2012 Haziran Anneleri Doğurdu

paris hilton sende bebeginde çok güzel görünüyorsunuz. Saçlar dökülmeye başlamadımı, biz neredeyse kel kalacagız.
mrs who senin de oğlun pek bi yakışıklı. Banyoyu da sevmiş gibi görünüyor. İnş biran önce saglıgına kavuşur.

evet canım malatyalıyım,kayısı bahçemiz de var ufaktan bitane.. kayısısı,çekirdeği,dut u oradan.. eşim de antepli fıstıkla badem oradan.. yaşayıp gidiyoz işte malatyaya yolu düşen olursa bekleriz

valla tam olarak benim oğlumun şu anki hali
ve kesinlikle atakla ilgili olduğunu düşünüyorm
şimdilerde dikkat et kesin kuzucun yeni bişey öğrenmiştir
inş.. bu ara en çok sevdiği şey etrafı izlemek ve gaaa demek dikkat etmeye çalışayım bakalım başka değişiklik var mı? ama çok huzursuz..
geçmiş olsun canım.. ben de ilk hafta ateşlenmiştim.. sonra çayları falan bıraktım,sağdım birkaç gün rahatladım.. ama sağmaya devam ettikçe süt arttığı için sorun daha da artıyor.. o yüzden süt arttırmayacak şekilde beslendim birkaç gün.. banyodan sonra ılık su tutup akışına bırakıyordum,düzeldi.. şimdi korkudan sağmıyorum zaten..gerçi şimdi o kdr da çok değil.. çayları içince bile anca oğlana yetiyo...
o akşam ve sabah saatleri huysuzluğu bizde de 40 tan sonra arttı.. sabah 6-10 ya da 11 akşam da 5ten 8 e kdr devam ediyor genelde.. dün rekor kırarak sabah 5 ten öğlen 4 e kdr uyumadı mesela.. uyandı yine uyumadı 9 oldu uyuyana kdr..
antep e de her bayram gidiyoruz.. benim ailem burada.. eşimin ailesi de bi minübüse toplanıp her arefe günü buraya gelirler,bayram sabahı babamları ziyaret ederler,kahvaltı yapılır,yola çıkılır.. 4 saatte antepteyiz zaten.. bu bayramda bi değişiklik olmazsa plan öyle..

canım ben araştırmıştım çok da mantıklı gelmişti.. ama eşim içinde hormon olduğunu öğrenince vazgeçirdi beni.. aslında haplardan daha az içeriyor..3 yıl da koruyor,unuttum hapı şeklinde bir durum yok.. implant da 280 civarıydı.. ekstra da dr cerrahi ücreti alıyormuş.. bu durumda hormonsuz korunmak isteyenlere iki yol gözüküyor.. biri eşin korunması,biri hormonsuz spiral..

mrb bebişin hayırlı olsun annesi..ben kullanıyorum mei tai,hatta sahurdan beri ayakta olan oğlumu az önce onun içinde uyuttum.. kurbağa ya da m pozisyonu denen pozisyonda yenidoğandan itibaren kullanabiliyorsun.. koynunda olunca rahatlıyolar zaten ben 40 ı çıktıktan sonra kullanmaya başladım,yemekler yetişmeyince iftara

bu arada paris cim kızının da saçına maşallah ikiniz de çok güzel çıkmışsınız
mrs.who oğluşun çok şirin.. avatardaki foto ya göre bayağı büyümüş.. yalnız oturması sakıncalı değil mi?? dizleri yukarıda olarak mı oturttunuz??

cnm ben de geçen hafta ateşlendim
37,1 ewde ölçtüm
hemen dr a gittim
gidinceye kadar 37,5 olmuş
dr muayene etti
göğsümde şişti
hem de kızardı dedim
mastit olmuşsun dedi
antibiyotikli iğne werdi
bence başka dr a görün
en zayıf yerimiz vücudumuzda süt bezlerimizmiş
bu yüzden orası iltihaplanırmış...

slm kızlar epeydır fazla gıremıorum valla burda pıknık yaparken resımlerı olan parıshılton a ımrendım dogrusu...maşşallah cnm bebısın cok seker..bızım sorunumuz tam olarak ney bılemıorum bebısım gaz dan mı aglıor neden uyumuor bırde buna yesıl kaka eklendı artı sumuksu ve pırt pırtları cok kokulu hatta ıkıncı ay asımızı olamadık haftaya salı gelın dedıler bagırsakları cok calısıomus onada bı surup yazdılar gunde uc defa verıyorum kendımde ıcıorum cumaya kadar gecmesse eger gıdıp kaka tahlılı verıcez ve hala devam edıyor yesıl kakaya artı huzursuz aglayıp duruyor tam dalıyor uykusuna dıorum aglayarak uyanıor allah ım ne yapıcagımı sasırdım bıze bu olay gecen ayımızdada olmustu uyuyamama sorunu yanı ...
ıkı gundur sabahları gozune damla uyku gırmedı sankı hıc sorunu yokmus gıbı debelenıor bende bu sırada ıslerımı yapım nede olsa uyumuor dıyorum bı bakıyorum mık mık seslerı gozlerını ovusturması ıııhhh yapması ay dıorum alım sallıyım dayanamıorum cunku sesı fazla cıkmadıgı ıcın esımde ne ıstıosun bu cocuktan ıste duruyor dıo bırak uyumasın ama ıste ole olmuor uyuyamayıp gozlerını ovusturup hafıf mık mık seslerı ıcımı acıtıyor sallıorum bakıorum yıne dalmıor bırakıorum yıne salla uyumuor bu sefer aksam bolece saat 11 ı gorduk bu sefer cıyak cıyak bagırmaya basladı patladı cocuk al dedım esıme uyumasın dıorsun patladı cocuk neyse cıktık arabayla dolastırdık tam uyudu eve getırdım yıne basladı aglamaya bole bole sabah beste uyudu ama halada mıkır mıkır...

