2012 Haziran Anneleri Doğurdu

aman canım maaşallah boşver yapsın, benimkide ıkınıp sıkınıyo bende ayaklarıyla masaj yapıyorum yapıyo kakasını bazende kendi rahatça dolduruyor bir sorun yoktur inşallah.

aman canım maaşallah boşver yapsın, benimkide ıkınıp sıkınıyo bende ayaklarıyla masaj yapıyorum yapıyo kakasını bazende kendi rahatça dolduruyor bir sorun yoktur inşallah.

sulu olsa ishal dicem de normal anne sütü kakası kıvamında
bazı günler sapıtıyor böyle

Merhabalar kizlar,

Biz dun aglama krizlerimiz icin doktor teyzemize gittik, ve kolik oldugunu ama gec basladigini soyledi ama umarim erken biter, Nurse Harvey's kullanmami onerdi. bir de akdenizli bi tanidigimiz aci elma yagini onermisti karnina ve ayak tabanlarina masaj yapmak gerekiyormus. dun nurse harveys i denedik cok rahatladi, bugunde aci elma yagini kullandim bugunde cok rahatti cok sukur masallah. insallah ise yarar acikcasi dahilen kullanacak birsey yerine haricen kullanmak daha mantikli geliyor.

Sutmu yetmiyor acaba dedik bu aglama sebepleri acaba acliktan mi dedik ama birhaftada 300 gram almis oglusumuz 4500 gram olmus masallah.

İste boyle arkidisler, bence sizde bu aci elma yagini bi deneyin derim ben, gecmisi cok fazla okuyamadim bahsi gectimi bilmiyorum ama.

İste boyle birazdan utucu gelecek utulukleri almaya onlari hazirlamam lazim simdi Allahtan birde bu sicakta utu derdiyle ugrasmiyorum. Ama yemek ypmam lazim ve canim hicbirsey ypmak istemiyooorrrr :)) puffff neyse kizlar ben kacanziiii

Ben bir yıl ücretsiz izin alıcam daha çok küçük bakıcıya vermeye kıyamıyorum annemde başka şehirde oturuyor gelemiyor yani

Aynen canım benimki de süpürge sesinden rahatsız oluyor. Bı de konak olmadı hiç

KIZLAR İKİ GÜNDÜR KOLİK UĞRAMIYOR BİZE HEM DE HİÇ HATTA İKİ GÜNDÜR AKŞAM YEDİDEN SABAHA KADAR UYUDU ARADA MIKIRDANIYO EMZİRİP TEKRAR YATIRDIM YENİ DÜZENİMİZ BU GALİBA
KOLİK ELVADA SANA DERMİYİZ ACABA BAKALIM BUGÜN NE OLACAK ÇOK MERAK EDİYORUM

slm hanımlar popo çatlağından bahsedilmiş, gözle görülen bişeymi kızımda var mı diye bi kontrol etmek istiyorum ,bide kızm 5,5 kilo prima premun 3 numara kullanıyorum ama kenar lastikleri bacaklarını sıkıyo sizdede aynı şikayet varmı acama prima aktif mi kullansam

Merhabalar hanımlarrr..... ((((

Bu satırları yazarken kendimi çok kötü hissediyorum.....

Ne anneler var biliyorum sütüm çoğalsın diye onu şunu bunu içen yiyen ve vs....

Ben ilk günden beridir hiçbir özen göstermedim sütüm çoğalsın diye....

İlk ay herşey güzeldi...birinci ayda ateşlendim ve süt ateşi dediler.....ve anladım ki bebeğime sütüm fazla geliyor..pompa aldım başladım sütümü sağmaya..derken dr bebeğin çok kilo aldığını emzirme süresini uzatmamı söyledi...sağma işlemi ekstra arttı...

