tatile giden arkadaşlar bebişlerinizi denize soktunuz mu??
doktora sormadım acaba bi skaıncası var mı çok mu küçük??
yaklaşık 10 gün sonra tatile gideceğiz..bide ben normal doğum yaptım bugün 43 gün oldu
havuza girebilirmiyim acaba??
ben regli oldum sanırsam
dün akşam gördüm baya bi kan
bugün de devam ediyor
bakalım yarın da devam edecek mi
ferdacım yeşil kaka sıkıntınız olmuş sanırım şurayı bir oku...ancak şunu ifade etmeliyim sümüksü yapıyı hala anlamış değilim(( o değil kuzumda böyle bir şey olsa anlayamayacağım...
.
ilk senin kızın kaç saat uyuyor günde? bizimki 7'ye kadar neredeyse hep uyuyor. Toplasam 3 saat ancak uyanık kalıyordur. Akşam gaz sancısı varsa 12'yi buluyoruz. Gece de meme emip uyuyor. Gaz için nurse harveys veriyorum acaba o mu uyutuyor, yoksa bu kadar uyuması normal mi merak ettim de.
tatile giden arkadaşlar bebişlerinizi denize soktunuz mu??
doktora sormadım acaba bi skaıncası var mı çok mu küçük??
yaklaşık 10 gün sonra tatile gideceğiz..bide ben normal doğum yaptım bugün 43 gün oldu
havuza girebilirmiyim acaba??
herkese slm uzun süre giremedim
merhaba kizlar, uzun zaman oldu ben giremeyeli
cok tatliama sık sık aglayan ve sürekli gazi olan bir oglum var...
geceleride uyumuyor pek, gündüz uyuyor bütün gün, geceleri hep uyanik, cok yoruyor beni...
sizlerdede ayni sorunlari yasayan varmi ?
uykusunu nasil düzene sokabilirim, gece uyusun diye okadar uyanik tutmaya calisiyoruz gündüzleri ama olmuyor, davul calsan duymuyor...
herkese slm uzun süre giremedim
benim oğlum aşırı gazlı bir bebek
bir günde uyanmadan 1 saat uyursa o gün bayramımız oluyor
yine sabahtan beri ağlıyordu uzun uzun masaj yaptım emzirdim şükür şimdi uyudu
ben de iş yapamayanlardanım yemek yapıyorum tek çeşit ve basit şeyler
bulaşık çamaşır haftada bir de toz alma süpürme işi
o zamanlarda da sağolsun eşim bakıyor
oğlum kısa kısa uyuyup uyanıyor bu nedenle ben de uyuyamıyorum
azcık uyusa iş yapacağıma ben de uyuyorum
ben de oyun halısı mı salıncak mı alsam?kararsızım
otomotik sallanan salıncaklarda manuel olan da yok mu?
ben de oğluma bir aya yakındır biberon vermemiştim
dün denedim unutmuş oysaki ilk ay çoğu zaman biberon kullanmıştık
25 cc içirene kadar öldüm resmen oyun oynuyor
acıktığından da emindim
ilk_ merhaba canım. Gece sabaha kadar birsürü rüya gördüm. Birinde de sen güya annemlere gitmişsin. Ablam,annem , sen mutfakta yemek yapıyormuşsunuz. Ablam mesaj atmış ilk bizde diye. Bende bero gelmiş mi diye soruyordum. Üstüm acık kalmış heralde
zaten gündüz çoğu zaman yüz üstü yatırıyorum öyle bazen 1 saat uyuyorHoşgeldin canım. Oncelikle geceleri odanızın az ısık almasını tavsiye ederim ve gece saatlerinde bebeginle konuşmamanı. Altını degiştir, doyur , gazını mutlaka cıkar ve yatır. Biz dogdugumuzdan beri çok şükür gece gündüz ayrımını yapıyor akşam 9 da uyanıp sabah 8 de kalkıyor. Gozu kapalı emiyor geceleri. Yavaş yavaş rayına girecektir hiç merak etme.
Hilma sana da selam. Seni merak ettim. Hatta bir ay kadar önce sordum kızlara. Herşey yolunda mı, miniğin iyi mi.
Yanında oldugu zamanlarda uyuturken yüzüstü yatırmayı dene bence. Gazını da uykuda cıkarıyor bu sayede. Benimki soluksuz 3-4 saat uyuyor yüzüstü. Bi de biliyorsundur artık yemeklerinden kimyonu eksik etme. Ben artık çok sıkıldım baharat olarak tüketmekten suyun içine karıştırıp yutuyorum. Her yemege uymuyor çünkü.
zaten gündüz çoğu zaman yüz üstü yatırıyorum öyle bazen 1 saat uyuyor
her şey yapıyorum ama kimyonu tüketmiyorum tek sevmediğim baharat onsuz olmaz mı?
oğluşa bunu dinleteyim dedim dudaklarını büzdü ağladı ağlayacak kapattım hemen...
sizler ne dinletiyorsunuz deyin hele :)))
uyudu paşam :))) ceceli dinledi ve uyudualakası var mı bilmiyorum ama iyi oldu dinleteyim ben arada...
nedense bugün hiç yemek yapasım yoktu patates yaptım kıymalı yanına da erişte yaparım öyle geçiştiririz bugünü...
limonlu kek yaptım akşama çayın yanına...ev şimdi limon bahçesi gibi kokuyor
ve kızlar uyudu dediğim paşam şimdi mıkırdanıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?