dedıgım gıbı ben anneme bıle gıdemıorum kı kaldıkı pıknıge gıdecem puff su cocugun gaz sorunu bı bıtseydı dıorum

cnm kocaman maşallah hem sana hem bebişine
neresi burası ?

hg canım.. yazdığın şeyler kaka hariç,bizde olanlar.. şimdi onunla ilgili bi yazı okuyordum.. hemen paylaşayım
işte burada

Allah kolaylık wersin cnm senin ki zormuş,
hep söylüyorum belki ama rezene çayı içiyor musun???

Selamlar güzel anneler kızım gece 11den beri mış mış uyuyor uyansada yıkasam bende biraz iş yaptım yemek ,kızın ütüsü şimdi de keyif bugün yalnız yıkamayı denicem hep eşimle yıkıyorduk. Buarada dün de kolik yoktu 3 gün oldu Allahım ins bitmiştir artık.

ohhh ne güsel şanslısın
1 yılda serpilir zaten
anne sütüne de doyar

İns canım

Çok gecmis olsun tekrarlamaz ins

bizde de olmuştu öyle canım tam uyuyor koy yatağına hop uyanıyor gecer ins tez zamanda

Cimcime uyanıyor biz bıcı bıcı ya gidiyoruz hadi bana kolay gelsin...

Selamlar güzel anneler kızım gece 11den beri mış mış uyuyor uyansada yıkasam bende biraz iş yaptım yemek ,kızın ütüsü şimdi de keyif bugün yalnız yıkamayı denicem hep eşimle yıkıyorduk. Buarada dün de kolik yoktu 3 gün oldu Allahım ins bitmiştir artık.

ohhh ne güsel şanslısın
1 yılda serpilir zaten
anne sütüne de doyar

İns canım

Çok gecmis olsun tekrarlamaz ins

bizde de olmuştu öyle canım tam uyuyor koy yatağına hop uyanıyor gecer ins tez zamanda

Cimcime uyanıyor biz bıcı bıcı ya gidiyoruz hadi bana kolay gelsin...

hg canım.. yazdığın şeyler kaka hariç,bizde olanlar.. şimdi onunla ilgili bi yazı okuyordum.. hemen paylaşayım
işte burada

cnm ole tahmın edıorum kı ben saat bası emzırıorum cocuk agladıkca tıkıorum memeyı belkıde fazla gelıor cunku bu aykı kılomuz 6 650 gr geldık cok mu verıorum acaba dıorum bu ay tam 1650 gr almıs tosunum he bıde 61 cm olmusuz 50 ıle dogmustuk dr cok ıyı emzırmıssın devam et bole dedı kaka problemı bole olabılıor ıns mıkrobık degıldır cumaya kadar gecmesse tahlıl verelım dedı

Allah kolaylık wersin cnm senin ki zormuş,
hep söylüyorum belki ama rezene çayı içiyor musun???

ayy bıde uslu cocugum olmasa napardım bılmıorum tum bunlara ragmen sadece dudagını buzup aglıor ıcım gıdıor bole var yaa bu aglamaları bıle benı tedırgın etmeye yetıor bıle tıtreme basladı bende elım ayagımtıtrıo..

cnm rezene ıcıorum..bu arada yuzustu yatırdım az once sımdı sesı cıkmıo bakalım ayy ne zor ısmıs su gaz problemı yaa

jang bogo cnm yaa cok guzel bı yazı aynıları bızde var ınankı cok saol bole emıp gerı cekıor kendını bende neden cekıor memeyı reddedıor dıordum bıde sumuksu yapıor..he bıde memeyı verıorum aglıor almıor pufff sonra zorla verıorum ıkı dk emıor kendını gerı ıttırıor

annecikler.. bugun 2.ay aşımızı oldukk kızım çok agladı aglarkende gözümün içine bakıyodu çok üzüldüm onun o haline canım kızıımmm....
şimdi uyuyor gitmeden ateş düşürücü verdim hemşire 4 saat sonra yine ver dedi gecede çok dikat et sürekli ateşini ölç dedi bakalım bugunu atlatsak çok iiyi olacakk...

