biz de kışın ne bulursak onu yiyeceğiz aynen
cnm o pipipedden kullandım ben, çok kocaman üzerinde durmuyor zaten o da kayıyor..ve bi defasında onu pipinin üzerinde tutmaya çalışırken ıslattı sırılsıklam oldu her tarafa aktı yine, bi işe yaramadı yani...ama ıslak mendili güzel uni babydan daha yumuşak dokulu..
etrafı ıslatmaması için de küçük ağız mendillerinden birini pipiped yaptım ben de:) bastırıyorum üzerine sağasola sıçramamış oluyo ..
erkek bebekte bu iş çok zormuş ya, kız bebek yapsa bile altını badisini falan ıslatıyor en fazla, bu çişe denk gelirsek ıslatmadık kafa göz bırakmıyor
akşama size gelelim o zamanbizde baya doguda yasadık eşimde bende çok severiz
hadi yaa ne ümitlerle almıştım oysa
neyse olmadı ben de senin gibi kendi pipipedimi kendim yaparım
sürekli alışveriş sitelerinde gezince saçma sapan herşeyi buluyosun işte
benim kızda erkek bebeği aratmıo sürekli ıkınma halinde oldugundan çişe denk gelirsek onu da fışkırtarak yapıogecen sefer bluzumun içini doldurdu
hg canım,iyi gezip dinlenmişsindir umarım.. hemşeri çıktı bizim bebişler desene :)) benim kv den daha çok yengelerim saolsunlar.. 5 tane yenge olunca her biri yetiştirdiği tarla ürününü verse ev doluyo iştebizim babamız da antepli..bizim bebişler hemşeri desene..
kurulardan dolma süper oluyor ama ben denemedim hiç, bayramdaa sipariş ettim kv getirecek malzemeleri yapacak ımhhh
kışlık hazırlıklarında da kolaylıklar kızlar gerçekten çok hamaratsınız...
ay alemsin wallagünaydın herkeslere
maşallah diyorumhepinize sizi çalışkan karıncalar
ben ağustos böcekçilik oynuyorum yine her zamanki gibi
ne bulursak onu yeriz kışın da
oğlum da iki gündür kucaktan inmek istemiyordu mızmızdı sürekli
meğersem bir büyüme atağı daha yaşıyormuşuz, 8. hafta atağı
emmesi azalıp sürekli kucak ister yeni beceriler kazandığından annenin kucağına ihtiyacı vardır diyo
oğlum da maşallah baya gelişti
oyuncaklarıyla konuşup gülücükler saçıyor onlara
izlemek çok hoşuma gidiyor onu o şekilde
kızlar beren bugün sol tarafına ve yüzü koyun döndü kendi kendine ve sürekli tekrarlıyo bu hareketini inşallah gazıda uçup gider çok sevindim.
Selamlar...
oglumu dra goturduk anal fissur(anus catlagi) oldugu kesinlesti 4 tane krem verdi ( fito bepanthene merhem hametan anestol) karistirip surulecek gunde 8-9 kez sicak suya oturtucakmisiz hatta daha fazla olursa daha iyiymis tum bunlari yapicaz ama iyilesme 45 gunden once olmuyomus malesef ama acisi dinermis sukur daha sonra pediatriye yonlendirdi mama kabizlik gaz icin
sma kullanmaya devam et dedi bebelaci denedim kustu hep agzinin tadini biliyomus drun dedigine gore gayet saglikli oglum 49. gun 5650 gr cikti obez olcak diyodu ebemiz obez falan degil ileriki aylarda dengelenir dedi dr icimiz rahatladi
hg canım,iyi gezip dinlenmişsindir umarım.. hemşeri çıktı bizim bebişler desene :)) benim kv den daha çok yengelerim saolsunlar.. 5 tane yenge olunca her biri yetiştirdiği tarla ürününü verse ev doluyo işte
ay alemsin wallabizimkilerin arası bir gün oynuyo,biz acil gittiğimiz için sizden bir gün öndeyiz.. bizimki de bu hafta çok huysuz&huzursuz.. demek büyüme atağındanmış.. nereden okuyorsunuz hangi haftanın atağında ne olacağını..her bebekte standart mı ki bunlar:44: sürekli mızmızlanıp,kucak isteyip,önceki tüm alışkanlıklarını bilmezden gelip bi de uyumaya saatler boyu direniyor.. atakla ilgili olabilir mi dersiniz??