2 güne kadar herşey normaldi..ama gene atşlendim bu sefer mememde sertlik oldu sanırım apse ......sütün memede kalma sonucu ortaya çıkıyormuşşş bebeğimin ememediği ve benim pmpayla çekemediğim kanalın biri..ateşim ondan çıkmışş...yarın dr a gideceğim dua edin güzel şeyler olsun..

bebeğime hamile kaldığım günden beri her geçen güne bugünişn tekrarı yok deyip teselli ettim kendimi ve aynen devam ediyorum ama....şu sağma işi ne zaman son bulacak ve benim memişler sadece yavruma ne zaman ait olacak ....

off offf

geçmiş olsun cnm bu süt ateşi bende de oldu, ilk bebeğimde ve seninki gibi sertleşmişti bir göğsüm acayip ağrıyordu..
antibiyotik tedavisi ile çabucak geçti ama, endişelenme, içini ferah tut..
sütüne de maşaAllah..bebeğin istiyorsa saate takılma, ağladıkça ver bence...anne sütü bu ne zararı olabilir ki..kilo büyüdükçe kalmıyor, benim ilk bebeğim bayağı topaçtı anne sütü ile, şu anda gayet normal hatta zayıf..vakti zamanında bana da demişlerdi az emzir şişman olur diye..

antbiyotikle geçiyorsa çookk mutlu olacağım yaa peki bu süre ne kadar sürecek..14 haziranda doğdu bebişim.....

oğluşuna maşaAllah...ağlaması nasıl oluyor cnm akşam saatleri başlayanve uyuyana dek devam eden bir huzursuzluk bizde de var ve 40 günümüz dolduktan sonra arttı..

maşaAllah kolik bitmiştir umarım bir daha hiçbir bebişe uğramasın bebişler rahat etsin...birkaç ay içinde de diş sancıları başlayacak zaten yavrucakların...

bizim de aynı bez 3 no ile iz oluyor bacaklarında.. ama çiş ya da kaka taşmıyor, belden de sıkmıyor tam bedenine göre şimdilik..

geçmiş olsun, evet bazı bebekler daha narin bünyeli oluyor... bizim de bayramdan sonra umarım sizin gibi sorunsuz atlatırız..

hoşbulduk ccnm sağol evet kısa da olsa çok iyi geldii..keşke tatiller hiç bitmese
oo şanslısın organik ürünler geliyor bahçeden...bizimkiler çarşıdan alıyorlar..antebe gidiyor musun hiç? ben kurban bayramında gideceğim inşaAllah benim kv. ler orada..

antbiyotikle geçiyorsa çookk mutlu olacağım yaa peki bu süre ne kadar sürecek..14 haziranda doğdu bebişim.....

canım benimki bebeğim bayağı büyükken oldu, dişleri çıktığından göğsüm yara olmuştu o yaralardan ötürü mikrop kapıp iltihap toplamış demişti kadın doğum dr.u...
çok kötü olmuştum ama, o kadar yüksek ateş ile yandığımı başka hiçbir rahatsızlığımda görmemiştim...dr.a kadar zor yürüyüp gitmiştim hatırlıyorum da..
senin ateşlenmen geçti mi?
antibiyotikle hemen ateşim indi, akabinde de sertlik birkaç gün içinde indi,rahatladım...
bu süre zarfında kuvvetli bir makine ile sık sık sağ ama..elektirikli pompan var mı? olmazsa hastanelerin emzirme odalarında oluyor hastane tipi sağma makinesi onunla boşalt iyice göğsü..
çok geçmiş olsun yeniden, kötü birşey yoktur için rahat olsun..

norem şimdi göğsün iyileşsin bir, Allah'ın izni ile,

makine bebeğin kadar güçlü çekemiyor sonuçta..ağladıkça emzir bebişin iyice boşaltsın, ağrın sızın olmaz inşaAllah bir daha da cnm...

merhaba güzel annişler
bebeklere dinletilen müzikleri sormuştu bir arkadaş. ne dinletirseniz dinletin kızlar mutlaka clasic müzikte ekleyin arasına. tıpkı hamilelikte dinlettiğimiz gibi bu dönemlerdede clasic müziğin zeka gelişimi üzerinde olumlu etkileri var.

ben ayrıca doğa sesleri(dalga ve kuş sesleri gibi) meditasyon müzikleri ve bebekler için müzikler dinletmeyi tercih ediyorum

buda dünkü biz

bizim topikte fazla resim ekleyen yok sizlerde ekleyin güzel annişler

kızlar beren bugün sol tarafına ve yüzü koyun döndü kendi kendine ve sürekli tekrarlıyo bu hareketini inşallah gazıda uçup gider çok sevindim.