benim sorunum da burada galiba...
"Bebek bir göğüsü bitirmeden diğer göğüse geçirmek. Benim sorunum sanırım bu. Emzirmeyi ilk öğrenirken hemşireye ne kadar emzirmem gerektiğini sormuştum.O da “her göğüsten 10′ar dakika vermek yeterlidir” demişti. Ben de bu tavsiyeye uyarak bugüne kadar Can’ı hep bu şekilde emzirdim. La Leche League’e göre bu uygulama hatalı. Sütü fazla gelen anneler, bebeğin ikinci göğüsü de alması için ilk göğüsten emzirmeyi erken kesip, diğer göğüse geçiriyor. Halbuki bebek ilk göğüsten hızla akan önsüt ile karnını doldurup, diğer göğüsten de yine önsüt alıyor. Sonuçta; yağlı ve doyurucu sonsütü bir türlü alamadığı için, bebeğin karnı aç kalıyor. Ayrıca laktoz açısından zengin önsütü fazlasıyla aldığı için, midesi gaz yapıyor ve ağlıyor. Anne de bebeğin tatmin olmadığını görünce sütünün az geldiğini düşünüyor."
yalnız bir fark var.. önceden bebişi 20 dk ya kdr tek göğüs emziriyordum.. göğsüm yara olunca gittiğim cildiye dr u bana birinde 15 dkdan fazla verme,o da yara yapar dedi ve o günden beri buna dikkat etmeye çalışıyorum.. zaten bizimki de emme süresini 8-10dkya düşürdü.. şimdi napıcam onu bilmiyorum.. biraz emzirip sonra mola verip bi 10-15 dk kdr,sonra yine emzirmeye çalışıyorum ki yağlı kısmı oğluma gitsin.. huzursuzluğunun nedeni de bence bu.. acıkınca uyuyamıyor bi türlü oğluşum ben de sütüm azaldı sanıyordum,hiç değilse ona sevindim...

paris hilton ve mrs.who bebişlerinize kocaman maaşallah.

elfidat ben cumartesi günü ikinci röflemi yaptırıcam canım.

minilya benim kızda tok olduğu zaman memeyi bir emiyo bir kendini çekiyo atıyo oyun oynuyo gibi, arada yeşil kaka bizdede oluyor doktora sordum gazdan oluyor dedi.

kızlar ben birazdan sigortaya gidicem eşim benim sigortamı ödüyordu bir form doldurmam gerekmiş ondan sonra paramı yatıracaklar. çalışmadan para alan nadir insanlardan biriyim

yazıyı sımdı okuyabıldım bı yandan oglum aglıor uykusunda agladıkca ona bakıorum cunku kendını attırıor off o sıkıntı cektıkce canım acıyor neyse yazıdakı soylenenler ılgımı cektı sanırım bu hataları bende yapıorum bı gogus bes dk dıger gogus bes dk emzırıorum bıde dk bası verıorum artı gogus pompası kullanıorum gogusum tas gıbı oldugunda sagıyorum 100 ml sutu bı anda verıorum bebege ıkı saat gecmeden meme verıorum sankı acıktı gıbı gelıor bana annemın sozlerını tıye almıorum cogu zaman ..kızım bu cocuk tok karnı dolu verme dıor verıorum endekslenmısım meme vermeye ya bıde 40 ı cıkana kadar sureklı yarım saatte bır verdıgım ıcın suan alıskanlık olmus sanırım sutum fazla gelıor bebegıme..ben sut yok sanıyorum yarım saat emzırım dıorum aannem bı gun geldı gogusumu sıktı al bak olmasa fıskırır mı dedı..artık paranoyak olmussun kzıım sen dedı cocuk doyar merak etme doymasa kılo almaz doymasa zırlar dedı bu cocuk uslu az aglıo bırak aglasın aglaya zırlaya buyur dedı ama hıc aglatmıyım ıstıorum bı paranoyaklık durumu soz konusu neden bole oldum bılemıorum aman cocugum aglamasın aman gazımı var aman sole yapıyım dursun sımdıden boleyım annem cık dolas bana bırak dıor bebegımı kımseye bırakmıorum annemde dogal olarak kızıor bu sorun bende mı var benım gıbı olanlarınız var mı?
hayır yemek yıcem cocugun uykusu gelıor yemegı bırakıp cocugu uyutmaya calısıorum onu kendım yıkıorum anneme bıle bırakmıorum

bu arada kızlar suan bızımkınden ses yok maşşallah uyuyor yuzustu yatırmak ne kadar ıyıymıs

Slm kızlar...

ilk yazınca aklıma geldi
eşlerden birinin çalışmadığı durumlarda bir sefere mahsus devlet süt parası veriyormuş
doğum raporu ve çoçuğun nufus fotokopisiyle başvuruluyor 10 güne para yatıyormuş
bilginize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…