pipiped e gelince ben eski bezini kapatıyorum eğer bi işim varsa brkaç sn bekliyorum.. ama reflekslerim de iyidir hani.. 50. günümüze kdr benim dışımda herkesi ıslatmıştıo gün de yanımdakilere laf yetiştiricem derken tam genital bölgeme nişan almış.. çiş yapan benmişim gb oldu baya güldük:)
canım... gelecekteki gelişim aşamalarımızı senden öğreniyoruz.. ben de niye dönmüyo bu çocuk diyordum.. tamam bir-iki döndü ama unuttu sonra.. iyi daha varmış o zaman.. kuru dolmayı da afiyetle yiyin bakalım.. eşin urfalı da sen nerelisin maharetli hanım
canım bebişine hem maaşallah hemde geçmiş olsun diyorum ya benim berende bazen kaka yaparken ıkınıyo ağlıyo bende kendi kendime şüphelendim acaba olabilir mi diye yarın bir doktora götürücem ben ayaklarını ileri geri götürerek kakayı rahat yapmasını sağlıyorum daha çok ağlamaya başlıyo acaba gazdan mı yoksa böyle bişey olabilir mi
sağol canım ama yapamadım evde sumağım yokmuş aktarcıda benden uzakta yarına kaldı artık bugün başka yemekler yaptım, biz üç kuşak istanbulda doğma büyüme ama babamlar aslen kastamonulu bende kastamonulu oluyorum sanırım annemde ardahanlı
birde sen malatyalıydın galiba bizim malatyalı çok arkadaşımız var ve her ay ordan misafir gelir evime gelirkende kayısılar kuruyemişler tahinler helvalar pekmezler pestiller gelir hepside süper çok şanslısınız valla istanbulda böyle güzelleri yok maalesef.
oo senle hemen hemen hemsehriyiz kocalarda oyle :) bizde aslen ghaneliyiz :))
canim benimkide oyle kaka bi eziyet zaten senin yontemle isik altinda bi bak bence ve iyilesmeside cok uzun suruyomus malesef isallah yoktur eger dru var derse cocuk cerrahina goturmeni tavsiye ederim gaz cikarken falan ayaklari sallayarak agliyo mu
maşallah canım kızınakızlar beren bugün sol tarafına ve yüzü koyun döndü kendi kendine ve sürekli tekrarlıyo bu hareketini inşallah gazıda uçup gider çok sevindim.
illa 12. haftada olacak diye bişey yok12.hafta büyüme atağı var bide demiii e ben o hafta tatilde olucam bayrama denk geliyo inşallah burnumuzdan gelmez
valla tam olarak benim oğlumun şu anki halihg canım,iyi gezip dinlenmişsindir umarım.. hemşeri çıktı bizim bebişler desene :)) benim kv den daha çok yengelerim saolsunlar.. 5 tane yenge olunca her biri yetiştirdiği tarla ürününü verse ev doluyo işte
ay alemsin wallabizimkilerin arası bir gün oynuyo,biz acil gittiğimiz için sizden bir gün öndeyiz.. bizimki de bu hafta çok huysuz&huzursuz.. demek büyüme atağındanmış.. nereden okuyorsunuz hangi haftanın atağında ne olacağını..her bebekte standart mı ki bunlar:44: sürekli mızmızlanıp,kucak isteyip,önceki tüm alışkanlıklarını bilmezden gelip bi de uyumaya saatler boyu direniyor.. atakla ilgili olabilir mi dersiniz??