oyyyy maşaAllah Beren topiğimizin ablası inşaAllah yürüdüğü koştuğu günleri de sağlıkla gör annesi..

oğluşuna maşaAllah...ağlaması nasıl oluyor cnm akşam saatleri başlayanve uyuyana dek devam eden bir huzursuzluk bizde de var ve 40 günümüz dolduktan sonra arttı...

evet canim bizimde 6. haftamizdan sonra basladi kolik nobetleri. Sabahlari saat 8_10 arasi ve aksam ustu saat 6 gibi baslayip 9 a dogru geciyordu ki artik yorgunluktan sizmis oluyor o saattede. ben sabah 6 da emzirince hemen nurse harveys verdim ve 8 deki aglama krizimiz olmadi 2 gundur ve aksam ustu 4 de emzirip ayak tabanlarinada aci elma yagi masaj yaptim, daha masaj yaparken uyumaya basladi ve cok sukur rahat su anda uyuyor misil misil. bunun disinda huzursuzlaninca kollarini duzlestirip ayaklarini rahat birakarak kundak gibi bisey yapiyorum rahatlatiyor ve tutus pozisyonu icin sunu yapiyorum Tiger in the tree | Flickr - Photo Sharing! . bir de ana kucagimiz var anne karnindaki sesleri taklit eden sesler yuklu icinde, ve cesitli hareketler var bizim bebegin en sevdigi hareket car ride (araba sürüşü) ve camasir makinesi sesine benzer bir ses. Mamaroo Yeni Nesil Uyku Koltuğu - e-bebek.com ona oturunca hemen sakinlesiyor ama bu sesler benim sinirimi bozuyorrr :))))

bu arada kizlar ben dun kadin dogum doktorumada gorundum, kanamam bitmis gibiydi iki haftadir ama 3-4 gundur tekrar baslamisti ve regl olmusum iyi mi :)) bende ohh ne guzel bi uc dort ay daha rahatiz diye seviniyordum. Doktorum korunma yontemlerinden bahsetti ve israrla kolalti implantini onerdi ama emin olamadim. sizlerden kullanan ya da bilgi sabihi olan var mi?

Çok tatlısınız canım maşallah size. Ben hep klasik müzik dinletiyorum hamileyken de dinletmiştim rahatlatıcı tarzda ninni gibi geliyor tontişime uyuyup kalıyor çoğu zaman

herkese merhaba ben temmuz annesiyim Alara isminde bir kızım var hamileliğimdede doğumdan sonrada çok trakip ettim sizi çok mşey öğrendim. sohpet çok ilerlediği için dahil olamadım bir türlü. okuduklarımdan anladığım kadarıyla bir çok anne mei tai sling kullanıyor benim kızımda şuanda tam 30 günlük ne kadarlıkken kullanabilirim bilgi verirseniz çok sevinirim çünkü bu tarz bir ürüne çok ihtiyacım var ve acil edinmeliyim teşekkürler

kızlar beren bugün sol tarafına ve yüzü koyun döndü kendi kendine ve sürekli tekrarlıyo bu hareketini inşallah gazıda uçup gider çok sevindim.

masllh beren hanım buyumuş artık neler yapıo

masllh size birşey sorcam cnm röfle mi yaptırdn zararı varmymış?

Bu da benim oturma banyosundaki oglum

msllh rüzgar beye ama oturması daha zararlı değil mi bu aylarda?

Canım çok geçmiş olsun. Dedigin gibi süt olsa dert olmasa dert. En kısa zamanda şifa bulmanı diliyorum. İlk ay bende de oldu. Bebeğim fışkıran sütten tıkandı kaç defa. Pompayı da gögüslerim yara olur diye kullanmak istemedim. Bebeğim ilk çektiğinde fışkıran sütü kendi halinde akmasına bırakarak pede boşalttım. Bu sayede şimdi iyiyim.Denemek istersen antibiyotik tedavisi de iyi sonuç verir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…