2012 Haziran Anneleri Doğurdu

ilk_ adaer ve jang_bogo size kocaman masllh diorum ne kdar hamaratsınız öyle
ben hiç hamarat değildim zorunlu olmadıkça ev işi yapmazdım şimdi hiç yanasmıorum bile

Son düzenleme:
ilk_ adaer ve jang_bogo size kocaman masllh diorum ne kdar hamaratsınız öyle
ben hiç hamarat değildim zorunlu olmadıkça ev işi yapmazdım şimdi hiç yanasmıorum bile

teşekkürler canım yapıyla alakalı benim evde işlerim hallolmadığı zaman krize giriyorum hastalık boyutunda anlayacağın, Allahta beni bildiği için uslu bir bebek verdi sanırım derler ya dağına göre kar benimkide o hesap benim kız uyudu şimdi, gidip bir poğça börek yapam barii,

boşver kız poğaça böreği
hayrına bana akşam yemeği yap
ya benim hiçbişey yapasım gelmiyor
zaten oğlum da kısa kısa uyuyor en fazla 45 dk
o uykuların birinde kahvaltımı yapıyorum birinde öğle yemeği yiyorum birinde ütü çamaşır birinde nete takılıyorum vs geçip gidiyor
akşam yemeğini de ne yapasım var ne de yiyesim
akşama yemekte neler var kızlar bi fikir verin ne yapsamki

elfidat sağ ol cnm...benimde içim hiç rahat etmez evim düzensizse...üstüne üstlük oğluşum da çok sakin değil örneğin uyudu dediğim paşam kucağımda şimdi,emdi gazını çıkartıyorum...ama üstesinden geliyorum bir şekilde...
aslında çok ta haksızlık etmek istemiyorum kuzuma,eskisine nazaran çok daha iyi en azından yemeğimi yapabiliyorum...tamam 1-2 saat aralıksız uyuduğu çok ender belki ama 10 dk. uyuması bile yetiyor kimi zaman...eee bazen de uyanıkta olsa keyfi yerinde oluyor kendi kendine agu gugu yapıyor...öyle böyle idare ediyoruz işte...

ferdacım benimki çok ta iç açıcı değil bu sefer :)))
kıymalı pattis ve erişte...çayın yanına da limonlu-kara üzümlü kek...

oğluşa bunu dinleteyim dedim dudaklarını büzdü ağladı ağlayacak kapattım hemen...
sizler ne dinletiyorsunuz deyin hele :)))

bizde ortaya karısık yapıoruz alternatif rock fln dinlioruz:)

benm kociş yaptı dun sahurda
et sote hiç üşenmedi
onu yicem tekbaşıma..
wala insanın tek oluncada yemek yapası vede yiyesi gelmiyo:/

ferdacım benimki çok ta iç açıcı değil bu sefer :)))
kıymalı pattis ve erişte...çayın yanına da limonlu-kara üzümlü kek...

daha dun aklımdaydı bi limonlu kek yapsam diye:)
sen benden cok yaşıcan:):)
ama benmki düşünce kısmını geçemedi

bugun öglen benm velet ne yaptı annesine
ıkınıp sıkınıodu bende actım altını rahat yapsın diyede ayaklarını itip cekiyorum karnına
öyle böyle derken bi anda bi ıkındı forrrşşşhhhhh
üstüm başım yattıgı minder yerler kendi ayakları bacakları benm ellerim
heryerr sapsarııııı kaka
sonrası tahmin ettiğiniz gibi

Selam kizlar ayyy ben cok mutlu bir anneyim oglum 3 gundur gunde 1 sefer kaka yapiyo hep yesildi bugun altin sarisi masallah dolu dolu yapti :))

bende islerimi yapabiliyorum hatta cocuk yokken hic yapmak istemiyodum :)) simdi kislik hazirlamaya basladim kurutmalar tursular derin dondurucu ayri ayri ama oluyo yemek yapmiyorum kocam en erken 1de geliyo bende biskuvi falan takıliyorum tek yenmiyo yemek :))

suan sise domates ve tarhanam kaldi krizlerdeyim bir an once yapsam iyi olacak :))

kabak çitmesi yanınada bulgur pilavı yanına semiz otlu yoğurt. bugünkü menüm. dün yapasım yoktu eşimi aradım gelirken dışardan birşeyler getir yemek yapasım yok dedim. sağolsun getirdi. bugünde yapasım yoktu ama malesef bu haftaki bonusumu harcadığım için bende bu menüyü hazırladım

bende istiorum bundan öyle üstüme basıma yapbilr yeter ki yapsın

yemek bile yapmıorum ben ya sen asmışsın turşular fln
cnm bu arada dediğin yag surmeyi denedim 1sefer yaptım kaka fln yok ortada sen kac sefer yaptın?

yemek bile yapmıorum ben ya sen asmışsın turşular fln
cnm bu arada dediğin yag surmeyi denedim 1sefer yaptım kaka fln yok ortada sen kac sefer yaptın?

valla bende bazen astigimi dusunuyorum :))

canim 2 gun boyunca sabah aksam msj yaptim 2. gun yapti simdi magnezyum iciyorum oglumda yapiyo bende )

sabah k flakes karışık meyveli gevrek yedim bir kase sütle...sonuç ben amacıma ulaşıp rahatça bağırsaklarımı boşalttım ama kızım hiç huyu değildir 4 bez kirletti
gevrekte hayal oldu benim için..çünkü bizim kaka problemimiz yok olanlara duyrulur..ha bu arada lütfen bebeklere mümkünse içerden ya da dışardan bir şey uygulamayın kendinizde uygulayın bebişlere masaj çorap ve karnına mutlak suretle örtü yeterli olabiliyor bazen

valla bende bazen astigimi dusunuyorum :))

canim 2 gun boyunca sabah aksam msj yaptim 2. gun yapti simdi magnezyum iciyorum oglumda yapiyo bende )

bnm bi problemim yok bzm kizda var sadece bende mi magnezyum icsem sana doktor mu yazdi ilac mi adi ne ? ne cok soru sordm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…