pipiped e gelince ben eski bezini kapatıyorum eğer bi işim varsa brkaç sn bekliyorum.. ama reflekslerim de iyidir hani.. 50. günümüze kdr benim dışımda herkesi ıslatmıştıo gün de yanımdakilere laf yetiştiricem derken tam genital bölgeme nişan almış.. çiş yapan benmişim gb oldu baya güldük:)
canım... gelecekteki gelişim aşamalarımızı senden öğreniyoruz.. ben de niye dönmüyo bu çocuk diyordum.. tamam bir-iki döndü ama unuttu sonra.. iyi daha varmış o zaman.. kuru dolmayı da afiyetle yiyin bakalım.. eşin urfalı da sen nerelisin maharetli hanım
canım benim oğlumda gece kıvranırken alıyorum bacaklarını bastırıyorum ağlıyor o zamancanım bebişine hem maaşallah hemde geçmiş olsun diyorum ya benim berende bazen kaka yaparken ıkınıyo ağlıyo bende kendi kendime şüphelendim acaba olabilir mi diye yarın bir doktora götürücem ben ayaklarını ileri geri götürerek kakayı rahat yapmasını sağlıyorum daha çok ağlamaya başlıyo acaba gazdan mı yoksa böyle bişey olabilir mi
sağol canım ama yapamadım evde sumağım yokmuş aktarcıda benden uzakta yarına kaldı artık bugün başka yemekler yaptım, biz üç kuşak istanbulda doğma büyüme ama babamlar aslen kastamonulu bende kastamonulu oluyorum sanırım annemde ardahanlı
birde sen malatyalıydın galiba bizim malatyalı çok arkadaşımız var ve her ay ordan misafir gelir evime gelirkende kayısılar kuruyemişler tahinler helvalar pekmezler pestiller gelir hepside süper çok şanslısınız valla istanbulda böyle güzelleri yok maalesef.
acı elma yağını ben de aldım ama kullanmıyorum nedenseMerhabalar kizlar,
Biz dun aglama krizlerimiz icin doktor teyzemize gittik, ve kolik oldugunu ama gec basladigini soyledi ama umarim erken biter, Nurse Harvey's kullanmami onerdi. bir de akdenizli bi tanidigimiz aci elma yagini onermisti karnina ve ayak tabanlarina masaj yapmak gerekiyormus. dun nurse harveys i denedik cok rahatladi, bugunde aci elma yagini kullandim bugunde cok rahatti cok sukur masallah. insallah ise yarar acikcasi dahilen kullanacak birsey yerine haricen kullanmak daha mantikli geliyor.
Sutmu yetmiyor acaba dedik bu aglama sebepleri acaba acliktan mi dedik ama birhaftada 300 gram almis oglusumuz 4500 gram olmus masallah.
İste boyle arkidisler, bence sizde bu aci elma yagini bi deneyin derim ben, gecmisi cok fazla okuyamadim bahsi gectimi bilmiyorum ama.
İste boyle birazdan utucu gelecek utulukleri almaya onlari hazirlamam lazim simdi Allahtan birde bu sicakta utu derdiyle ugrasmiyorum. Ama yemek ypmam lazim ve canim hicbirsey ypmak istemiyooorrrr :)) puffff neyse kizlar ben kacanziiii
maşallah canım kızına
çok erken dönmüş
sırt üstünden yüzüstüne döndü değil mi?
benimki yüzüstünden sırtüstüne ilk 23 günlükken döndü
ama yüzüstü yatmayı sevmediğinden deneyemiyoruz sürekli
gazı da bitsin gitsin inşallah
illa 12. haftada olacak diye bişey yok
kimisi daha erken kimisi daha geç yakalanıyor
inşallah bayrama denk gelmez
valla tam olarak benim oğlumun şu anki hali
ve kesinlikle atakla ilgili olduğunu düşünüyorm
şimdilerde dikkat et kesin kuzucun yeni bişey öğrenmiştir
canım benim oğlumda gece kıvranırken alıyorum bacaklarını bastırıyorum ağlıyor o zaman
gazı yoğun olduğunda ağlıyor
gündüzleri yapıyorum hoşuna gidiyor
bence gazla alakalı
acı elma yağını ben de aldım ama kullanmıyorum nedense
deneyelim bakalım
bir iki kez kullandım ama düzenli kullanmadım
banyodan sonra ayak altına deneyelim bakalım
canım içimi rahatlattın bencede gazdır ama burda okuyunca içime kurt düştü günde 1 kaç kez oluyo bizde ama sonra susuyo gazını falan çıkartıp kakasını yapıyo, evet erken döndü sırtüstüyken yüzüstü döndü sonra tekrar sırt üstü sonra soluna sonra yüzüstü birde bi mutlu oluyo hiç sesi çıkmadı yüzükoyun dönünce gazınıda çıkarttı kendi kendine, bacaklarından destek alıp yaptı maaşallah seninkide bayağ erken dönmüşbakalım devamı gelecek mi artık korkmaya başladım bayağ hareketlendi çünkü kendini eğiyor aşağıya, atıy birden bütün vücudunu zor zaptediyorum mesela bugün yatakta ayağımda sallayayım dedim kendini fırlattı yatağa düştü yüzükoyun çok dikkat etmek lazım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?