ilgilendim bu sürede.. akşam yemeklerini de bir gün önceden palnlıyor hazılığı yapıyor,sadece son bi saat ya pilav ya da diğer hazırlık için girebiliyorum mutfağa.. bugün yapacağım fırında tavuğun yanına dünden pilavı fazla yatım,iki güne de yetsin diye.. önceden herşey günlük pişerdi.. olsun artık o kdr.. bebek bakıyoz burda de mi:)
gazla birlikte kakayı yaklaşık bir metre fışkırttı.. divanın üstündeydi,yerdeki halının ortasına kdr sıçradı.. önünde duran benim geceliğin belden aşağısı komple gitti.. biz annemle olan bitene şaşkınlıktan başladık gülmeye,krize girdik 5 dk kdr .. yazık yavrum da ne olduğunu anlamadı ama hem kaka hem gaz birlikte çıkınca gayet rahatlamıştı :))
kurutmalar antepli olduğu için eşim oradan gelecek .. tarhana da eşim sevmediği için yapılmıyo bizim evde geri kalanları da oktay usta bayramdan sonra kış hazırlığı yapacakmış.. onunla yapmayı düşünüyorum bu sene... tabi daha doğal beslenmemiz gerekiyor hem bebiş de katı gıdaya başlayacak.. geçen sene gezmekten eve gelememiştik,hamilelikte konu komşudan idare ettik.. bu sene bebişim için kendi ellerimle hazırlayacağım inş
bana dr vermişti canım magvital yazacaktı evde hamilelikten kalma magnorm vardı onu içiyorum şimdi.. oğlumda da bende de işe yarıyo
dün ben de dinlettim emerke ama hiç sesi çıkmadı.. ama uyu yavrum yine sabah oluyor diye bi ninni var.. ona bayağı güldü:) öğlen dinletince pek işe yaramadı galibaoğluşa bunu dinleteyim dedim dudaklarını büzdü ağladı ağlayacak kapattım hemen...
sizler ne dinletiyorsunuz deyin hele :)))
ah canım benim.. keşke öyle dediğin gb hamarat olsam.. üniversitede evde kalırken yaptığım işin anca onda birini yapabiliyorum.. yaşlandım galibailk_ adaer ve jang_bogo size kocaman masllh diorum ne kdar hamaratsınız öyle
ben hiç hamarat değildim zorunlu olmadıkça ev işi yapmazdım şimdi hiç yanasmıorum bile
hg canım.. uzun zamandır ortalarda yoktun... boşver yemeği,yapamayınca ararız kocişleri halletsinler bakalımbende de yemek yok yapasım da yok yapmıycam da:))
canım biz de 16 günlükken benzeri birşey yaşamıştık.. biraz emdi,kaka sesi duydum.. dur değiştireyim dedim,emmesi bitince açtım altını yanımda annem de var.. galiba mendile uzanıyordum.. bi gaz sesi geldi,foooşşşbugun öglen benm velet ne yaptı annesine
ıkınıp sıkınıodu bende actım altını rahat yapsın diyede ayaklarını itip cekiyorum karnına
öyle böyle derken bi anda bi ıkındı forrrşşşhhhhh
üstüm başım yattıgı minder yerler kendi ayakları bacakları benm ellerim
heryerr sapsarııııı kaka
sonrası tahmin ettiğiniz gibi
tü tü tü maşallahSelam kizlar ayyy ben cok mutlu bir anneyim oglum 3 gundur gunde 1 sefer kaka yapiyo hep yesildi bugun altin sarisi masallah dolu dolu yapti :))
bende islerimi yapabiliyorum hatta cocuk yokken hic yapmak istemiyodum :)) simdi kislik hazirlamaya basladim kurutmalar tursular derin dondurucu ayri ayri ama oluyo yemek yapmiyorum kocam en erken 1de geliyo bende biskuvi falan takıliyorum tek yenmiyo yemek :))
suan sise domates ve tarhanam kaldi krizlerdeyim bir an once yapsam iyi olacak :))
işe yaradığına sevindim :))valla bende bazen astigimi dusunuyorum :))
canim 2 gun boyunca sabah aksam msj yaptim 2. gun yapti simdi magnezyum iciyorum oglumda yapiyo bende)
galiba modayı ben başlattımbnm bi problemim yok bzm kizda var sadece bende mi magnezyum icsem sana doktor mu yazdi ilac mi adi ne ? ne cok soru sordm